خبر





۱۵ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۴۷

شهردار هنزا خبر داد:
تشکیل هیات عالی سرمایه‌گذاری
در شهرداری هنزا
محمد علی بهرامی شهردار هنزا خبر از تشکیل هیات عالی سرمایه گذاری در شهرداری هنزا داد. وی گفت : با توجه به اینکه شهر هنزا بعنوان منطقه نمونه بین المللی گرشگری معرفی شده است و سرمایه گذار بخش خصوصی در این منطقه در حال سرمایه گذاری می باشد باید از این فرصت بدست آمده استفاده کرد.
وی افزود: هنزا یک منطقه کوهستانی و خوش آب و هوا می باشد باید از همه پتانسیل این شهر در فصول مختلف استفاده کرد. بهرامی گفت: باید زیبایی های هنزا ، برف زمستان و استفاده از طرفیت ورزشهای زمستانی ، آب و هوای خنک و طبیعت سر سبز بهار و تابستان و پاییز رنگارنگ هنزا به مردم و گردشگران معرفی کرد تا در همه فصول سال بتوان از اقتصاد گردشکری برای توسعه و آبادانی هنزا استفاده کرد.
وی بیان داشت : در شهرداری بر اساس شیونامه امور سرمایه گذاری و مشارکت شهرداریها ، هیات عالی سرمایه گذاری را در شهرداری هنزا تشکیل دادیم. شهردار هنزا افزود: با مشورت با کارشناسان اقتصادی و بر اساس شناخت از پتانسیل های منطقه بسته های سرمایه گذاری در حال تدوین و تهیه می باشد.
وی گفت: تنوع بسته های سرمایه گذاری به گونه ای است که سرمایه گذار بر اساس حجم سرمایه گذاری قدرت انتخاب داشته باشد و این باعث می گردد حتی افرداد بومی که شاید حجم سرمایه کم تر اما انگیزه زیادی را دارند نیز بتوانند در امر سرمایه گذاری و آبادانی شهر هنزا سهیم باشند. بهرامی افزود: بزودی و پس از پایان تدوین و ارایه نظر کارشناسان اقتصادی و حقوقی بسته های سرمایه گذاری را به اطلاع عموم و سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاران خواهیم رساند.

نمایشگاه صنایع دستی
در بافت گشایش یافت
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بافت، نمایشگاه صنایع دستی بانوان شهرستان بافت با حضور حمزه جواران فرماندار بافت در محل حسینیه بازار گشایش یافت. در این نمایشگاه انواع صنایع دستی از جمله گلهای تزئینی، سفره های هفت سین و سایر محصولات ویژه نوروز به نمایش گذاشته شده است. این نمایشکاه صبحها ازساعت 8تا12 ظهر و عصرهااز ساعت 4 تا 8 شب و تا 25 اسفند برای بازدید عموم دایر است.

کاشت 140 هزار اصله نهال در شرق کرمان
فرماندار بم از کاشت 140 هزار اصله نهال گرمسیری و سردسیری در شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر خبر داد. به گزارش روابط عمومی فرمانداری بم ، رضا اشک در مراسم روز درختکاری ضمن تبریک هفته منابع طبیعی اظهار داشت: بحث حفاظت از جنگل‌ها و مراتع از بزرگترین کارهای دولت است زیرا شاهد هستیم که برای کاشت یک درخت چه زحمتی کشیده می‌شود.
وی با بیان اینکه ما باید طبیعت را حفظ کنیم، افزود: با توجه به امکانات اداره منابع طبیعی شهرستان می‌طلبد که با شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان همکاری داشته باشند.
فرماندار بم ادامه داد: پلاک‌گذاری درختان در سطح شهرستان می‌تواند به حفظ درختان کمک کند که شهرداران و دهیاران باید به آن توجه داشته باشند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران