پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | ديدار چهار نماينده استان با آيت الله مصباح مشق پايدارى

دیدار چهار نماینده استان با آیت الله مصباح مشق پایدارى





۲ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۱۷

 

روز گذشته گردهمایی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان کرمان با سخنرانی آیت الله مصباح یزدی پدر معنوی «جبهه پایداری» و مسئول دفترش، حسین جلالی که از منتقدان دولت تدبیر و امید محسوب می شوند در شهر قم برگزار شد. عکس های منتشر شده حاکی از حضور زاهدی نماینده مردم کرمان و راور، فتاحی نماینده مردم شهربابک، امیری کهنوج نماینده رودبار جنوب، فاریاب، قلعه گنج، منوجان و کهنوج و آذین نماینده مردم رفسنجان و انار در این گردهمایی بود که در آستانه انتخابات می تواند حائز اهمیت باشد.
آیت الله مصباح؛ پدر معنوی منتقدان اصلی
دولت تدبیر و امید
جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مردادماه سال 1390 و پس از خانه نشینی محمود احمدی نژاد شکل گرفت. این جبهه که خود را ادامه دهنده گفتمان سوم تیر، گفتمانی که پس از انتخاب احمدی نژاد به عنوان رئیس دولت دهم شکل گرفت، می داند از منتقدان اصلی دولت تدبیر و امید به شمار می رود. آیت الله مصباح یزدی را پدر معنوی این جریان می دانند و اعضای این جبهه هم این موضوع قبول دارند و قائل به رهبری آیت الله مصباح بر این جبهه هستند.
مهدی کوچک زاده نماینده مجلس دهم و عضو سابق جبهه پایداری در ارتباط با شکل گیری این جبهه گفته بود: از مدت‌ها قبل از اعلام موجودیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی، این اعضا دور هم جمع بودند و جلساتی را با آیت‌الله مصباح داشتند و از ایشان رهنمود می‌گرفتند و زمانی که رئیس‌جمهور 10 روز در خانه نشست جبهه پایداری اعلام موجودیت کرد.
در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 هم این جبهه از کسانی حمایت کرد که آیت الله مصباح آن ها را تایید می کرد. جبهه پایداری در سال 92 ابتدا از باقری لنکرانی، وزیر بهداشت دولت دهم، و پس از رد صلاحیت وی از سعید جلیلی، عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در دولت دهم حمایت کرد. افرادی که مورد حمایت آیت الله مصباح بودند. به همین دلیل آیت الله مصباح را پدر معنوی جبهه پایداری می دانند.
روز گذشته آیت الله مصباح سخنران اصلی گردهمایی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان کرمان بود. در این گردهمایی چهار نماینده استان کرمان هم حضور داشتند و با توجه به نزدیکی آیت الله مصباح به جبهه پایداری، این حضور در آستانه انتخابات مجلس حائز اهمیت است.
آیت الله مصباح: باور پیشرفت در سایه تعامل با امریکا، نشانه‌ی ضعف فرهنگی است
روز گذشته در گردهمایی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان کرمان در حالی چهار نماینده استان کرمان حضور داشتند که آیت الله مصباح یزدی و مئول دفترش، حسین جلالی سخنرانان اصلی این گردهمایی بودند. آیت الله مصباح در این گردهمایی به طور غیرمستقیم به اظهارات حسن روحانی در دیدار با استانداران و فرمانداران کشور واکنش نشان داد. روحانی روز پنج شنبه با طرح این سوال که آیا امیرالمؤمنین علی (ع) هم زمانی که می خواستند، حاکم و فرمانداری تعیین کنند، فقط به نماز شب خواندن، حضور او در نماز جماعت، پرداخت زکات و امثال اینها توجه می کردند و یا توانمندی، کاربلدی، مدیریت و فهم او از جامعه را نیز ملاک عمل قرار می دادند؟، اظهار داشت: «اگر فقط عبادت و ایمان ملاک بود، چه کسی از قنبر در کنار امیرالمؤمنین(ع) برتر بود؟ چرا حضرت علی(ع) او را فرماندار نکردند؟ حضرت امیرالمؤمنین(ع) علاوه بر این ویژگی ها، کارآمدی و سیاستمدار بودن افراد را نیز ملاک قرار می داد و حالا اگر آن فرد جایی اشتباه هم می کرد، حضرت او را مورد عتاب قرار می دادند.» آیت الله مصباح بدون اشاره به این سخنان رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از پاکترین محبوبترین و خدوم‌ترین جامعه پزشکان هستند، گفت: ولی پزشک چقدر می‌تواند در زندگی و آخرت انسان موثر باشد؟ آنچه می‌تواند در دنیا و آخرت به انسان خدمت کند، دین است. به گزارش هجرت نیوز مصباح گفت: به همین جهت مقام معظم رهبری بر مسئله نفوذ فرهنگی بسیار تاکید دارند. وی افزود: امروز در جامعه هر نهادی بخواهد تاثیرگذار باشد به فرهنگ‌سازی نیاز دارد و سایر نهادها به آن احتیاج دارند. وی اظهار کرد: اصل اسلام، فرهنگ و باورها و ارزش‌های آنست و خدمتی که اسلام ارائه می‌دهد ترویج این ارزش‌هاست؛ حال اگر دشمن بخواهد در جامعه‌ای نفوذ کند با شگردی وارد می‌شود که کمترین هزینه و بیشترین بازخورد را داشته باشد. وی تاکید کرد: دشمنان می‌خواهند نسلی را تربیت کنند که مصرف کننده کالاهای آن‌ها باشند و از این راه به دنبال سود بیشتر هستند. مصباح یزدی ضعف فرهنگی را موجب نفوذ دانست و گفت: اگر مسئولین کشوری باور کردند تا با امریکا نسازیم پیشرفت نخواهیم داشت؛ این نشانه‌ی ضعف فرهنگی است.
انتقاد مسئول دفتر مصباح
از نزدیک شدن دولت به غرب
حسین جلالی مسئول دفتر آیت الله مصباح یزدی که برای انتخابات مجلس نهم از کرمان کاندیدا شده بود و نتوانست وارد مجلس شود دیگر سخنران این گردهمایی بود. جلالی که همواره به سخنان تند مشهور است در این گردهمایی هم از دولت یازدهم انتقاد کرد. وی اظهار داشت: در طی این سال‌ها روز به روز به غرب نزدیک‌تر شدیم، مشاور رئیس جمهور کتاب تفکر جهانی شدن را می‌نویسد. جلالی افزود: دو تفکر در کشور حاکم است، یکی نظام‌مند و درخت‌مانند که تمام قطعات آن به هم مرتبط و هماهنگ است که ریشه و صدر آن یک اهنگ دارد. وی به تفکر دیگر به عنوان تفکر سکولاری اشاره کرد که معتقد است اسلام برای خیلی از چیزها حکمی ندارد و دستورات آن مربوط به ۱۴۰۰ سال پیش است که تفکری انفکاکی است و افزود: ما دو تفکر بیشتر نداریم یا اسلام ناب محمدی یا اسلام امریکایی، مشکل ما اسلام امریکایی است که ریشه در غرب دارد. جلالی تاکید کرد: نمودار اسلام ناب معتقد به اصلاح ریشه است تا ثمر حاصل شود. وی با بیان اینکه الان تفکر انفکاکی در کشور حاکم است، گفت: می‌توان گفت ۹۵ درصد بدنه حاکمیت نظام ما انفکاکی است و ما با این تفکر به جایی نمی‌رسیم. جلالی ابراز کرد: انقلاب مراحلی دارد، انقلاب در ۲۲ بهمن به پیروزی رسید، نظام اسلامی ایجاد شد ولی در تشکیل دولت اسلامی و زمینه سازی برای ظهور توفیق چندانی نداشته‌ایم.
ائتلاف با جبهه پایداری؟
اگرچه دیدار چهار نماینده استان با آیت الله مصباح یزدی در گردهمایی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان کرمان روی داده است، اما با توجه به نزدیک بودن انتخابات مجلس، نمی توان دیدار با پدر معنوی یکی از منتقد ترین جریانات دولت را اتفاقی دانست. حالا این سوال به ذهن متبادر می شود که دیدار زاهدی، فتاحی، آذین و امیری کهنوج با پدر معنوی «پایداری ها» به معنای ائتلاف این چهار نفر با جبهه پایداری است؟ و یا این نمایندگان گوشه چشمی به سبد رای پایداری ها دارند؟ سوالاتی که برای رسیدن به جوابشان باید به انتظار روزهای آتی نشست.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *