پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان : محصولات آرایشی و بهداشتی را از داروخانه ها تهیه کنید

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان : محصولات آرایشی و بهداشتی را از داروخانه ها تهیه کنید





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۲۴

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان :
محصولات آرایشی و بهداشتی را از داروخانه ها تهیه کنید

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: داروخانه محل عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی است، اگر محصولی را خریداری کنید ما تضمین می کنیم سالم هستند چون مطمئن هستیم داروخانه از جایی لوازم آرایشی و بهداشتی را تهیه می کنند که از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته باشد.
دکتر محمودرضا حیدری دیروز در اولین روز از هفته ایمنی غذا با موضوع» ایمنی غذا و رسانه» در نشست خبری که به این منظور برگزار شد، افزود: همه اجناس قاچاق غیر قابل مصرف هستند چون ما راجع به شرایط نگهداری، حمل و نقل، تولید اطلاعی نداریم، ما در مورد کارخانجاتی می توانیم اظهار نظر کنیم که خودمان مجوز لازم را داده باشیم. داروخانه های سطح شهر سالانه چهار مرتبه مورد بازرسی قرار می گیرند و داروخانه هایی که به هردلیلی کالای قاچاق و یا تقلبی و غیر مجاز داشته باشند کالای قاچاق جمع آوری می شود و در پرونده داروخانه درج خواهد شد و با داروخانه های خاطی مطابق قانون برخورد می شود. باید به سمتی برویم که جرایم به حدی بالا باشد که واحد تولیدی به هر دلیلی نتواند کالای نامرغوبی را تولید کند. معاون غذا و دارو در ادامه این نشست در مورد آبلیموهای تقلبی گفت: این بحث کشوری است و ما موظف هستیم از هر واحدی که آبلیمو تولید می کند نمونه برداری کنیم، که در کرمان واحد تولیدی نداریم که این نمونه برداری انجام شود.
دکتر حیدری در مورد باقی مانده سموم آفت کش در محصولات کشاورزی، گفت: سازمان غذا و دارو متعاقب اطلاعاتی که داشت حدس میزد در برخی از محصولات کشاورزی باقی مانده سموم آفت کش باشد بنابراین در تیرماه سال گذشته نمونه برداری از محصولات کشاورزی در سراسر کشور در هفت محصول کشاورزی شامل خیار سبز، گوجه، پیاز، سیب زمینی، سیب درختی، برنج و کاهو انجام شود که در هر فصل تعدادی نمونه مشخصی را از میدان میوه و تره بار تهیه و نمونه ها به آزمایشگاه مرجع در کیش فرستاده می شود. نتیجه نمونه ها آمده و نکته ای که باید بگوییم در تمام محصولات کشاورزی باقی مانده سموم آفت کش زیر حد مجاز بود به جزء سیب زمینی که آن هم محصول تولیدی کرمان نبوده است. ما باید بدانیم این محصول در کجا کشت شده و اگر مشکلی مشاهده شد باید در رابطه با اینکه چرا سموم آفت کش در محصولات بالاست باید صحبت شود.
وی در آخر افزود: واحدهای تولیدی زیرنظر معاونت غذا و دارو مجوز دریافت می کنند و ما به شما اطمینان می دهیم کالایی که تولید می کنند سالم باشد و اگر به هر دلیلی خطایی را مشاهده کردید می توانید به شماره پیامک معاونت غذا و دارو به شماره 10003412105620 اطلاع رسانی کنید.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *