وقوع سیل در جنوب کرمان دردسرساز شد





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۵۴

وقوع سیل در جنوب کرمان دردسرساز شد
مطابق پیش بینی ها شامگاه یکشنبه در برخی نقاط جنوب کرمان سیل جاری شد. جاری شدن سیلاب در جنوب کرمان خسارت هایی را به بار آورد.
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب استان کرمان گفت: بارش باران و جاری شدن سیلاب در شبانه روز گذشته به برخی راه های این منطقه خسارت وارد کرد. محمد ساردویی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اثر جاری شدن سیلاب تعدادی از ابنیه فنی و شانه راه ها در بخش های اسماعیلی و ساردوئیه جیرفت، جبالبارز جنوبی عنبرآباد و چاه دادخدای قلعه گنج دچار خسارت شدند. وی گفت: بخشی از این محورها برای مدتی مسدود یا تردد در آنها به کندی انجام شد که بلافاصله اکیپ های راهداری اقدام به ترمیم و بازگشایی کردند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار عنبرآباد هم گفت: بر اثر بارش تگرگ، باران و جاری شدن سیلاب خسارتی به راه های روستایی و بخش کشاورزی این شهرستان وارد شد. رضا سالاری افزود: بر اثر بارش باران در بعد از ظهر و شب یکشنبه و جاری شدن سیلاب بخشی از منازل مسکونی در روستاهای گرم سالاررضا، سرگزی و گرم زیر دچار آبگرفتگی شدند. وی گفت: بارش شدید تگرگ نیز به باغ های مرکبات در شهرستان از جمله بخش جبالبارز جنوبی و بخش مرکزی خسارت وارد کرده است. وی افزود: سیلاب به حوزه راه های روستایی و شانه جاده ها خسارت وارد کرد. معاون فرماندار عنبرآباد تصریح کرد: محصولات جالیز و گلخانه ای هم بر اثر سیلاب و تگرگ خسارت دیده اند.
معاون برنامه ریزی فرماندار رودبار جنوب هم گفت: بر اثر بارش باران در مناطق کوهستانی و جاری شدن سیلاب دو شهرک صدر و امام خمینی (ره) شهر رودبار جنوب دچار آبگرفتگی شدند. منصور خانه گیر افزود: شهر رودبار جنوب چهار رودخانه دارد که از کوه های جبالبارز جنوبی سرچشمه می گیرند. وی تصریح کرد: بارش شدید باران و تگرگ در منطقه کوهستانی جبالبارز جنوبی باعث شد این رودخانه ها طغیان و به شهر رودبار خسارت وارد کنند. وی گفت: طغیان سیل راه چهار روستا را نیز تخریب کرد و موجب بسته شدن راه این روستاها شد. معاون فرماندار رودبار جنوب ادامه داد: با تلاش راهداران راه سه روستا نیز بازگشایی شده و راه یک روستا در حال بازگشایی است. وی به وزش توفان شدید و ریزگردها در شهرستان رودبار جنوب اشاره کرد و گفت: این توفان محور رودبار – جازموریان – ایرانشهر را به مدت چهار ساعت مسدود کرد که پس از فروکش کردن توفان با همت راهداران بازگشایی شد.
خانه گیر ادامه داد: شامگاه یکشنبه در روستای لچ آباد از توابع شهرستان رودبار جنوب یک دستگاه نیسان با پنج سرنشین در رودخانه دچار آبگرفتگی شد که سرنشینان آن به همت امدادگران نجات پیدا کردند. وی گفت: تیم های ارزیابی خسارت از جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری به محل های حادثه اعزام شده اند که پس از برآورد میزان خسارت اعلام می شود.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران