پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | مدیر ملی کارگروه مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست: در استان کرمان کار خاصی برای تخصیص اعتبارات به منظور بیابان زدایی انجام نشده است

مدیر ملی کارگروه مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست: در استان کرمان کار خاصی برای تخصیص اعتبارات به منظور بیابان زدایی انجام نشده است





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۳۹

مدیر ملی کارگروه مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست:
در استان کرمان کار خاصی برای تخصیص اعتبارات به منظور بیابان زدایی انجام نشده است

مدیر ملی کارگروه مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست گفت: استان کرمان اعتبارات لازم را برای مقابله با طوفان‌های گرد و غبار ندارد و درباره استان خوزستان نیز برای کنترل طوفان‌ها به ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که دولت توان تأمین این بودجه را ندارد.
ضیاءالدین شعاعی با اشاره به قرار گرفتن در ماه‌های سرد سال و احتمال بروز طوفان‌های گرد و غبار گفت: وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست در کار گروه مقابله با گردو غبار وظیفه اجرایی نیست ما در ستاد وظیفه دستگاه‌های مرتبط را مشخص و بر نحوه اجرای وظایف آنها نظارت می کنیم.
وی ادامه داد: برنامه‌ای برای استان‌های مختلف در نظر گرفته‌ایم از پار سال که در استان خوزستان مشکل داشتیم برنامه‌ای را برای تمام استان‌ها در نظر گرفتیم که متناسب با اعتبارات، آمادگی برای انجام اقدامات کنترلی ایجاد شده است در استان کرمان کار خاصی برای تخصیص اعتبارات به منظور بیابان زدایی انجام نشده است اما در خوزستان اعتبارات خاصی که در نظر گرفته شده بود محقق شده است و مشغول برگزاری جلسات هماهنگی با سازمان جنگل‌ها و سازمان بسیج مستضعفین هستیم که بتوانیم در نقاطی که منشاء اصلی گرد و غبار هستند اقدامات لازم را برای کشت و تثبیت آغاز کنیم.
مدیر ملی کار گروه مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: فعالیت‌های ما برای تمام استان‌ها به همین صورت است و تقریبا تمام استان‌ها کار شناسایی منشأهای ایجاد گرد و غبار را آغاز کرده‌اند که برخی از این منشاء‌ها به دلیل خشکسالی‌های طولانی مدت است.
شعاعی تصریح کرد: در مورد استان کرمان وسعت حادثه بسیار زیاد است به عنوان مثال زمینی که در گذشته تأمین کننده علوفه گیاهان بوده است هم اکنون به دلیل خشکسالی به یک منشأ تبدیل شده است و این موضوع به این برمی‌گردد که در مدیریت منابع آب به جای ذخیره پشت سد آب را برای احیای حداقلی این زمین‌ها تخصیص دهیم.
وی افزود: یکی از مباحث مهمی که هم اکنون کشور با آن درگیر است رشد منشاء‌ها به دلیل بروز خشکسالی است که شاید توان اجرایی و مالی کشور نتواند با آنها مقابله کند. کمیته‌ای در کرمان به ریاست استاندار تشکیل شده است تا با تدوین دستورالعمل‌ها در دولت از اعتبارات لازم برای آنها دفاع کنیم و قرار شده است که در برنامه ششم توسعه بودجه مشخصی برای این موضوع در نظر گرفته شود تا حداقل در میان مدت بتوانیم از تلفات این حوادث کم کنیم.
مدیر ملی کار گروه مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست گفت: توصیه ما این است که باید میزان آسیب پذیری مردم را کاهش دهیم و در ارتباط با صنعت به عنوان مثال از فیلترهای مخصوص در کولرها استفاده کنیم، با توجه به وسعت حادثه در کوتاه مدت باید به گونه‌ای برخورد کنیم که مردم آسیب کمتری ببینند تا طرح و برنامه و بودجه لازم برای مقابله با آن تدوین شود.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *