درپایان هفته بیست و ششم لیگ دسته اول ایران/ مس بوی لیگ برتر نمی دهد





۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۲۴

درپایان هفته بیست و ششم لیگ دسته اول ایران
مس بوی لیگ برتر نمی دهد

گ دسته اول ایران جام آزادگان یکشنبه هفته گذشته در شهرهای مختلف ایران برگزار و تقریبا تمامی تیمهای مدعی در برابر حریفان خود متوقف شدند و تنها پیکان تهران بود که با کسب یک تساوی و افزودن یک امتیاز به اندوخته های خود نسبت به دیگر بالانشینان نتیجه بهتری گرفت و فاصله خود را با تیم دوم گروه یعنی فجر سپاسی شیراز به عدد 7 رساند و به نظر می آید سایر تیمها باید برای صعود به لیگ برتر به فکر جایگاههای دوم و سوم باشند. مس کرمان نیز متاسفانه و طبق روال نتایج این چند هفته اش نتوانست نتیجه خوبی به دست آورد و در برابر تیم نساجی مازندران تن به باخت داد تا روند امتیاز نگرفتنش در نیم فصل دوم این مسابقات همچنان ادامه دارد و باید گفت در صورت ادامه این رویه، نمیتوان زیاد به لیگ برتری شدن تیم شهرمان امیدوار بود و محافظه کاری سرمربی تیم، به ضرر تیم مس تمام خواهد شد.
مس از شش بازی آخر خود و18 امتیازممکن ،فقط 6 امتیاز کسب کرده و این نمی تواند برای تیمی که سودای لیگ برتری دارد آمار خوبی باشد.نتایج خوب این تیم در نیم فصل اول وجذب چند بازیکن در نیم فصل دوم این بشارت را میداد تا مسی ها در نیم فصل دوم به مراتب نتایج بهتری را بگیرند اما تا اینجای کار که این اتفاق شیرین نیفتاده و نیم فصلی تلخی را گذرانده ایم. هرچند هنوز هم دیر نیست و می توان با کمی شارژ روحی و البته تدابیر بهتر دست اندرکاران و سر مربی تیم، جلوی این هدر رفتن امتیازات را گرفت.مس اگرچه با تیم صدرنشین فاصله زیادی گرفته اما با تیم فجر و خونه به خونه فاصله اندک و قابل جبرانی دارد.
در هر حال این هفته ازبازیها نیزتمام شده و حسرت بر گذشته بسان آب در هاون کوبیدن است.باید تا دیر نشده چاره ای اندیشید و در آخر فصل انگشت حیرانی به دندان نگرفت. مس هفته آینده در کرمان میزبان تیم انتهای جدولی پارسه تهران است وبه خوبی می‌داند که نتیجه نگرفتن در این بازی شاید دیگر فرصت جبران مافات را نداشته باشد و از همین رو با فراموش کردن نتایج هفته های اخیر باید تمرکز خود را برروی بازی با پارسه قرار دهد تا از این بازی نتیجه‌ی لازم را به هر شکل ممکن کسب کند.
وینگو بگوویچ سرمربی تیم در پایان بازی با نساجی گفت: خیلی ناراحت کننده است که ما بازهم به شیوه‌ی بازی‌های قبل خود از روی یک ضربه‌ی ایستگاهی گل دریافت کردیم و در حالی که هم حریف می‌دانست که ما برروی این ضربات آسیب پذیریم و هم تیم ما به این نکته واقف بود، نمی‌بایست اجازه دهیم که بازهم از این شیوه گل بخوریم اما بازهم در زمان زدن یکی از این ضربات دچار اشتباه شدیم و گلی دریافت کردیم که تا پایان بازی نتوانستیم آن را جبران کنیم.
وی افزود: بهرشکل ما می‌دانستیم بازی کردن برابر تماشاگران پرشور نساجی بسیار سخت است و از همین رو برنامه‌ریزی کرده بودیم که در نیمه‌ی اول گلی دریافت نکنیم ولی گل ابتدای بازی برنامه‌های تیم ما را به نوعی خراب کرد. ما برای دفاع کردن به قائمشهر نیامده بودیم و برنامه داشتیم که به خصوص در نیمه‌ی دوم برنامه‌های خود برای رسیدن به پیروزی را پیاده کنیم ولی متاسفانه نساجی با کنترل بازی بعد از گل این اجازه را به تیم ما نداد.
بگوویچ ادامه داد: من همچنان به تیم خودم امیدوارم و امروز بازیکنان جوان تیم من که برای اولین بار بازی به این سنگینی را تجربه می‌کردند همانند خورشیدی و محمدی، نمایش خوبی داشتند و ما با این بازیکنان خوب به آینده‌ی تیم بسیار خوشبین هستیم و شک نکنید که مس به لیگ برتر صعود خواهد کرد.
سرمربی تیم مس با بیان اینکه دوران افت این تیم به اتمام خواهد رسید گفت: ما با یک برد به بازی‌ها و روند پیروزی‌های خود بازخواهیم گشت و تیم تمرکز خود را مجددا در زمین پیدا خواهد کرد. ما با کسب پیروزی به این هدف خود خواهیم رسید و دیگر اجازه نمی‌دهیم تیم به راحتی امتیاز از دست دهد ما هدفمان صعود به لیگ برتر است و برای رسیدن به این هدف هرچند دچار افت شده ایم ولی به موقع مجددا روی پای خود می‌ایستیم و اجازه نمی‌دهیم که از هدف دور بمانیم و قطعا همه‌ی کرمانی‌ها نیز در راه این هدف به ما کمک خواهند کرد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران