سایت خبری پیام ما آنلاین | بررسی عملکرد پورابراهیمی نماینده کرمان و راور در مجلس به اسم مستقل به رسم «پایداری»

بررسی عملکرد پورابراهیمی نماینده کرمان و راور در مجلس به اسم مستقل به رسم «پایداری»





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۰:۲۷

بررسی عملکرد پورابراهیمی نماینده کرمان و راور در مجلس
به اسم مستقل به رسم «پایداری»

کمتر از یک ماه دیگر انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار می شود و نمایندگان فعلی استان کرمان در مجلس برای انتخابات پیش رو نامزد شده اند و صلاحیت شان تایید شده است. با توجه به نزدیکی انتخابات، نمایندگان فعلی بر میزان فعالیت خود افزوده اند و سعی می کنند با انجام مصاحبه های گوناگون، عملکرد خوبی از خود در اذهان عمومی باقی بگذارند. در این میان برای مشخص شدن عملکرد واقعی هر نماینده شاید بهتر باشد به عملکرد او در چهار سال دوره نمایندگی و نه در نزدیکی انتخابات توجه شود. بر همین اساس در این شماره به بررسی عملکرد محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی پرداخته ایم.
پورابراهیمی؛ آخرین نماینده استان
از نظر درصد رای
محمدرضا پورابراهیمی که متولد رفسنجان است در حالی موفق شد به عنوان نماینده مردم کرمان و راور به مجلس نهم راه یابد که در دوره قبل هم کاندیدا بود و علی رغم تبلیغات فراوان، شب قبل از آغاز رای گیری رد صلاحیت شد و نتوانست در انتخابات مجلس هشتم شرکت کند. وی اما نا امید نشد و برای مجلس نهم هم نام نویسی کرد و این بار موفق شد وارد مجلس شود. او با کسب آرای 36.69 درصد مردم کرمان و راور در حالی وارد مجلس نهم شد که کمترین درصد رای در بین دیگر راه یافتگان به مجلس شورای اسلامی از استان کرمان را داشت. به طوری که از میان ده نماینده استان کرمان، غضنفرآبادی، فتاحی، امیری کهنوج، زاهدی و منظری توکلی بیش از 50 درصد آرای حوزه انتخابیه شان را به خود اختصاص دادند.
حسن پور، آذین و امیری خامکانی هم بالای 40 درصد رای اوردند اما عارفی نماینده جیرفت و پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور زیر 40 درصد رای آوردند. در این میان پورابراهیمی از عارفی وضعیت بدتری داشت و با 36.69 درصد آرا، آخرین نماینده استان کرمان در مجلس از نظر درصد رای در حوزه انتخابیه خود بود.
جنجالی ترین طرح: الزام دولت به دستاوردها و حقوق هسته ای ملت ایران
این نماینده 45 ساله تاکنون 78 طرح را امضا کرده است. مهم ترین طرح هایی است که امضای پورابراهیمی پای آن ها دیده می شود بدین ترتیب است:
طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی: یکی از طرح های جنجالی بود که امضای پورابراهیمی پای آن دیده می شد. منتقدان طرح اولیه معتقد بودند اصل 26 قانون اساسی فعالیت احزاب، جمعیت‌ها و انجمن‌های سیاسی را آزاد شناخته و این اصل به صراحت اعلام کرده است که هیچ کس را نمی‌توان از شرکت در احزاب منع کرد. اما در ماده 5 این طرح این هدف نقض شده است و در این ماده به بیان مصادیق اشخاصی که حق تاسیس یا عضویت در احزاب را ندارند، می‌پردازد. این طرح چندین بار اصلاح شد و نهایتا آبان ماه سال جاری تصویب شد.
طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده: طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده در 50 ماده توسط نمایندگان مجلس جهت افزایش جمعیت و تشویق جوانان به ازدواج و فرزندآوری تهیه شد.
طرح الزام دولت به دستاوردها و حقوق هسته ای ملت ایران: جنجالی ترین طرحی که پورابراهیمی در مجلس نهم امضا کرد، همین طرح بود. این طرح با رای 213 نماینده در مجلس تصویب شد. بر اساس این طرح، دولت می بایست نتیجه مذاکرات را به مجلس شورای اسلامی ارائه کند. اتفاقی که با توجه به اینکه پرونده هسته ای و مذاکرات مربوط به این پرونده از ابتدا در حوزه کاری و دستور شورای عالی امنیت ملی کشور قرار داشت، جنجالی شد. خصوصا که قبل از این طرح، طرح دیگری برای توقف مذاکرات هسته ای در مجلس مطرح شده بود که تصویب نشد.
طرح جامع نظام باشگاهداری در ایران، طرح نظام جامع رسانه های همگانی، طرح وکالت، طرح انتقال پایتخت، طرح تقویت و توسعه سازمان بسیج رسانه، طرح استانی شدن حوزه های انتخابیه انتخابات مجلس شورای اسلامی و طرح نحوه پیگیری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی از دیگر طرح های مهمی بود که این نماینده در مجلس امضا کرد.
طرح هایی که سرانجامی نداشتند
از استمرار صلاحیت نمایندگان مجلس نهم تا توقف مذاکرات هسته ای
جنجالی ترین طرح هایی که پورابراهیمی در مجلس امضا کرد جزو طرح هایی بودند که به سرانجامی نرسیدند. طرح استمرار صلاحیت نمایندگان نهم یکی از جنجالی ترین طرح هایی بود که به جایی نرسید. بر اساس این طرح، صلاحیت نمایندگان دور نهم مجلس شورای اسلامی در صورت ثبت نام در انتخابات برای دور بعد، استمرار پیدا می کرد. طرحی که به نظر بسیاری از چهره های سیاسی خلاف قانون اساسی بود و طبیعی بود که به تایید شورای نگهبان هم نرسد. دیگر طرح جنجالی که پورابراهیمی آن را امضا کرد، طرح سه فوریتی توقف مذاکرات هسته ای بود. در ماده واحده این طرح سه فوریتی آمده بود: دولت و مسئولین سیاست خارجی و اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای موظفند هرگونه ارتباط و مذاکره با آمریکایی ها در موضوع هسته ای را تا زمانی که دولت آمریکا رسما و علنا تهدید ملت قهرمان ایران را کنار نگذارد ، قطع کرده و مذاکرات را با بقیه گروه 1+5 بدون حضور آمریکایی ها ادامه دهند. این طرح با مخالفت رییس مجلس روبرو و از دستور کار خارج شد.
میل پورابراهیمی به پایداری
اگرچه پورابراهیمی برای انتخابات دور هشتم مجلس شورای اسلامی به عنوان نامزدی مستقل وارد کارزار انتخابات شد اما جریان خاصی از بچه های مذهبی کرمان با از دست دادن نامزد مورد نظرشان، از وی حمایت کردند. این حمایت گرچه به دلیل رد صلاحیت ناگهانی او به جایی نرسید اما باعث نزدیکی بین این جریان و پورابراهیمی شد. این جریان بعدها به حامیان رایحه خوش خدمت و این اواخر به حامیان جبهه پایداری تبدیل شدند. با این حال پورابراهیمی سعی می کرد در دوران نمایندگی اش در ظاهر حداقل فاصله خود را با این جریان حفظ کند اما با بررسی عملکرد و اظهارات او می بینیم که اغلب با نمایندگان جببه پایداری در مجلس همصدا بوده است. در آخرین حرکت نماینده های این جبهه قصد داشتند فراکسیونی با عنوان ضد رکود در مجلس راه بیندازند و نام پورابراهیمی هم در میان آنان دیده می شد. با رسانه ای شدن این خبر البته پورابراهیمی قید حضور در فراکسیونی که در رسانه ها از آن به عنوان فراکسیون دلواپسی نام می بردند را زد تا این شائبه که او به این جبهه نزدیک است از اذهان پاک شود. اگرچه پورابراهیمی تاکنون از ائتلاف رسمی با این جبهه پرهیز کرده و سعی می کند خود را مستقل نشان دهد، اما عملکرد و اظهارنظرهای او از میل این نماینده به پایداری ها حکایت دارد.
خصوصا که پورابراهیمی از جمله شخصیت هایی است که در دولت محمود احمدی نژاد رشد کرده است. او قبل از نمایندگی مجلس در استانداری کرمان در زمان احمدی نژاد معاون بود و بعد به نبض تپنده مالی دولت مهرورز که همان شستا بود رفت. بر این اساس نمی توان از نزدیکی این نماینده به حامیان رئیس دولت های نهم و دهم که همان جبهه پایداری هستند چشم پوشی کرد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *