سایت خبری پیام ما آنلاین | با تغییر حوزه انتخابی حسینی وزیر احمدی نژاد/ اختلاف اصولگرایان به رفسنجان رسید

با تغییر حوزه انتخابی حسینی وزیر احمدی نژاد/ اختلاف اصولگرایان به رفسنجان رسید





۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۴۴

با تغییر حوزه انتخابی حسینی وزیر احمدی نژاد
اختلاف اصولگرایان به رفسنجان رسید

هر دو جناح می کوشند که به وحدت برسند؛ اما نمی توان اختلافات را در جناح های مختلف کتمان کرد. اصولگرایان که معتقدند انتخابات 92 را به خاطر تفرقه به رقیب، باخته اند، از ماه ها قبل سخن از اتحاد و همگرایی و وحدت می گفتند. بعد از ثبت نام ها و اعلام رد و تایید صلاحیت ها و با رد صلاحیت شدن چهره های شاخص اصلاح طلب در حوزه های مختلف، وقت ارائه لیست های انتخاباتی رسید. خیال اصولگرایان بابت بستن لیست ها راحت تر بود. اما زمزمه جدایی علی لاریجانی از اصولگرایان نشان داد که وحدت بین اصولگرایان به این راحتی ها هم نیست. علی مطهری دیگر اصولگرای مجلس که سر از لیست اصلاح طلبان در آورده، جدایی لاریجانی از اصولگرایان را منطقی دانسته و می گوید:«چرا آقای لاریجانی با کسانی ائتلاف کند که در قم به سوی او کفش و مهر نماز پرتاب کرده اند؟»
اصلاح طلبان نیز از حداقل نیروهای خود برای بستن لیست استفاده کرده اند و نیروهای معتدل را نیز مورد حمایت قرار داده اند تا از ورود تندروها به مجلس جلوگیری کنند، می توان نتیجه گرفت که اصلاح طلبان برای بستن لیست خود سعه صدر بیش تری دارند.
لیست بندی اصولگراها در شهرستان کرمان در یکی دو روز اخیر وارد فاز جدیدی شده است. دکتر محمدرضا پور ابراهیمی که اصالتاً رفسنجانی است پس از هشت سال تلاش توانسته خود را به لیست اصولگرایان برساند و بدنه این جناح نیز به حضور او در انتخابات به عنوان یک اصولگرا رضایت داده اند. اما این که نفر دیگر لیست اصولگرایان کرمان و راور- دکتر محمدمهدی زاهدی- به حضور او در کنار خود راضی است یا خیر را باید به روزهای آینده و حتی پس از انتخابات هفتم اسفند ماه موکول کرد.
اختلافات به همین جا ختم نمی شود. حکایت سیاست در شهرستان رفسنجان حکایت دیگری است. این شهرستان خاستگاه سیاسیون نامدار ایرانی است که هر کدام در جناح خود در سطح ملی تأثیرگذارند. همین قضیه باعث شده که چهره های ملی رفسنجانی همواره نیم نگاهی به زادگاه و خاستگاه خود هم داشته باشند.
انتخابات مجلس نهم در رفسنجان در غیاب اصلاح طلبان که در انزوا به سر می بردند و چهره های مطرح اصولگرایان که در دولت اصولگرای احمدی نژاد بر مسند امورات دولتی سوار بودند، برگزار شد. خالی ماندن میدان از کاندیداهای توانمند باعث شد که فردی جدید و البته نه چندان آشنا به مجلس راه پیدا کند.
حسین آذین که پیش از آن فعالیت چشمگیر سیاسی نداشت، توانست با 54 هزار رأی معادل 44 درصد آرا خود را به صندلی های سبز بهارستان برساند.
در طول این چهارسال هم چندان در رسانه ها دیده نشد. تصویر این نماینده نزدیک به جبهه پایداری یک بار در رسانه های کشور به طور گسترده دیده شد. آن هم زمانی بود که در مجلس برای تصویب برجام رأی گیری می شد. آذین در کنار عده ای از نمایندگان وابسته به جبهه پایداری دست خود را به نشانه اعتراض و مخالفت با برجام بالا برده بود. اما با همه مخالفت های این عده اندک، برجام به تصویب رسید و در حال حاضر هم مراحل اجرایی خود را می گذراند.
این نماینده در آستانه انتخابات در مورخه 5 بهمن ماه 94 بر خلاف نظر قبلی خود، توافق هسته ای را حاصل مقاومت و ایستادگی ملت ایران برشمرده است!
تذکرات وی به وزرای دولت روحانی در آستانه انتخابات نیز قابل توجه است و نشان از جدیت وی برای هر چه بیش تر مطرح کردن خود به عنوان کاندیدای مجلس می باشد. آذین از جمله کاندیداهایی است که صلاحیت او برای نامزدی مجلس دهم تأیید شده است و می تواند در میدان رقابت انتخاباتی باقی بماند.
با توجه به این که رقیب اصلاح طلب(شیخ علی هاشمیان) رد صلاحیت شده است، آذین میدان را هم چون انتخابات پیشین موافق اقبال خود یافت. اما خبر دیگر مبنی بر انتقال «سید محمد حسینی» وزیر دولت اصولگرای احمدی نژاد- که از حوزه انتخابیه تهران، شمیرانات، شهر ری و اسلام شهر نامزد شده بود- به رفسنجان همه این خواب ها را بی تعبیر گذاشت.
سید محمد حسینی وابسته به جناح شیخ عباسی های رفسنجان (زاده ۱۳۴۰ در شهر رفسنجان) وزیر سابق فرهنگ و ارشاد ایران است.
وی در دولت نهم قائم مقام وزیر علوم و رئیس دانشگاه پیام نور بوده است و سوابقی چون نمایندگی مجلس و فعالیت‌های مدیریتی در صداوسیما را در کارنامه خود دارد.
حسینی در سال ۱۳۸۸ و توسط محمود احمدی نژاد به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس شورای اسلامی معرفی و در روز ۱۲ شهریور همان سال با کسب اکثریت آرا انتخاب شد. او در مجلس پنجم عضو نمایندگان استیضاح کننده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
رئیس هیئت مدیره انتشارات علمی و فرهنگی، معاون سازمان صدا و سیما و رئیس حوزه ریاست در زمان ریاست علی لاریجانی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی(دوره پنجم) و عضو هیئت رئیسه کمیسیون سیاست خارجی از دیگر سوابق اوست.
با توجه به این که هر دو نامزد، اصولگرا هستند و خود را تابع شورای ائتلاف اصولگرایان می دانند، طبیعتاً یک نامزد باید به نفع نامزد دیگر از روند انتخابات کنار برود.
در همین رابطه محمد تکلو(سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان استان کرمان) در گفت و گو با ما گفت:« آقای آذین قبلاً اعلام کرده بودند که اگر آقای حسینی از تهران به رفسنجان بیاید، کناره گیری خواهد کرد.»
اما حسین آذین در گفت و گوی کوتاه در پاسخ به سوال ما مبنی بر این که آیا به نفع آقای حسینی کناره گیری خواهید نمود؟ اظهار داشت:«هیچ چیز معلوم نیست.»
تناقضی که بین اظهارات تکلو و شخص آذین- کاندیدای مجلس دهم- در این خصوص وجود دارد، بیان گر اختلاف و ابهام در چگونگی شکل گیری لیست یک نفره رفسنجان است. قول قبلی هم که آذین به اصولگرایان، مبنی بر کناره گیری خود داده است شاید به این دلیل بوده که وی احتمال انتقال حسینی به رفسنجان را ضعیف قلمداد می کرده و حال با کوچ حسینی به وطن خود غافل گیر شده و در تصمیم خود دچار تردید شده است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *