پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | راهكارهاي مناسب براي در امان ماندن از آسيب هاي فضاي سايبری

راهکارهای مناسب برای در امان ماندن از آسیب های فضای سایبری





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۰۶

راهکارهای مناسب برای در امان ماندن از آسیب های فضای سایبری

به نقل از پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس فتا کرمان گفت: آموزش مهارت های لازم در خصوص فضای مجازی به نسل جوان از سوی والدین نه تنها باعث صمیمیت بین اعضا خانواده خواهد شد بلکه از بروز آسیب های این فضا نیز جلوگیری خواهد کرد.
آموزش مهارتهای لازم به نسل جوان
سرهنگ کامبیز اسماعیلی بیان داشت: آشنا کردن جوانان مخصوصا دختران به آسیب های فضای مجازی و آموزش راه های صحیح استفاده از فضای مجازی توسط خانواده ها به فرزندان خود می تواند از بروز مشکلات برای جوانان و خانوادهها جلوگیری نماید. وی افزود: در این شرایط خانواده ها نباید به تکنولوژی که آشنایی بدان ندارند را به راحتی در دسترس جوانان قرار دهند. اسماعیلی اضافه کرد: والدین اگر به فکر غذای جسمی فرزندان خود هستند، باید به فکر غذای روحی فرزندان خود نیز باشند و اجازه ندهند هرکسی در فضای مجازی هر غذای مسمومی را وارد فکر و اندیشه فرزندان شان کند و نسبت به حضور جگرگوشه های خود در دنیای مجازی حساسیت بیشتری داشته باشند.
همراهی خانواده با فرزندان
این مقام انتظامی عنوان کرد: از آسیب های اینترنت، تنها بودن فرزندان در دنیای مجازی است و خانوادهها باید آگاه باشند که فرزندان خود را در فضای مجازی به تنهای رها کنند، همان طور که خانوادهها حساسیت ویژهای در تنها نبودن دختر و پسر نوجوان در محیط بیرون از خانه دارند دقیقا همان حساسیت را باید در فضای مجازی هم داشته باشند. وی افزود: رایانه و یا لپ تاپ نباید در فضای دنج خانه و دور از چشم اعضا خانواده باشد و والدین میتوانند رایانه را در فضایی باز و جلوی چشم اعضا خانواده بگذارند و استفاده از سیستم رایانه باید همگانی باشد تا حساسیت نوجوانان برانگیخته نشود.
ایجاد رابطه اعتماد بین والدین و فرزندان
اسماعیلی در ادامه افزود: فرزندان از کودکی به والدین خود اعتماد دارند و با ایشان درددل میکنند اما این والدین هستند که با برخی اعمال ناصحیح باعث سلب اعتماد فرزندان می شوند.
وی گفت: عدم درک صحیح کودک در صورت انجام خطا و اشتباه، سرکوفت زدن به کودک در صورت انجام خطا، مطرح کردن خطاهای کودکان در بین فامیل و دوستان کودک، مقایسه های نابجای کودک با هم سن و سالان دوست و فامیل، احترام نگذاشتن به شخصیت کودک در اجتماع در صورت انجام خطا همه و همه باعث سلب اعتماد فرزندان از والدین می شود. وی بیان داشت: در این شرایط فرزندان بهترین راه در امان ماندن از سرزنش های والدین را مخفی نگهداشتن و یا حتی دروغ گفتن می بینند.
سرهنگ اسماعیلی اضافه کرد: هر چند برخی اشتباهات در فضای مجازی مثل انتشار عکس شخصی و اسرار خانوادگی چون آب رفتهای است که هرگز به جوی بر نخواهد گشت اما اطلاع والدین میتواند جلوی سو استفاده افراد سودجو را بگیرد. وی در پایان توصیه کرد: امید است با ورود خانواده ها به بحث اینترنت و فضای مجازی و ارائه آموزش های لازم، تکنولوژی عصر حاضر که می تواند برای خانوادها مفید و مثمرثمر باشد تبدیل به تهدید و مشکل برای خانواده ها نشود.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *