پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | دور دور ممنوع

دور دور ممنوع





۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۲۳:۱۶

دور دور ممنوع

اجرای طرح برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در حالی در استان کرمان قرار است اجرا شود که «برخورد جدی با دور دور کردن خودروها» یکی از برنامه‌های این طرح است.
«دور دور کردن» چند سالی می‌شود که به یکی از تفریحات برخی جوانان کرمانی بدل شده است. اوج «دور دور» کردن‌ها غروب پنج‌شنبه اتفاق می‌افتد و بلوار شفا، بلوار پرستار و خیابان هزار و یک‌شب پاتوقی برای این کار محسوب می‌شود. به‌طوری‌که پنج‌شنبه‌شب‌ها ترافیک این خیابان‌ها در مقایسه با دیگر روزها سنگین‌تر می‌شود. حالا اما قرار است با این «دور دور کردن» برخورد شود.
برخورد جدی پلیس امنیت عمومی با «دور دور کردن»
روز گذشته رئیس پلیس امنیت عمومی استان کرمان از اجرای طرح برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی ازجمله «دور دور کردن خودروها» خبر داد. آن‌طور که ایسنا نوشته، سرهنگ محمدباقر فلسفی گفته که «گشت‌های امنیت اخلاقی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه و هنجارشکنان و مظاهر علنی فساد، دور دور کردن خودروها، آلودگی‌های صوتی به‌طور جد برخورد خواهد کرد و این پلیس در مقابل ناهنجاری‌ها با تمام توان ایستادگی می‌کند.» البته پیش‌ازاین هم پلیس با بستن دوربرگردان‌های بلوار شفا و پرستار در پنج‌شنبه‌شب‌ها سعی می‌کرد تا حدودی با «دور دور کردن» مقابله کند اما این بار به نظر می‌رسد به‌طوری جدی‌تر می‌خواهد وارد این ماجرا شود. فلسفی همچنین از مستقر شدن گشت‌های امنیت اخلاقی پلیس در تفرجگاه‌ها و خیابان‌های پرتردد و مراکز خرید و تجاری خبر داده تا با «بد پوششان، ‏بدحجابان و کسانی که کشف حجاب کرده و عفت عمومی را جریحه‌دار می‌‌کنند، برخوردی قاطع و قانونی داشته باشند.»
رئیس پلیس امنیت عمومی استان برخورد با جرائم مشهود و ‏توقیف خودروهایی که سرنشینان آن کشف حجاب کرده‌اند را از اهداف اصلی طرح برخورد با ناهنجاری‌ها عنوان کرد و افزود: «در این رابطه هماهنگی‌های لازم با مراجع قضائی به‌عمل‌آمده است.»
به گفته فلسفی «به‌منظور ساماندهی وضعیت حجاب در جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی و برخورد با متخلفان در حوزه پوشش و مقابله با هنجارشکنان در حوزه‌های دینی، اجتماعی و فرهنگی و در اجرای طرح نظارت بر تفرجگاه‌ها، خیابان‌های پرتردد و مراکز خرید و تجاری مستقر در استان طرح برخورد با ناهنجاری در پوشش و آرایش و ناامن کنندگان امنیت اخلاقی در جامعه در قالب چند اکیپ نظارتی در نقاط مختلف سطح شهر کرمان به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.»
ماجرای «ممنوع الخدمتی» خودروهای هنجارشکن
در حالی رئیس پلیس امنیت عمومی استان از برخورد با خودروهای هنجارشکن خبر داده که سال گذشته هم سخنگو و معاون اجتماعی ناجا از ایجاد سامانه ثبت تخلف خودروهای هنجارشکن و ممنوع الخدمت شدن این خودروها خبر داده بود. سردار منتظر المهدی گفته بود که «سامانه جدید ثبت تخلفات برای برخورد با هنجارشکنی در هنگام رانندگی اعم از کشف حجاب، حرکات نمایشی و مخاطره‌آمیز و دور دور کردن، راه‌اندازی شده و ازاین‌پس با این هنجارشکنان برخورد جدی صورت می‌گیرد.
سامانه جدیدی برای ثبت تخلفات رانندگی در اختیار مسئولان، مدیران کشور و مأموران نیروی انتظامی قرارگرفته تا مواردی ازجمله بدحجابی، حرکات نمایشی و خطرآفرین و تخطی از هنجارها را اعلام کند.»
وی اضافه کرده بود: «به دنبال ثبت شماره خودروی متخلفان، این هنجارشکنان به پلیس امنیت احضار شده و حداقل مجازات برای آن‌ها ممنوع الخدمات شدن خودروی متخلفان است.»
به گفته این مسئول، خرید و فروش، پرداخت عوارض و همچنین انجام تمام نیازهای یک خودرو، ازجمله خدماتی است که براین اساس ممنوع می‌شوند. بر اساس این طرح در دوم آبان سال گذشته 10 هزار خودروی هنجارشکن در سراسر کشور تذکر گرفتند و 2 هزار خودرو نیز توقیف شدند.
اگرچه پس‌ازاین صحبت‌های سردار منتظر المهدی دیگر خبری در ارتباط با ممنوع الخدمتی خودروهای هنجارشکن منتشر نشد اما صحبت‌های روز گذشته پلیس امنیت عمومی استان کرمان نشان می‌دهد که در دور جدید طرح برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، برخورد با این خودروها هم صورت می‌گیرد.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *