پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۲۱:۰۵

به‌زودی گردشگری معدنی در استان کرمان آغاز می شود
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از بررسی طرح گردشگری معدنی از جمله گردشگری معادن زغالسنگ شهرستان‌های زرند، کوهبنان و راور خبر داد و گفت: با همکاری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به‌دنبال بررسی و اجرای این طرح گردشگری هستیم.
«مهدی حسینی‌نژاد» در بازدید از معدن سراپرده شهرستان زرند از بررسی طرح گردشگری معدنی از جمله گردشگری معادن زغالسنگ شهرستان‌های زرند، کوهبنان و راور خبر داد و گفت: با همکاری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به دنبال بررسی و اجرای این طرح گردشگری هستیم.
وی با اشاره به پتانسیل معادن استان کرمان در زمینه گردشگری معدنی، اظهار کرد: بسیاری از معادن استان کرمان می‌توانند پذیرای گردشگران از جمله گردشگران تخصصی در حوزه‌های مختلف معدنی و کارهای پژوهشی باشند.
مدیرعامل معدن سراپرده شهرستان زرند هم در این بازدید با ارائه تاریخچه‌ای از اکتشاف و استخراج این معدن زغالسنگ، گفت: حدود 120 کارگر در این معدن زغالسنگ در حال فعالیت می‌باشد و خوشبختانه بازدهی این معدن نسبت به تعداد نیروهایی که دارد در استان کرمان بیشترین بازدهی و راندمان را دارد.
«یدالله اسماعیلی» افزود: اگر شرکت زغالسنگ بتواند حداقل نیمی از بدهی ما را پرداخت می‌کند می‌توانیم بیش از دو برابر به ظرفیت استخراج خود اضافه کنیم.
مسئول استخراج معدن سراپرده نیز در این بازدید خاطرنشان کرد: ماهانه به‌طور میانگین 5 الی 6 هزار تن زغالسنگ از این معدن استخراج می‌شود.
«مهناز میرزایی» ادامه داد: خوشبختانه با رابطه‌ای خوب بین کارگران و مسئولین این معدن توانسته‌ایم همچنان و در این شرایط کار استخراج را به خوبی ادامه بدهیم./ایسنا

گردشگری سلامت به یک فعالیت درآمدزا در عرصه بین المللی تبدیل شده است
رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: گردشگری سلامت به یک فعالیت درآمدزا و رقابتی در عرصه بین المللی تبدیل شده که ایران نیز دارای نقاط قوت زیادی برای جذب گردشگران سلامت است.
به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ مهدی سیاووشی که در دوره آموزشی گردشگری سلامت با حضور راهنمایان گردشگری و علاقمندان این حوزه سخن می‌گفت، اظهار کرد: وجود پزشکان حاذق، تکنولوژی بروز، مناطق درمانی طبیعی و هزینه های پایین در مقایسه با کشورهای اروپایی، از جمله این نقاط قوت است. وی یادآور شد: استان کرمان نیز با داشتن مناطق کویری، تپه های شنی ریگان، روزهای آفتابی بسیار زیاد در طول سال و گیاهان دارویی فراوان، دارای مزایای فراوانی در بخش گردشگری سلامت است. نایب رئیس اتاق کرمان خاطر نشان کرد: برای استفاده از این مواهب و مزیت ها باید زیرساخت های لازم فراهم شود.
وی تسهیل شرایط ورود گردشگران به کشور، افزایش کیفیت و کمیت مکان های اقامتی و ارائه خدمات استاندارد را از جمله این زیرساخت ها برشمرد و تصریح کرد: در تعدادی از شاخه های پزشکی نیز کرمان دارای مزیت ها و قابلیت های مناسبی برای ارایه خدمات به بیماران است.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین بازنشر