بیشترین شکایات مردم از کدام دستگاه‌هاست؟





بیشترین شکایات مردم از کدام دستگاه‌هاست؟

۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷

رئیس دیوان عدالت اداری از ابطال ۳۳۹ مصوبه دولتی و نهاد‌های حاکمیتی در سال ۱۴۰۲ با رای دیوان عدالت اداری خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری رئیس دیوان عدالت اداری گفت: در سال ۱۴۰۲، ۳۳۹ مصوبه دولتی و نهاد‌های حاکمیتی به علت مغایرت با شرع، قانون و یا خروج از اختیارات ابطال شده است. بخش عمده‌ای از موارد مربوط به مصوبات شورا‌های اسلامی شهر‌ها بوده است. حدود ۳۰ درصد از این موارد نیز مربوط به آیین‌نامه‌ها و مصوبات دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی کشور بود.

وی در پاسخ به این سوال که بیشترین شکایت در دیوان عدالت از کدام دستگاه‌ها است؟ گفت: دستگاه‌ها به‌تناسب موضوع و یا جمعیتی که دارند در این زمینه وضعیت متناسب با خودشان را دارند. از لحاظ موضوعی تا به امروز بیشترین شکایت‌ها در ارتباط با تبدیل وضعیت ایثارگران بود؛ ولی به لحاظ جمعیت بیشترین شکایت از تصمیمات مرتبط با حوزه کار و تأمین اجتماعی است. سازمان تأمین اجتماعی به لحاظ اینکه جمعیت قابل‌توجهی از افراد جامعه تحت پوشش این سازمان هستند، بیشترین شکایت ما در این حوزه مربوط به تصمیمات و اقدامات این سازمان است. در حوزه مسائل شهری هم تبعاً شهرداری‌ها در صدر شکایات هستند و عمده مطالب نیز در این زمینه به کمیسیون ماده ۱۰۰ اختصاص دارد. کمیسیون ماده ۹۹ و ماده ۷۷ نیز بخش عمده‌ای از شکایات علیه شهرداری‌ها را تشکیل می‌دهند. بخشی از این شکایات نیز مربوط به خود شهرداری‌ها و تحت عنوان الزام به صدور پروانه است. از بخش‌های دیگر نیز از جمله سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی، وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش نیز شکایاتی شده است، اما عمده شکایات مربوط به دستگاه‌ها پیش گفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری در رابطه به زمان رسیدگی به پرونده‌ها در دیوان عدالت اداری نیز، تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ در شعب بدوی میانگین زمان رسیدگی ما به پرونده‌ها ۱۲۵ روز بود که این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۱ روز کاهش یافت. در شعب تجدیدنظر نیز میانگین رسیدگی‌ها از ۱۱۱ روز در سال ۱۴۰۱ به ۸۲ روز در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

تکذیب اعمال ضریب ۲.۷ برای اینترنت بین‌الملل توسط سازمان تنظیم مقررات

تکذیب اعمال ضریب ۲.۷ برای اینترنت بین‌الملل توسط سازمان تنظیم مقررات

جزئیات افزایش سابقه خدمت برای بازنشستگی بر اساس برنامه هفتم

شرایط جدید بازنشستگی در برنامه هفتم

جزئیات افزایش سابقه خدمت برای بازنشستگی بر اساس برنامه هفتم

دامی دلربا برای نوجوانان

فروش آسان «ناس» و تبلیغ مواد محرک در فضای مجازی، زنگ خطر را برای کودکان و نوجوانان به صدا درآورده است

دامی دلربا برای نوجوانان

از فشار اقتصادی تا پیامدهای روانی و حقوقی

فروش مو در فضای مجازی

از فشار اقتصادی تا پیامدهای روانی و حقوقی

هشدار دامپزشکی کرمانشاه درباره تب کریمه کنگو

گوشت را از مراکز مجاز بخرید

هشدار دامپزشکی کرمانشاه درباره تب کریمه کنگو

مصرف سیگار می‌تواند مسیر ورود به اعتیاد باشد

ستاد مبارزه با مواد مخدر

مصرف سیگار می‌تواند مسیر ورود به اعتیاد باشد

سرنوشت مبهم انتخابات شورا

نظرخواهی «پیام ما» از کارشناسان حوزه شهری درباره پارلمان شهری

سرنوشت مبهم انتخابات شورا

بیانیه خبرگان و درخواست ضمنی برخورد با خاتمی

بیانیه مجلس خبرگان رهبری در محکومیت «زمزمه‌های تسلیم‌طلبی»

بیانیه خبرگان و درخواست ضمنی برخورد با خاتمی

رونمایی از «نامیرا»

بانک جامع نشانگرهای ژنتیکی سرطان توسط پژوهشگاه رویان

رونمایی از «نامیرا»

نیت خیر الزاماً به نتیجه‌ای اثربخش منتهی نمی‌شود

 گفت‌وگوی «پیام ما» با علی‌اصلان شهلا، مدیرعامل مؤسسه خیریه کارساز، درباره الزامات توسعه محلی

نیت خیر الزاماً به نتیجه‌ای اثربخش منتهی نمی‌شود

بیشترین نظر کاربران

ریل ایلام معطل بودجه

ریل ایلام معطل بودجه