پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | مردم نیازمند ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و نشاط اجتماعی هستند

مردم نیازمند ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و نشاط اجتماعی هستند





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۲۰:۲۹

مردم نیازمند ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و نشاط اجتماعی هستند

صبح شنبه رزم حسینی استاندار کرمان در همایش (چشم انداز توسعه استان و ضرورت پیاده سازی اقتصاد مقاومتی) با تاکید براینکه برای اجرای اقتصاد مقاومتی، نیازمند تدوین سند نهادسازی اقتصاد مقاومتی با نگاه به اختیارات ویژه در این زمینه هستیم، افزود: باید در راستای نهاد اقتصاد مقاومتی، به امتیازات ویژه و الزامات حقوقی توجه شود.
وی به برگزاری جلسات متعدد با مدیران اقتصادی استان و کارشناسان در راستای اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و یادآور شد: باید همه مدیران استان در این زمینه فعال باشند زیرا اجرای طرح ابلاغیه مطرح شده اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری یک وظیفه شرعی و قانونی است و باید از فضای به وجود آمده در استان برای اجرای اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم.
استاندار کرمان با تاکید براینکه باید واقع بینانه در این زمینه پیش رفت، خاطر نشان کرد: مردم نیازمند تلاش و پیشرفت، ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و نشاط اجتماعی هستند و کارنامه دولتها با این موارد رصد می شود و اعتماد اجتماعی با روش های عملی و اجرای کار به وجود می آید.
رزم حسینی از راه اندازی صندوق توسعه محلی اقتصاد مقاومتی به منظور جمع‌آوری سرمایه‌های سرگردان با تضمین بانکی خبر داد و گفت: صندوق توسعه محلی اقتصاد مقاومتی به منظور جذب سپرده های مردم و جمع آوری پول های سرگردان استان در دستور کار است که بتوان با استفاده از سایر برنامه های دیگر اقتصادی، به سمت استفاده حداکثری از امکانات استان کرمان برای اجرای اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.
وی به اجرای ایده مثلث توسعه اقتصادی در استان کرمان اشاره کرد و افزود: با مشارکت مدیران، فرمانداران در شهرستان‌ها و ائمه جمعه شاهد ثمرات خوبی در این زمینه بودیم که یکی از این ثمرات وحدت رویه بین دستگاه‌ها و ارکان حکومت است.
استاندار کرمان ضمن تاکید بر تمرکز همه دستگاه های استان بر توسعه اقتصادی، یادآور شد: شناسایی فرصت های سرمایه گذاری در هر شهرستان با اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی انجام گرفت و مشخص شد استان کرمان می تواند فرصت های سرمایه گذاری را معرفی کند.
رزم حسینی حجم تفاهم نامه های سرمایه گذاری شده طی یکسال گذشته در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی در استان کرمان را حیرت انگیز خواند و خاطر نشان کرد: امسال در آستانه دو انتخابات مهم ( مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری) هستیم که برای اینکه شبهه ای وارد نشود، ستاد پیگیری مثلث توسعه اقتصادی تشکیل شده است و بعد از برگزاری انتخابات، این حرکت در سراسر استان و فرمانداری‌ها پیگیری می شود.
وی گفت: در طرح مثلث توسعه اقتصادی، موانع کار سرمایه گذاری و طرح ها پیگیری و قوانین مزاحم احصاء و به هیئت دولت ارائه شده است.
استاندار کرمان افزود: استان کرمان در این زمینه در کشور پیشتاز بوده ضمن آنکه در برخی وزارتخانه ها اختیارات متناسب با مسئولیت واگذار شده اما مدیران دستگاه های اجرایی همچنان باید بحث تفویض اختیارات را پیگیری نمایند تا این روند تسریع یابد.
در ادامه این همایش مدیرکل اقتصادی استانداری کرمان با تاکید براینکه تاکنون 529 طرح سرمایه گذاری در استان کرمان مشخص و پیگیری شده است، یادآور شد: خوشبختانه 12.6 درصد از کل تفاهمنامه ها محقق شده اما متاسفانه شاهد رسوب حدود 10 هزار میلیارد تومان سرمایه در طرح ها می باشیم.
رضا سنجری خاطر نشان کرد: این عدد مربوط به طرح های بالای یک میلیارد تومان است و رقم اعلام شده 20 برابر بودجه عمرانی استان است که ورود بخش خصوصی توانمند می تواند دغدغه ایجاد اشتغال مدیران را رفع کند.
وی با تاکید براینکه 44 درصد پیشرفت فیزیکی طرح های سرمایه گذاری تفاهم نامه ها در طرح های عمران شهری و 37 درصد در طرح های اقتصادی بوده است،گفت: صنعت، کشاورزی، گردشگری، عمران، خدمات شهری و … سرفصل طرح های سرمایه گذاری در دست اجرا در استان کرمان می باشد.
مدیرکل اقتصادی استانداری کرمان افزود: 158 طرح با سرمایه گذاری بالغ بر 4 هزار و 881 میلیارد تومان در هفته دولت افتتاح شد هرچند بیشترین سهم مشکلات در طرح های سرمایه گذاری مربوط به تسهیلات بانکی است.
سنجری با تاکید براینکه اجرای طرح های سرمایه گذاری در استان در شرایطی انجام شد که اختیارات قانونی وجود نداشت، یادآور شد: سیستم بانکی به دلیل مطالبات معوقه، توان در اختیار گذاشتن تسهیلات را نداشت و پایین بودن تسهیلات نیز از دیگر موارد بود که پشتیبانی از سرمایه گذاران با سرعت کمتری صورت گرفته اما استان کرمان از لحاظ سرمایه گذاری پیشتاز می باشد.
در ادامه نیز رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با تاکید براینکه همایش چشم‌انداز توسعه استان و ضرورت‌ پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی با دستور و تاکید استاندار برنامه‌ریزی شده است، گفت: برنامه‌های مختلفی از جمله سند چشم‌انداز، برنامه ششم توسعه، برنامه‌های آمایشی و ستاد راهبری مدیریت اقتصاد مقاومتی در استان در دست اجرا و تدوین است.
جعفر رودری افزود: این همایش به منظور بحث و تبادل نظر بر روی سوالاتی همچون تیین جایگاه این طرح‌ها و برنامه‌ها است و آیا طرح‌های موازی هستند یا اینکه طرح‌های کاملا منطقی و مرتبط با ساز و کار تعریف شده گام‌های مختلفی برای تحقق اهداف توسعه استان دنبال می‌کنند.
وی خاطر نشان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان مهر ماه فرصت دارند تا برنامه های خود را ارسال نمایند تا پس از تجمیع برای برنامه ششم توسعه و لایحه بودجه مورد پیگیری‌های ملی برای طرح‌ها صورت گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان، مشارکت بخش خصوصی در پیاده‌سازی طرح‌های توسعه استان کرمان را نقشی اساسی دانست و یادآور شد: ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی در استان تشکیل شده و شیوه‌نامه طرح اقتصاد مقاومتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *