اخبار آبفا





۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

تقدیر امام جمعه، فرماندار
و رئیس آموزش و پرورش شهربابک از مدیر امور آب
امام جمعه، فرماندار و رئیس آموزش و پرورش شهربابک با ارسال لوح تقدیر از فعالیت های امور آب شهربابک در توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی تقدیر کردند. حجت الاسلام والمسلمین منتظری امام جمعه،شریفی فرماندار و شفیعی خواه مدیر آموزش و پرورش شهربابک با ارسال لوح تقدیر از فعالیت های امور آب شهربابک در توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی تقدیر کردند.
در این لوح آمده است:
برادر بزرگوار جناب آقای ابراهیمی مدیر اداره آب و فاضلاب شهری. یقیناً توسعه و پیشرفت علمی و فرهنگی شهرستان مرهون تلاش بی دریغ مسئولین خدوم و دلسوزی چون جنابعالی می باشد که همواره جهت تعالی و ارتقاء فرهنگی این شهر قدم برداشته و خدمتگذاری را افتخاری بزرگ و وظیفه ای مهم برای خویشتن می دانند. لذا بر خود وظیفه می دانیم به مصداق حدیث شریف «من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق» از عنایات و توجه جنابعالی و همکارانتان به رشد و توسعه برنامه های علمی ،فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش که همیشه همفکر و همیار ما بوده اید تشکر و قدردانی به عمل آوریم. سلامتی و موفقیت روزافزونتان را از درگاخ خداوند متعال مسئلت می نماییم.
محمدرضا شریفی -فرماندار
و رئیس شورای آموزش و پرورش
عباس شفیعی خواه-مدیر آموزش و پرورش
حجت الاسلام والمسلمین منتظری-امام جمعه شهرستان شهربابک

برداشت سالانه 488 میلیون مترمکعب از سفره های آب زیرزمینی رفسنجان
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات پسته کشور گفت: سالانه 488 میلیون متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی شهرستان رفسنجان برداشت می شود که بر کیفی و کمی بودن این منبع حیاتی تاثیرات منفی گذاشته است. به گزارش ایرنا ناصر صداقتی در سمینار توسعه پایدار شهرستان رفسنجان که در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) برگزار شد افزود: از سال 1353 به بعد در شهرستان های انار و رفسنجان با حفر حدود 786 حلقه چاه آب کشاورزی سالانه 334 میلیون متر مکعب آب برداشت می شد. وی تصریح کرد: با افزایش حفر چاه ها در رفسنجان که به یکهزار و 180 حلقه رسیده سالانه 488 میلیون متر مکعب آب از سفره های آب زیرزمینی رفسنجان برداشت می شود که مشکلاتی را به وجود آورده است. وی گفت: رفسنجان در 22 سال گذشته سالانه نوسانات بارندگی زیادی داشته به طوری که در سال های گذشته میانگین بارندگی در این شهرستان 75.6 میلیمتر بوده و برخی سالهای قبل نیز به 20 میلیمتر رسیده بود و سال زراعی گذشته 111.5 میلیمتر بارندگی در رفسنجان ثبت شده بود. عضو هیات علمی موسسه تحقیقات پسته کشور افزود: تمام مسائل منطقه کویری رفسنجان و اطراف آن مربوط به عدم مدیریت منابع آب است و با اضافه برداشت آب از سطح آب های زیرزمینی منطقه دچار مشکل کم آبی شده و نمی توان مسائل را به خشکسالی ربط داد. وی با اشاره به اینکه در دنیا میانگین بارندگی 780 میلیمتر و در ایران 250 میلیمتر بوده است گفت: این میانگین در استان کرمان 129 میلیمتر و در رفسنجان 75.6 میلیمتر بوده و نشان دهنده این است که خیلی نباید متکی به 20 میلیمتر کمتر یا بیشتر این بارندگی باشیم. صداقتی بیان کرد: در مجموع 22 سال گذشته با 16.14 متر افت سطح آب زیر زمینی در رفسنجان مواجه شدیم که مشکلات این افت شامل تلخی و شوری آب، تحمیل هزینه های تعمیرات و اصلاح خاک به کشاورزان، نشست سفره های آب زیرزمینی، ایجاد چاله ها و حفره های سطح زمین، نشست خانه های مسکونی و لوله زایی بوده است. وی گفت: از سال 71 تاکنون بیش از 16 متر افت سطح آب های زیرزمینی در رفسنجان را داشته ایم به طوری که سال 90 حدود 27 سانتیمتر و سال 93 نیز 70 سانتیمتر افت داشتیم که اضافه برداشت با توجه به میزان تخلیه آب از زیر زمین 30 درصد است و کاهش دِبی چاه ها را باید به 30 درصد کاهش داد تا تعادل در بخش سفره های زیرزمینی حاصل شود. وی افزود: یکهزار و 180 حلقه چاه در رفسنجان وجود دارد که 973 مورد به بخش کشاورزی اختصاص دارد و بقیه در حوزه صنعت، آب شرب شهری و روستایی و فضای سبز و مرغداری ها است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران