پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان کرمان

راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان کرمان





۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰

راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان کرمان
در حاشیه برگزاری جشنواره فرهنگی و اقتصادی استان کرمان در برج میلاد تهران، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان از راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان کرمان در پارک علم و فناوری استان در چارچوب اساسنامه و آئین‌نامه‌های اجرایی موجود در آینده نزدیک خبر داد.
دکتر عباس قوام خاطرنشان کرد: کارآفرینان متخصص و نوآور به دلیل ضعف در تامین منابع مالی خود و سرمایه گذاری در استان امکان بروز و ظهور قابلیت های فناورانه خود را به قدر لازم نمی یابند.
وی در ادامه، از عدم تمایل بانک ها برای سرمایه گذاری در فناوری های نو و ریسک پذیر، فقدان ادبیات مشترک بین بانک ها و محققان و نوآوران خصوصا مسائل مربوط به دانش فنی و نیاز به کسب و کارهای جدید در حوزه های مختلف فناوری، به عنوان مشکلات عدیده بر سر را توسعه اقتصاد دانش بنیان در سطح استان نام برد.
دکتر قوام آینده و چشم انداز صندوق را بسیار مثبت ارزیابی کرده و به مواردی از قبیل راهبری تخصصی پروژه های دانش بنیان تا تجاری سازی یافته های پژوهشی، ارایه مشاوره مالی و سرمایه گذاری جهت تشویق سرمایه گذاران در حوزه فناوری های نوین، ارائه ابزارهای مناسب برای کمک به ترویج فناوری های نوین با ایجاد و توسعه بنگاه های دانش بنیان و در نهایت کاهش ریسک و تشویق سایر نهاد های مالی برای سرمایه گذاری در حوزه فناوری های نوین اشاره کرد و افزود: این صندوق ، با هدف ارائه خدمات مالی ویژه به کارآفرینان متخصص و نوآور در استان و در راستای کمک به فعالیت های پژوهشی، علمی و فناوری بخش غیر دولتی تاسیس می گردد.
وی اعلام کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان با ترکیب 49 درصد بخش دولتی، شامل نماینده دولت ، پارک علم و فناوری استان، دانشگاههای دولتی استان، سازمان های تجاری، بازرگانی و اقتصادی استان و 51 درصد بخش خصوصی، بزودی فعالیت اجرایی خود را آغاز خواهد کرد.
دکتر قوام از اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی برای اجرای طرح های پژوهشی کاربردی و فناورانه، نیمه صنعتی ، تدوین دانش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج آن به مرحله تولید به عنوان اهداف عمده این صندوق نام برد.
وی همچنین به تلاش برای اخذ عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی در قبال ارزیابی و ارزش گذاری طرح ها در صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان اشاره کرد و خاطرنشان نمود: حدود خدمات پیش بینی شده از طریق کارگزاری شامل پنج گروه خدمات ارزیابی (مانند ارزیابی فنی و اقتصادی)، خدمات تحلیلگری (مانند تجزیه و تحلیل بازار)، خدمات مدیریت (مانند مشاوره های مهندسی و مدیریتی)، خدمات مالی و اعتباری (مانند عاملیت مالی و اعتبارسنجی) و سایر خدمات (حقوقی، استاندارد) می باشد که همگی نیاز صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک علم و فناوری استان کرمان خواهند بود.
دکتر قوام تاکید کرد تامین سرمایه ریسک پذیر و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح های پژوهشی و فناوری، تضمین پرداخت به موقع تعهدات و اقساط طرح های پژوهشی و فناوری و صدور ضمانتنامه های مورد نیاز موسسات پژوهشی و فناوری بخش غیر دولتی از سایر برنامه های پیش بینی شده فعالیت این صندوق خواهند بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: منابع صندوق به طور عمده از منابع دولتی، عاملیت وجوه اداره شده استان، عاملیت و منابع پارک در صندوق، تامین اعتبار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی در قبال ارزیابی و ارزش گذاری طرح ها، با بالابردن ارزش سهام به طور تدریجی، کارگزاری منابع مالی، ارائه ضمانت نامه، مشاوره و مهندسی مالی طرح ها تامین خواهد شد.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نهایی‌شدن مشکلات پرونده ثبت جهانی فلک‌الافلاک تا مردادماه

استاندار لرستان اعلام کرد

نهایی‌شدن مشکلات پرونده ثبت جهانی فلک‌الافلاک تا مردادماه

سیل آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نکرده است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان:

سیل آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نکرده است

سرنوشت نامعلوم شهر باستانی جیرفت

ساخت یک شهرک جدید در عرصۀ شهر باستانی «دقیانوس» آغاز شده است

سرنوشت نامعلوم شهر باستانی جیرفت

مرمت غیراصولی یک یخدان ۲۲۰ ساله

مرمت غیراصولی یک یخدان ۲۲۰ ساله

سیل، بلای جان تاریخ

با نگاهی به تجربه‌های تخریب ناشی از سیلاب در کشورهای مختلف

سیل، بلای جان تاریخ

میانکاله روی خط بحران

محیطبانان پناهگاه حیات‌وحش میانکاله جلوی ورود مصالح غیرمجاز به منطقه را گرفتند

میانکاله روی خط بحران

آشوراده؛ گره‌ای که به‌دست دولت کور شد

آشوراده؛ گره‌ای که به‌دست دولت کور شد

تغییر اقلیم؛ بحران جدید بناهای تاریخی

در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی مطرح شد

تغییر اقلیم؛ بحران جدید بناهای تاریخی

روزگار سپری‌شدهٔ مخمل‌

هنر مخمل‌بافی در ایران بیش از هزار سال قدمت دارد

روزگار سپری‌شدهٔ مخمل‌

نگهبان باستان‌شناسی ایران

مراسم بزرگداشت «حکمت‌الله ملاصالحی»، باستان‌شناس پیشکسوت برگزار شد

نگهبان باستان‌شناسی ایران

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *