نوذری؛ دیپلمات برجسته و نامزد اصلاح طلب کرمان و راور: از تجربیات دیپلماتیک برای توسعه استان استفاده می کنم





۲ اسفند ۱۳۹۴، ۲۳:۳۸

نوذری؛ دیپلمات برجسته و نامزد اصلاح طلب کرمان و راور:
از تجربیات دیپلماتیک
برای توسعه استان استفاده می کنم

همایش اصلاح طلبان بافت، رابر و ارزوییه مقیم کرمان دیشب در تالار نسترن برگزار شد. این همایش با حضور چهره های اصلاح طلب از جمله محمد فرشاد، محمد میرزایی و… با قریب 1000 نفر از اهالی بافت و رابر و ارزوییه مقیم کرمان و با سخنرانی نامزدهای اصلاح طلب حوزه انتخابیه کرمان و راور ادامه یافت.
زهره سالاری کاندیدای اصلاح طلبان در حوزه انتخابیه کرمان و راور در این همایش گفت:«یکی از افتخارات ما حاج قاسم سلیمانی است که اهل منطقه رابر است.» وی در خصوص چرایی کاندیداتوری خود برای انتخابات پیش رو اظهار داشت:«من با گذشت37 سال از انقلاب به این دلیل نامزد انتخابات مجلس شدم که خانم ها در مسایل اجتماعی فعال هستند اما در زمینه فعالیت های مدیریتی بسیار کمرنگ هستند. اصلاح طلبی هم به خاطر دید بازی که دارد، پیشقدم شده و از بانوان خواسته است که در انتخابات حضور پیدا کنند.» سالاری تصویب قوانینی که منفعت زنان در آن لحاظ می شود را یکی از ضرورت های مجلس بر شمرد و ادامه داد:«باید در مجلس قانونی تصویب شود که خانم ها از اجتماع غافل نشوند و توازن در صحنه سیاسی نیز حفظ شود.»
این نامزد اصلاح طلب ضمن اشاره به رسمیت اختلاف سلیقه ها افزود:«اقلیم گرم و سرد کرمان و اختلاف آب و هوایی در استان کرمان باعث زیبایی استان شده است. درس اخلاقی که می توان از این شرایط گرفت همین است که اختلاف نظر ها باید به رسمیت شناخته شوند. این اختلاف سلیقه ها باعث زیبایی جامعه می شود.»
وی با دعوت مردم برای حضور در انتخابات پیش رو ادامه داد:«هر زمانی که امید داشتیم نتیجه خوب گرفتیم و هر گاه که ناامید شدیم پسرفت داشتیم. نتیجه ناامیدی مردم برآمدن دولت های نهم و دهم بود و نتیجه امیدواری هم دولت فعلی است که مساله هسته ای را حل کرد و برجام را به نتیجه رساند. گر چه بسیاری در این عرصه سنگ اندازی کردند که اگر حمایت های مقام معظم رهبری نبود توافق هسته ای به نتیجه نمی رسید.»
این پزشک اظهار داشت: «امیدواریم کسانی به مجلس راه پیدا کنند که با سلیقه جناحی برای مردم تصمیم نگیرند. من معتقدم وضعیت بد اقتصادی که در حال حاضر شاهد آن هستیم نتیجه رودربایستی های جناحی است. برخی از همین نمایندگان می گویند ما مخالفت نکردیم . مخالفت نکردید اما چرا سکوت کردید؟»
نوذری دیگر کاندیدای اصلاح طلب حوزه انتخابیه کرمان و راور گفت:«اگر قید و بندهایی که در اثر تحریم ها به دست و پای گردشگری بسته شده است برداشته شود اتفاق های خوبی در این حوزه می افتد.»
این دیپلمات برجسته وزارت امور خارجه ادامه داد:«من 35 سال است که در وزارت امور خارجه هستم. بیش از 100 شور را مسافرت کرده ام. 12 کشور آفریقایی را به طور زمینی مسافرت کرده ام. اگر از تجربیات خوب آن کشورها استفاده کنیم می توانیم استان مان را توسعه دهیم.» این کاندیدای اصلاح طلب در ادامه با اشاره به توافق هسته ای خاطر نشان کرد:«توافق هسته ای صورت گرفته برای کشور بسیار مفید است و به گفته آقای دکتر ظریف هر ماه یک تغییر در کشور خواهیم داشت.»
وی ضمن برشمردن موانع داخلی که در مقابل تیم مذاکره کننده هسته ای اظهار داشت:«من فقط یک مثال می زنم که ببینید تیم دیپلماسی کشور چه قدر مظلوم است. جلسه تقدیر از جناب آقای دکتر ظریف و دیگر تیم مذاکره کننده چند دقیقه اش از صدا و سیما پخش شد.»

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران