پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | هدف از طرح جامع نان سالم، ارتقاء سطح کمی و کیفی نانوایی ها است

هدف از طرح جامع نان سالم، ارتقاء سطح کمی و کیفی نانوایی ها است





۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۱۹

رییس شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان:
هدف از طرح جامع نان سالم، ارتقاء سطح کمی و کیفی نانوایی ها است
در راستای اجرای سند امنیت غذایی استان کرمان و طرح جامع نان سالم، به دو نانوایی کرمان با حضور استاندار کرمان و رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان نشان طلایی و نقره ای اهدا شد. رییس شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان در مراسم اهدای اولین نشان طلایی به نانوایی بی بی گندم با اشاره به آغاز طرح جامع نان سالم از شهریورماه گفت: کارگروه های نظارتی در شرکت غله تشکیل و حدود 43 نفر ناظر افتخاری در زمینه نظارت در استان با ما همکاری دارند. مجید نژاد بیگلری افزود: 14 اقدام ابتدایی در این زمینه در راستای هدف پنجم طرح ارتقاء سطح کمی و کیفی نانوایی ها انجام شد. اقدامات خوبی در زمینه های بهینه سازی کاشت، داشت و برداشت، تجهیز مراکز ذخیره سازی گندم و ساماندهی نانوایی ها انجام شده است. وی تصریح کرد: در طرح درجه بندی، نانوایی ها هر شش ماه در 31 شهریور و 29 اسفندماه هر سال، مورد پایش می شوند تا صلاحیت کسب درجه را داشته باشند و رتبه های درجه طلایی، نقره ای و برنزی را داریم. رییس شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان با تاکید بر اینکه کیفیت نان امری مهم است، اظهار داشت: براساس طرح و درجه برای نانوایان دولتی تسهیلات و سهمیه در نظر گرفته می شود و در نانوایی های آزاد قیمت نان براساس درجه نانوایی تعیین می شود. نژاد بیگلری افزود: ارتقای کمی و کیفی نانوایی ها را یکی از اهداف مهم اجرای طرح جامع نان سالم می باشد و نانوایی های دولتی با رنگ های آبی و سفید و نانوایی های آزادپز با رنگ های قرمز و سفید طراحی، لباس نانواها با رِوبان زرد و بقیه با روبان آبی مزین شده است و در تابلوهای این واحدها درجه نانوایی ذکر می شود. وی اظهار داشت: در راستای اهداف دیگر سند امنیت غذایی نیز در جهاد کشاورزی تلاش های زیادی صورت گرفته و کیفیت گندم خوب است و بالاترین نمره کیفی نان استان در سال های گذشته 69 بوده و امسال 79.6 است و تا استاندارد ملی ایران فاصله کمی داریم. رییس شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان خاطر نشان کرد: سیلوی ذخیره گندم شهرستان سیرجان 21 بهمن ماه سال جاری به بهره برداری می رسد که این امر در افزایش کیفیت نان به دلیل خواب گندم تاثیر بسزایی دارد. در این مراسم توسط استاندار کرمان به حمیدرضا رستمی مدیر عامل مجتمع نان سبوس دار بی بی گندم و محمد کارنما رئیس اتحادیه نانوایان کرمان نشان نانوایی طلایی اهدا شد.
استاندار کرمان:
سند امنیت غذایی استان کرمان در سال گذشته تدوین شد
استاندار کرمان در مراسم اعطای نشان نقره ای به نانوایی محمد حسین پورنامداری در بلوار جمهوری شهر کرمان با اشاره به تهیه پیش نویس سند امنیت غذایی استان کرمان در اسفند سال گذشته، گفت: یکی از اهداف این سند ارتقاء کمی و کیفی نان استان است و با اعطای درجه طلایی و نقره‌ای به نانوایی‌ها سعی می‌کنیم سلسله کیفیت را ارتقاء دهیم ضمن آنکه بحث تامین نان، گوشت و مواد غذایی سالم را نیز در استان دنبال می‌‎کنیم. علیرضا رزم حسینی افزود: سند امنیت غذایی استان کرمان در سال گذشته تدوین شد و وی افزود: برای نانوایی ها استانداردهایی تعریف شده و مردم نیز باید عادت کرده، از نانوایی های طلایی نقره ای خرید نموده و هر نانی را قبول نکنند. وی اظهار داشت: محصولات غذایی در سند تامین امنیت غذایی بر اساس استانداردهای تعیین شده تهیه و در واحدهای مجوزدار عرضه می شوند. استاندار کرمان گفت: در ارتقاء کیفی نانوایی ها سعی شده عملیاتی کار کنیم و تنها بازدید و سرکشی کافی نیست و بازرسی استانداری مرتبا از نانوایی ها بازدید می کند. استاندار کرمان در این مراسم به آقای محمدحسین پورنامداری نشان نانوایی نقره‌ای اهدا کرد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *