پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | چرخش مالی ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای پسماند شفاف‌سازی شد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

چرخش مالی ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای پسماند شفاف‌سازی شد

شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه تهران با همت متخصصان داخلی کار ساخت این دستگاه‌ها را در سه استان آغاز کرده‌اند





چرخش مالی ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای پسماند شفاف‌سازی شد

۱۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۳۹

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه دستگاه‌های سنجش میزان گرد و غبار تاکنون از کشور آلمان به قیمت ۶ میلیارد تومان وارد می‌شد، گفت: شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه تهران با همت متخصصان داخلی کار ساخت این دستگاه‌ها را در سه استان آغاز کرده‌اند.
به گزارش ایرنا، علی سلاجقه روز سه شنبه در آیین گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد فجر انقلاب اسلامی که در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در البرز برگزار شد به ارائه عملکرد دولت سیزدهم پرداخت و افزود: در کشور به یک هزار دستگاه سنجش میزان گرد و غبار نیاز داریم که اکنون کار ساخت تعدادی از آن ها در استانهای تهران، قم و خوزستان به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان برای هر دستگاه آغاز شده است. او در ادامه با بیان اینکه در کشور شاهد اتفاقات خوبی در حوزه محیط زیست هستیم و در راستای عمل به شعار امسال، تاکنون بیش از ۲۰۰ نشست با شرکت‌های دانش بنیان گوشه و کنار کشور برگزار شده است، اظهار کرد: با اتکا به ظرفیت های داخلی می‌توان به بخش زیادی از نیازهای زیرساختی محیط زیست پاسخ داد.
او گفت: ما به این سبک اقدامات خلاقانه و نوآورانه نیاز داریم تا بتوانیم مشکلات کشور را با استفاده از توان متخصصین داخلی رفع کنیم. سلاجقه با اشاره به وضعیت گرد و غبار استان خوزستان و اینکه ۹۵ درصد منشاء گرد و غبار این استان خارجی است، ابراز کرد: خوشبختانه هم اکنون تمام دشت خوزستان مرطوب است ولی هنوز شاخص میزان گرد و غبار در این منطقه بالا است.
او یادآور شد: منشاء اصلی گرد و غبار در استان خوزستان از کشور عراق است که هنوز اقدامی برای کنترل آن صورت نداده‌اند.
او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه بخشی از تمرکز سازمان محیط زیست بر ساماندهی پسماند در استان‌های مختلف معطوف شده، گفت: اولین برنامه جامع در این خصوص برای سراوان در استان گیلان تدوین شده است.
سلاجقه گفت: ابتدا از ورود هرگونه زباله به این منطقه جلوگیری و سپس این محدوده ایزوله شد و اقدامات لازم برای راه اندازی تبدیل پساب به آب مورد نیاز بخش کشاورزی صورت گرفته است.
او افزود: در ۲ گام چهارساله انتظار داریم مشکل پسماند سراوان به طور کامل حل شود تا شاهد تغییر چهره این منطقه باشیم.
او ابراز کرد: یکی از شرکت‌های دانش بنیان کشور با استفاده از تکنولوژی روز می‌تواند ۱۰۰ درصد پسماند عادی را به کربوهیدوکربن‌های سبک و سنگین تبدیل و آن را به کشورهای اطراف صادر کند و این روند در حال انجام است.
سلاجقه گفت: خوشبختانه در حوزه پسماند اقدامات مناسبی انجام شده و چرخش مالی ۸۰ هزار میلیارد تومانی آن که به صورت کاملا کثیف در جریان بود شفاف‌سازی شد.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین بازنشر