رزم حسینی در پاسخ به سوال پیام ما پیرامون وضعیت تالاب جازموریان: «ابتکار» از جازموریان بازدید می‌کند





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۱۰

رزم حسینی در پاسخ به سوال پیام ما پیرامون وضعیت تالاب جازموریان:
«ابتکار» از جازموریان بازدید می‌کند

حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان بزودی به کرمان سفر می کند. این موضوع در جلسه اتاق فکر استان کرمان رسانه ای شد. جلسه اتاق فکر استان کرمان با حضور اساتید دانشگاه و برخی مدیران اجرایی استان کرمان در استانداری برگزار شد. اتاق فکر از طریق وزارت علوم در دانشگاه های مادر هر منطقه تشکیل شده است و بنا به گفته کاظم کاظمی، عضو هیات علمی دانشگاه باهنر و مسئول قبلی اتاق فکر کرمان، در هفت محور مسائل اساسی استان کرمان مورد بحث واقع شده است و گزارش سال 93 هم به ریاست جمهوری تحویل داده شده است. در این ارتباط صبح دیروز جلسه ای در سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد و خبر سفر قریب الوقوع کاروان تدبیر و امید به کرمان رسانه ای شد. در این جلسه نامه ای را که از طرف مشاور فرهنگی رئیس جمهور به استاندار کرمان داده بود، توسط کاظم کاظمی خوانده شد و در همین نامه به سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری به استان کرمان اشاره شده بود. در بخشی از نامه ای که حسام الدین آشنا برای علیرضا رزم فرستاده بود آمده است: نظر به قریب الوقوع بودن سفر کاروان تدبیر و امید به استان کرمان و نیز اهمیت این گزارش راهبردی (گزارشی که اتاق فکر هر استان به رئیس جمهور می دهد) در فرآیند توسعه استان و ارتقای موقعیت نهاد دانشگاه در سیاست گذاری منطقه ای خواهشمند است زمینه همکاری دستگاه های اجرایی استان بویژه استانداری کرمان با دانشگاه شهید باهنر کرمان جهت تهیه گزارش فوق الذکر فراهم فرمایید.
طبق نامه ای که مشاور فرهنگی رئیس جمهور خطاب به علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان نوشته، به زودی رئیس جمهور کشورمان به استان کرمان سفر می کند. با توجه به سفر کاروان تدبیر و امید در تاریخ نوزدهم مهر ماه به مازندران، احتمالا حسن روحانی آبان ماه به استان کرمان سفر خواهد کرد.
اهمیت جازموریان از دریاچه ارومیه کمتر نیست
گفتنی ست در این جلسه همچنین استاندار کرمان از سفر معاون رئیس جمهور به جازموریان برای بازدید از شرایط این تالاب خبر داد.
رزم حسینی گفت: یکی از کانون های تولید ریزگرد در کشور تالاب جازموریان است و مسائل آن را پیگیری می کنیم که که پنجشنبه هفته آینده رییس سازمان محیط زیست در تالاب جازموریان حضور خواهند داشت و مسائل را بررسی می‌کنیم.
وی اضافه کرد: 15 میلیون نفر جمعیت در شرق کشور زندگی می کنند که باید به مشکلات این حوزه رسیدگی شود. اهمیت جازموریان کمتر از دریاچه ارومیه نیست. ولی اینجا مخفی مانده است. کسی نمی داند جازموریان کجاست. اما ریزگردهای جازموریان تا اصفهان می روند.
طرح جامعی برای تالاب جازموریان
به هیات دولت می فرستیم
استاندار کرمان در رابطه با سفر معصومه ابتکار به جازموریان به پیام ما گفت: ایشان به عنوان نماینده هیات دولت به جازموریان خواهند آمد و مسائل مختلف بررسی می شود و جلساتی هم با ایشان برگزار می کنیم تا یک طرح جامعی در ارتباط با تالاب جازموریان را برای هیات دولت بفرستیم.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران