پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | برخلاف انتظار مردم و استاندار، در جلسه انتخاب شهردار اعضای شورا بازی درآوردند

برخلاف انتظار مردم و استاندار، در جلسه انتخاب شهردار اعضای شورا بازی درآوردند





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۲۶

برخلاف انتظار مردم و استاندار، در جلسه انتخاب شهردار
اعضای شورا
بازی درآوردند

نکیسا خدیشی- بعد از ظهر یکشنبه است و قرار است شورای شهر کرمان شهردار را انتخاب کند. به گفته ریس شورا اعضا در دو مرحله رای می دهند. ابتدا هر یک به ۲ نفر از کل نامزد ها رای می دهد و در مرحله بعد بین ۲ نفری که بیشترین رای را دارند مجددا رای گیری انجام می شود. خبر نامزد شدن ایرانمنش عضو شورا تلنگر اول را به روند برگزاری می زند. در ادامه جوانمرد و گیلانی از اعضای اصولگرا به نحوه رای گیری اعتراض دارند. آنها معتقدند که در مرحله اول اعضای شورا به سه نفر رای بدهند. پیشنهاد تازه به رای گذاتشه می شود و اعضا شیوه تازه را می پذیرند. با این ترتیب یک عضو اصولگرای شورای شهر رقیب بقیه کاندیداها می شود. خصوصا در شرایطی که داوری اصولگرا هم نامزد جدی تصدی شهرداری است. رای گیری در مرحله اول انجام می شود. بابایی ۱۰ رای، ایرانمنش ۸ رای و داوری ۷ رای. به این ترتیب رقابت بین بابایی و ایرانمنش به مرحله نهایی می رود.

نکیسا خدیشی- بعد از ظهر یکشنبه است و قرار است شورای شهر کرمان شهردار را انتخاب کند. به گفته ریس شورا اعضا در دو مرحله رای می دهند. ابتدا هر یک به ۲ نفر از کل نامزد ها رای می دهد و در مرحله بعد بین ۲ نفری که بیشترین رای را دارند مجددا رای گیری انجام می شود. خبر نامزد شدن ایرانمنش عضو شورا تلنگر اول را به روند برگزاری می زند. در ادامه جوانمرد و گیلانی از اعضای اصولگرا به نحوه رای گیری اعتراض دارند. آنها معتقدند که در مرحله اول اعضای شورا به سه نفر رای بدهند. پیشنهاد تازه به رای گذاتشه می شود و اعضا شیوه تازه را می پذیرند. با این ترتیب یک عضو اصولگرای شورای شهر رقیب بقیه کاندیداها می شود. خصوصا در شرایطی که داوری اصولگرا هم نامزد جدی تصدی شهرداری است. رای گیری در مرحله اول انجام می شود. بابایی ۱۰ رای، ایرانمنش ۸ رای و داوری ۷ رای. به این ترتیب رقابت بین بابایی و ایرانمنش به مرحله نهایی می رود.
ادامه در صفحه 2
ادامه از صفحه اول
ایرانمنش به داوری رای نداد
ایرانمنش که دقیقه ۹۰ خود را نامزد کرد توانست رای هشت عضو شورا را به خود اختصاص دهد. که یکی از آن آرا متعلق به خودش بود. به نظر می آید هفت عضو شورا نام ایرانمنش و داوری را مشترکا بر روی برگ رای خود نوشته اند و یک نفر از آنها تنها به ایرانمنش رای داده است و نامی از داوری در برگ رای وی نیست.حدس زده می شود آن یک نفر خود ایرانمنش باشد که حالا خودش نیز نامزد هست . او تنها گزینه ایست که احتمالا در کنار نام خود نام یک گزینه دیگر مثل خدادادی ، فکوری یا مینویی را نوشته.به این ترتیب رقابت دورن گروهی اصولگرایان با نبرد ایرانمنش و داوری وارد مرحله تازه ای شد.
رای گیری نتیجه نداد
در ادامه شوراییان برای انتخاب شهردار به رای گیری میان بابایی و ایرانمنش پرداختند. حالا هر یک باید مقابل نام یکی از نامزد هاعلامت می زدند .آنچه از صندوق اخذ رای بیرون آمد حیرت همه را به همراه داشت. یکی از اعضا بازی درآورده بود. هفت رای بابایی، هفت رای ایرانمنش و یک رای مخدوش!
یکی از اعضای منتخب مردم نام هر ۲ گزینه را بر روی برگ رای خود نوشته بود.به این ترتیب شورا نتوانست موفق به انتخاب شهردار شود. صدای بعضی درآمد و برخی به روند طولانی اعتراض داشتند. در ادامه ریس شورا موضوع ادامه بررسی یا تعویق زمان رای گیری برای انتخاب شهردار را به رای گذاشت . اما اکثریت اعضا با تعویق انتخاب شهردار موافق بودند و جلسه کلیددار شهر به هفته آینده موکول شد.
چه کسی رای مخدوش داد
یکی از ۱۵ عضو شورا در انتخاب میان بابایی و ایرانمنش به بن بست رسید.دلش با بابایی بود و چشمش به ایرانمنش . این کشش عاطفی او را مجبور کرد تا نام هر دو را بر برگ رای بنویسد. هیچ تحلیل منطقی نمی توان در مورد این رای مخدوش داشت. صاحب گمنام رای مخدوش نام هر کسی را نوشته بود او امشب صاحب کرسی شهرداری در خیابان سپه می شد. ساختمانی که قریب به سه ماه است چشم به خانه شهر دوخته تا ریسش را معرفی کند. اما دود سفید هرگز از جلسات شورا بلند نشد.
مالک رای مخدوش حالا خود را عضو مهم شورا تصور می کند. او زمانی برای لابی کردن یافته است.به تصورش رای او تعیین کننده انتخاب شهردار است .به این ترتیب شهرداری همچنان در کما به سر خواهد برد.
چشمان شهر باز مانده
شهر اما بیدار است.بشترین حجم پروژه در تاریخ را بر گرده خود می بیند.گوشه گوشه محور های اصلی مرکز استان زخم خورده اند و چشم انتظار معرفی شهردار هستند.تا پیدا شود و مرهمی برایشان باشد . انتظاری که نود روزه شده.
حرکت عقربه های ساعت خبر از تلف شدن زمان می دهد .صبر قانون هم سر آمده و سه ماه مهلت قانونی رو به اتمام است .اما برخی از اعضای شورا بازی خود را دنبال می کنند. بی فکر شهر و بی خیال شهروندان
مشروح جلسه دیشب شورای شهر را در ادامه بخوانید:
جلسه دیروز شورای شهر کرمان از طریق ویدئو پروژکتور در جلوی شورای شهر برای مردم پخش می شد.
در ابتدای جلسه مشرفی به مویدی تعارف کرد که بر صندلی وی بنشیند اما مویدی قبول نکرد و مشرفی بر صندلی خودش نشست.
مشرفی قبل از شروع جلسه به دبیرخانه شورا گفت از آقای ایران منش بپرسید کاندیدای شهرداری هستند یا نه.
20 دقیقه ای از 18:30 گذشته بود و جلسه هنوز شروع نشده بود. ربانی سخنگوی شورا در این هنگام خطاب به مشرفی گفت: آقای رئیس قرار بود نیم ساعته جلسه جمع بشود.
به جز رویا دیوان بیگی، 14 عضو دیگر شورا در جلسه حاضر بودند. البته دیوان بیگی با یک ساعت تاخیر به جلسه آمد. ماه بانو معصوم زاده در جواب اعتراضات جوانمرد به عدم حضور دیوان بیگی گفت ماشین شورا دیر دنبال دیوان بیگی رفته است.
مشرفی: با احتساب ایران منش 9 کاندیدا داریم
جلسه پس از قرائت قرآن توسط ربانی آغاز شد. مشرفی رئیس شورا ضمن تشکر از مویدی برای زحماتش در طول دو ماه در ارتباط با ثبت نام کاندیداهای شهرداری کرمان درباره انتخاب شهردار گفت: 12 نفر کاندیدا شدند و 10 نفر برای ارائه برنامه به شورا آمدند. در نهایت دو نفر انصراف دادند و هشت نفر گزینه های نهایی هستند. وی سپس درباره نحوه رای گیری برای انتخاب شهردار گفت: آقای ایران منش هم عصر امروز(یکشنبه) گفتند کاندیدا هستند و حالا 9 گزینه داریم. روی فرم هایی که در اختیار اعضا قرار می گیرد نام این 9 گزینه همراه با یک گزینه رای سفید وجود دارد. هر عضو شورا به یک نفر می تواند رای دهد و رای خود را به صندوق می اندازد. اگر یکی از کاندیداها از پانزده رای توانست هشت رای یعنی رای اکثریت را کسب کند، شهردار می شود در غیر اینصورت دو گزینه ای که رای بیشتری دارند به مرحله بعد می روند و مجددا رای گیری می شود و هرکس رای بیشتری آورد شهردار می شود.
مخالفت گیلانی و جوانمرد با نحوه رای گیری پیشنهادی مشرفی
پس از صحبت های مشرفی، گیلانی پیشنهاد داد که هر عضو شورا به سه نفر رای دهد و دو نفر با رای بیشتر به مرحله بعد بروند. جوانمرد هم گفت بهتر است چهار نفر انتخاب شوند، بعد از بین چهار نفر، سه نفر انتخاب شوند و در نهایت از دو نفر یک نفر انتخاب شود که شهردار رای بالایی داشته باشد. مشرفی در جواب گیلانی و جوانمرد گفت: ما مثل قانون ریاست جمهوری و مجلس پیش می رویم. جوانمرد پاسخ داد: اینجوری رای ها خرد می شوند. اما اگر همه روی یک گزینه توافق کنیم شهردار پشتوانه بیشتری دارد. مشرفی هم گفت: خب هرکس که رای آورد را با 15 رای اعلام می کنیم. زهرا لری در این هنگام خطاب به جوانمرد گفت: این جدید است. جوانمرد هم پاسخ داد: جدید نیست. شما تابه حال ندیده اید. در این هنگام ماه بانو معصوم زاده خواست که کتاب آیین نامه را بیاورند. ربانی هم به نوعی حمایت خود را از شیوه پیشنهادی مشرفی اعلام کرد اما گفت که شهردار را با رای اکثریت اعلام کنیم.
ادامه در صفحه 5
ادامه از صفحه 2
گیلانی مجددا پیشنهاد خود را تکرار کرد. مشرفی از گیلانی پرسید که شما می گویید حتما دو مرحله ای باشد؟ گیلانی گفت: بله. مشرفی پیشنهاد داد همین موضوع رای گرفته شود.
پیشنهاد گیلانی رای آورد
مشرفی گفت موافقان روش پیشنهادی ما که رای گیری یک مرحله ای باشد موافقت خود را اعلام کنند. مشرفی، پنجعلی زاده، لری، مومنی، زهرا ایران منش و منصوری دست هایشان را بالا بردند. جوانمرد گفت که رای نیاورد. منصوری گفت که ربانی حواسش نبوده و دستش را بالا نگرفته است. مشرفی خطاب به گیلانی و جوانمرد گفت پیشنهاد شما را به رای بگذاریم. جوانمرد، گیلانی، منصور ایران منش، جعفری، مویدی، زاهدی و معصوم زاده دست خود را بالا بردند. چون رای ها هفت به شش شد و تعداد اعضا 14 نفر بود، پیشنهاد گیلانی برنده شد و قرار شد دو نفر با رای بیشتر در مرحله اول به مرحله دوم بروند.
تنفس غیر رسمی جلسه
پس از رای آوردن پیشنهاد گیلانی و دو مرحله ای شدن انتخابات، مشرفی و تعدادی دیگر از اعضا جلسه را به بهانه آوردن آیین نامه ترک کردند. پس از آن هم گفتند صبر می کنیم تا دیوان بیگی برسد. همین موضوع باعث تنفس بیست دقیقه ای جلسه شد.
اگر سعیدی بود رای بالایی داشت
ربانی قبل از شروع دوباره جلسه گفت: بهنام سعیدی با پیغامی گفت که شهردار نمی شود. اگر ایشان کاندیدا بود یکی از گزینه های اصلی شهرداری کرمان بود و رای بالایی داشت.
بابایی و ایران منش به مرحله بعد رفتند
رای گیری در مرحله اول با آمدن دیوان بیگی آغاز شد. برخی از اعضای شورا از جمله مشرفی، مومنی، پنجعلی زاده، لری و منصوری برای علامت زدن روی فرم های رای گیری به بیرون رفتند و پس از این که رای خود را نوشتند به داخل جلسه آمدند و رای خود را به صندوق انداختند. نتیجه مرحله اول به شرح زیر اعلام شد: بابایی 10 رای، ایران منش 8 رای، داوری 7 رای، خدادادی 2 رای غلامعلی پور، فکوری و مینویی یک رای، کلانتری و موسوی هم بدون رای. در ابتدا آرای بابایی بسیار بالا بود و اختلاف زیادی با گزینه های دیگر داشت اما در ادامه ایران منش به بابایی نزدیک شد.
یک رای مخدوش همه چیز را بهم ریخت
رای گیری در مرحله دوم بین ایران منش و بابایی با این توضیح که هرکس دیگر می توانست فقط به یک نفر رای دهد، شروع شد. پس از رای گیری، بابایی و ایران منش هرکدام هفت رای آوردند. یکی از اعضای شورا هم به هر دو نفر رای داده بود و رای او مخدوش اعلام شد. از نکات جالب این بود که برخلاف مرحله قبل این بار ابتدا رای ایران منش زیاد بود وچهره برخی از اعضای شورا در این هنگام دیدنی بود.
جلسه به هفته بعد موکول شد
پس از این گیلانی از رئیس شورا خواست تا مجددا رای گیری شود. منصوری و لری اما گفتند جلسه به روز بعد موکول شود. جوانمرد گفت من دوشنبه به تهران می روم و نیستم. مشرفی گفت همین موضوع را رای بگیریم. در حالی که قرار بود برای اینکه جلسه دیروز شورا ادامه پیدا کند یا نه رای گیری شود، علی منصوری جلسه را ترک کرد و گفت من دیگر نمی توانم در جلسه بنشینم. زهرا لری هم بلند شد و گفت امشب دیگر نمی شود. در این هنگام پنجعلی زاده هم بلند شد که برود و گیلانی خطاب به این اعضا گفت: آبستراکسیون نکنید. بگذارید رای بگیریم. پنجعلی زاده هم با عصبانیت خطاب به گیلانی گفت: یک کلمه یاد گرفته اید و تکرار می کنید. در نهایت مشرفی گفت انتخاب شهردار به یکشنبه هفته آینده موکول شد.
مشرفی: آقای ایران منش به شورا برنامه ای نداده بود
رئیس شورای شهر کرمان به «پیام ما» گفت: آقای ایران منش در شورا برنامه خود را ارائه نکردند. برای اینکه بچه ها بتوانند بررسی بیشتری بکنند جلسه به هفته بعد موکول شد. وی افزود: اگر لازم باشد جلساتی برای ارائه برنامه ایشان برگزار می شود.
گیلانی: کار شهرداری عقب افتاد
سعید گیلانی دیگر عضو شورا به «پیام ما» گفت: چون یک رای مخدوش بود بهتر بود مجددا رای گیری شود. اینگونه کار شهرداری عقب می افتد. امیدوارم هرچه به صلاح مردم است اتفاق بیفتد. وی افزود: آقای ایران منش نمی خواستند کاندیدا شوند اما با توجه به اوضاع تشخیص داد کاندیدا شود. در این یک هفته هم می تواند برنامه اش را ارائه دهد. گیلانی در پایان گفت: من موافق بودم در همین جلسه تکلیف شهردار مشخص شود اما برخی جلسه را ترک کردند.
جوانمرد: منفعت دوستان در عقب افتادن جلسه بود
کمال جوانمرد هم به ما گفت: من مخالف بودم جلسه به هفته بعد بیفتد. دوستان بلند شدند رفتند و ما در عمل انجام شده قرار گرفتیم. وی افزود: بهتر بود دوستان کار را می بستند اما انگار منفعت دوستان در این بود که جلسه عقب بیفتد.
پنجعلی زاده: این نحوه رای گیری باطل است
یاسین پنجعلی زاده هم گفت: این نحوه رای گیری اشتباه و خارج عرف بود. اصلا نحوه رای گیری از بیخ و بن به نظر ما باطل است.
مومنی: کاندیدا شدن ایران منش بدون ارائه برنامه به شورا یک توهین است
مهوش مومنی هم به «پیام ما» گفت: شیوه کاندیدا شدن آقای ایران منش اشتباه بود. بقیه کاندیداها برنامه ارائه دادند و به شورا آمدند. این توهین به شوراست. پذیرفتن کاندیداتوری آقای ایران منش اشتباه بود اما آقای مشرفی پذیرفتند. من به کاندیدا شدن آقای ایران منش اعتراض دارم. وی افزود: شورا حق دارد برنامه آقای ایران منش را داشته باشد. بابایی یا ایران منش برای ما فرقی نمی کند اما شورا باید برنامه همه کاندیداها را داشته باشد.
لری: مدیریت اجرایی استان باید با شهردار همگام باشد
زهرا لری هم به ما گفت: بحث مصالح مردم است. ما می گوییم شهردار فردی باشد که از بدنه شهرداری باشد. اگر مدیریت اجرایی استان با شهردار همگام نباشد مشکل پیش می آید.

نکیسا خدیشی- بعد از ظهر یکشنبه است و قرار است شورای شهر کرمان شهردار را انتخاب کند. به گفته ریس شورا اعضا در دو مرحله رای می دهند. ابتدا هر یک به ۲ نفر از کل نامزد ها رای می دهد و در مرحله بعد بین ۲ نفری که بیشترین رای را دارند مجددا رای گیری انجام می شود. خبر نامزد شدن ایرانمنش عضو شورا تلنگر اول را به روند برگزاری می زند. در ادامه جوانمرد و گیلانی از اعضای اصولگرا به نحوه رای گیری اعتراض دارند. آنها معتقدند که در مرحله اول اعضای شورا به سه نفر رای بدهند. پیشنهاد تازه به رای گذاتشه می شود و اعضا شیوه تازه را می پذیرند. با این ترتیب یک عضو اصولگرای شورای شهر رقیب بقیه کاندیداها می شود. خصوصا در شرایطی که داوری اصولگرا هم نامزد جدی تصدی شهرداری است. رای گیری در مرحله اول انجام می شود. بابایی ۱۰ رای، ایرانمنش ۸ رای و داوری ۷ رای. به این ترتیب رقابت بین بابایی و ایرانمنش به مرحله نهایی می رود.
ادامه در صفحه 2
ادامه از صفحه اول
ایرانمنش به داوری رای نداد
ایرانمنش که دقیقه ۹۰ خود را نامزد کرد توانست رای هشت عضو شورا را به خود اختصاص دهد. که یکی از آن آرا متعلق به خودش بود. به نظر می آید هفت عضو شورا نام ایرانمنش و داوری را مشترکا بر روی برگ رای خود نوشته اند و یک نفر از آنها تنها به ایرانمنش رای داده است و نامی از داوری در برگ رای وی نیست.حدس زده می شود آن یک نفر خود ایرانمنش باشد که حالا خودش نیز نامزد هست . او تنها گزینه ایست که احتمالا در کنار نام خود نام یک گزینه دیگر مثل خدادادی ، فکوری یا مینویی را نوشته.به این ترتیب رقابت دورن گروهی اصولگرایان با نبرد ایرانمنش و داوری وارد مرحله تازه ای شد.
رای گیری نتیجه نداد
در ادامه شوراییان برای انتخاب شهردار به رای گیری میان بابایی و ایرانمنش پرداختند. حالا هر یک باید مقابل نام یکی از نامزد هاعلامت می زدند .آنچه از صندوق اخذ رای بیرون آمد حیرت همه را به همراه داشت. یکی از اعضا بازی درآورده بود. هفت رای بابایی، هفت رای ایرانمنش و یک رای مخدوش!
یکی از اعضای منتخب مردم نام هر ۲ گزینه را بر روی برگ رای خود نوشته بود.به این ترتیب شورا نتوانست موفق به انتخاب شهردار شود. صدای بعضی درآمد و برخی به روند طولانی اعتراض داشتند. در ادامه ریس شورا موضوع ادامه بررسی یا تعویق زمان رای گیری برای انتخاب شهردار را به رای گذاشت . اما اکثریت اعضا با تعویق انتخاب شهردار موافق بودند و جلسه کلیددار شهر به هفته آینده موکول شد.
چه کسی رای مخدوش داد
یکی از ۱۵ عضو شورا در انتخاب میان بابایی و ایرانمنش به بن بست رسید.دلش با بابایی بود و چشمش به ایرانمنش . این کشش عاطفی او را مجبور کرد تا نام هر دو را بر برگ رای بنویسد. هیچ تحلیل منطقی نمی توان در مورد این رای مخدوش داشت. صاحب گمنام رای مخدوش نام هر کسی را نوشته بود او امشب صاحب کرسی شهرداری در خیابان سپه می شد. ساختمانی که قریب به سه ماه است چشم به خانه شهر دوخته تا ریسش را معرفی کند. اما دود سفید هرگز از جلسات شورا بلند نشد.
مالک رای مخدوش حالا خود را عضو مهم شورا تصور می کند. او زمانی برای لابی کردن یافته است.به تصورش رای او تعیین کننده انتخاب شهردار است .به این ترتیب شهرداری همچنان در کما به سر خواهد برد.
چشمان شهر باز مانده
شهر اما بیدار است.بشترین حجم پروژه در تاریخ را بر گرده خود می بیند.گوشه گوشه محور های اصلی مرکز استان زخم خورده اند و چشم انتظار معرفی شهردار هستند.تا پیدا شود و مرهمی برایشان باشد . انتظاری که نود روزه شده.
حرکت عقربه های ساعت خبر از تلف شدن زمان می دهد .صبر قانون هم سر آمده و سه ماه مهلت قانونی رو به اتمام است .اما برخی از اعضای شورا بازی خود را دنبال می کنند. بی فکر شهر و بی خیال شهروندان
مشروح جلسه دیشب شورای شهر را در ادامه بخوانید:
جلسه دیروز شورای شهر کرمان از طریق ویدئو پروژکتور در جلوی شورای شهر برای مردم پخش می شد.
در ابتدای جلسه مشرفی به مویدی تعارف کرد که بر صندلی وی بنشیند اما مویدی قبول نکرد و مشرفی بر صندلی خودش نشست.
مشرفی قبل از شروع جلسه به دبیرخانه شورا گفت از آقای ایران منش بپرسید کاندیدای شهرداری هستند یا نه.
20 دقیقه ای از 18:30 گذشته بود و جلسه هنوز شروع نشده بود. ربانی سخنگوی شورا در این هنگام خطاب به مشرفی گفت: آقای رئیس قرار بود نیم ساعته جلسه جمع بشود.
به جز رویا دیوان بیگی، 14 عضو دیگر شورا در جلسه حاضر بودند. البته دیوان بیگی با یک ساعت تاخیر به جلسه آمد. ماه بانو معصوم زاده در جواب اعتراضات جوانمرد به عدم حضور دیوان بیگی گفت ماشین شورا دیر دنبال دیوان بیگی رفته است.
مشرفی: با احتساب ایران منش 9 کاندیدا داریم
جلسه پس از قرائت قرآن توسط ربانی آغاز شد. مشرفی رئیس شورا ضمن تشکر از مویدی برای زحماتش در طول دو ماه در ارتباط با ثبت نام کاندیداهای شهرداری کرمان درباره انتخاب شهردار گفت: 12 نفر کاندیدا شدند و 10 نفر برای ارائه برنامه به شورا آمدند. در نهایت دو نفر انصراف دادند و هشت نفر گزینه های نهایی هستند. وی سپس درباره نحوه رای گیری برای انتخاب شهردار گفت: آقای ایران منش هم عصر امروز(یکشنبه) گفتند کاندیدا هستند و حالا 9 گزینه داریم. روی فرم هایی که در اختیار اعضا قرار می گیرد نام این 9 گزینه همراه با یک گزینه رای سفید وجود دارد. هر عضو شورا به یک نفر می تواند رای دهد و رای خود را به صندوق می اندازد. اگر یکی از کاندیداها از پانزده رای توانست هشت رای یعنی رای اکثریت را کسب کند، شهردار می شود در غیر اینصورت دو گزینه ای که رای بیشتری دارند به مرحله بعد می روند و مجددا رای گیری می شود و هرکس رای بیشتری آورد شهردار می شود.
مخالفت گیلانی و جوانمرد با نحوه رای گیری پیشنهادی مشرفی
پس از صحبت های مشرفی، گیلانی پیشنهاد داد که هر عضو شورا به سه نفر رای دهد و دو نفر با رای بیشتر به مرحله بعد بروند. جوانمرد هم گفت بهتر است چهار نفر انتخاب شوند، بعد از بین چهار نفر، سه نفر انتخاب شوند و در نهایت از دو نفر یک نفر انتخاب شود که شهردار رای بالایی داشته باشد. مشرفی در جواب گیلانی و جوانمرد گفت: ما مثل قانون ریاست جمهوری و مجلس پیش می رویم. جوانمرد پاسخ داد: اینجوری رای ها خرد می شوند. اما اگر همه روی یک گزینه توافق کنیم شهردار پشتوانه بیشتری دارد. مشرفی هم گفت: خب هرکس که رای آورد را با 15 رای اعلام می کنیم. زهرا لری در این هنگام خطاب به جوانمرد گفت: این جدید است. جوانمرد هم پاسخ داد: جدید نیست. شما تابه حال ندیده اید. در این هنگام ماه بانو معصوم زاده خواست که کتاب آیین نامه را بیاورند. ربانی هم به نوعی حمایت خود را از شیوه پیشنهادی مشرفی اعلام کرد اما گفت که شهردار را با رای اکثریت اعلام کنیم.
ادامه در صفحه 5
ادامه از صفحه 2
گیلانی مجددا پیشنهاد خود را تکرار کرد. مشرفی از گیلانی پرسید که شما می گویید حتما دو مرحله ای باشد؟ گیلانی گفت: بله. مشرفی پیشنهاد داد همین موضوع رای گرفته شود.
پیشنهاد گیلانی رای آورد
مشرفی گفت موافقان روش پیشنهادی ما که رای گیری یک مرحله ای باشد موافقت خود را اعلام کنند. مشرفی، پنجعلی زاده، لری، مومنی، زهرا ایران منش و منصوری دست هایشان را بالا بردند. جوانمرد گفت که رای نیاورد. منصوری گفت که ربانی حواسش نبوده و دستش را بالا نگرفته است. مشرفی خطاب به گیلانی و جوانمرد گفت پیشنهاد شما را به رای بگذاریم. جوانمرد، گیلانی، منصور ایران منش، جعفری، مویدی، زاهدی و معصوم زاده دست خود را بالا بردند. چون رای ها هفت به شش شد و تعداد اعضا 14 نفر بود، پیشنهاد گیلانی برنده شد و قرار شد دو نفر با رای بیشتر در مرحله اول به مرحله دوم بروند.
تنفس غیر رسمی جلسه
پس از رای آوردن پیشنهاد گیلانی و دو مرحله ای شدن انتخابات، مشرفی و تعدادی دیگر از اعضا جلسه را به بهانه آوردن آیین نامه ترک کردند. پس از آن هم گفتند صبر می کنیم تا دیوان بیگی برسد. همین موضوع باعث تنفس بیست دقیقه ای جلسه شد.
اگر سعیدی بود رای بالایی داشت
ربانی قبل از شروع دوباره جلسه گفت: بهنام سعیدی با پیغامی گفت که شهردار نمی شود. اگر ایشان کاندیدا بود یکی از گزینه های اصلی شهرداری کرمان بود و رای بالایی داشت.
بابایی و ایران منش به مرحله بعد رفتند
رای گیری در مرحله اول با آمدن دیوان بیگی آغاز شد. برخی از اعضای شورا از جمله مشرفی، مومنی، پنجعلی زاده، لری و منصوری برای علامت زدن روی فرم های رای گیری به بیرون رفتند و پس از این که رای خود را نوشتند به داخل جلسه آمدند و رای خود را به صندوق انداختند. نتیجه مرحله اول به شرح زیر اعلام شد: بابایی 10 رای، ایران منش 8 رای، داوری 7 رای، خدادادی 2 رای غلامعلی پور، فکوری و مینویی یک رای، کلانتری و موسوی هم بدون رای. در ابتدا آرای بابایی بسیار بالا بود و اختلاف زیادی با گزینه های دیگر داشت اما در ادامه ایران منش به بابایی نزدیک شد.
یک رای مخدوش همه چیز را بهم ریخت
رای گیری در مرحله دوم بین ایران منش و بابایی با این توضیح که هرکس دیگر می توانست فقط به یک نفر رای دهد، شروع شد. پس از رای گیری، بابایی و ایران منش هرکدام هفت رای آوردند. یکی از اعضای شورا هم به هر دو نفر رای داده بود و رای او مخدوش اعلام شد. از نکات جالب این بود که برخلاف مرحله قبل این بار ابتدا رای ایران منش زیاد بود وچهره برخی از اعضای شورا در این هنگام دیدنی بود.
جلسه به هفته بعد موکول شد
پس از این گیلانی از رئیس شورا خواست تا مجددا رای گیری شود. منصوری و لری اما گفتند جلسه به روز بعد موکول شود. جوانمرد گفت من دوشنبه به تهران می روم و نیستم. مشرفی گفت همین موضوع را رای بگیریم. در حالی که قرار بود برای اینکه جلسه دیروز شورا ادامه پیدا کند یا نه رای گیری شود، علی منصوری جلسه را ترک کرد و گفت من دیگر نمی توانم در جلسه بنشینم. زهرا لری هم بلند شد و گفت امشب دیگر نمی شود. در این هنگام پنجعلی زاده هم بلند شد که برود و گیلانی خطاب به این اعضا گفت: آبستراکسیون نکنید. بگذارید رای بگیریم. پنجعلی زاده هم با عصبانیت خطاب به گیلانی گفت: یک کلمه یاد گرفته اید و تکرار می کنید. در نهایت مشرفی گفت انتخاب شهردار به یکشنبه هفته آینده موکول شد.
مشرفی: آقای ایران منش به شورا برنامه ای نداده بود
رئیس شورای شهر کرمان به «پیام ما» گفت: آقای ایران منش در شورا برنامه خود را ارائه نکردند. برای اینکه بچه ها بتوانند بررسی بیشتری بکنند جلسه به هفته بعد موکول شد. وی افزود: اگر لازم باشد جلساتی برای ارائه برنامه ایشان برگزار می شود.
گیلانی: کار شهرداری عقب افتاد
سعید گیلانی دیگر عضو شورا به «پیام ما» گفت: چون یک رای مخدوش بود بهتر بود مجددا رای گیری شود. اینگونه کار شهرداری عقب می افتد. امیدوارم هرچه به صلاح مردم است اتفاق بیفتد. وی افزود: آقای ایران منش نمی خواستند کاندیدا شوند اما با توجه به اوضاع تشخیص داد کاندیدا شود. در این یک هفته هم می تواند برنامه اش را ارائه دهد. گیلانی در پایان گفت: من موافق بودم در همین جلسه تکلیف شهردار مشخص شود اما برخی جلسه را ترک کردند.
جوانمرد: منفعت دوستان در عقب افتادن جلسه بود
کمال جوانمرد هم به ما گفت: من مخالف بودم جلسه به هفته بعد بیفتد. دوستان بلند شدند رفتند و ما در عمل انجام شده قرار گرفتیم. وی افزود: بهتر بود دوستان کار را می بستند اما انگار منفعت دوستان در این بود که جلسه عقب بیفتد.
پنجعلی زاده: این نحوه رای گیری باطل است
یاسین پنجعلی زاده هم گفت: این نحوه رای گیری اشتباه و خارج عرف بود. اصلا نحوه رای گیری از بیخ و بن به نظر ما باطل است.
مومنی: کاندیدا شدن ایران منش بدون ارائه برنامه به شورا یک توهین است
مهوش مومنی هم به «پیام ما» گفت: شیوه کاندیدا شدن آقای ایران منش اشتباه بود. بقیه کاندیداها برنامه ارائه دادند و به شورا آمدند. این توهین به شوراست. پذیرفتن کاندیداتوری آقای ایران منش اشتباه بود اما آقای مشرفی پذیرفتند. من به کاندیدا شدن آقای ایران منش اعتراض دارم. وی افزود: شورا حق دارد برنامه آقای ایران منش را داشته باشد. بابایی یا ایران منش برای ما فرقی نمی کند اما شورا باید برنامه همه کاندیداها را داشته باشد.
لری: مدیریت اجرایی استان باید با شهردار همگام باشد
زهرا لری هم به ما گفت: بحث مصالح مردم است. ما می گوییم شهردار فردی باشد که از بدنه شهرداری باشد. اگر مدیریت اجرایی استان با شهردار همگام نباشد مشکل پیش می آید.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *