ورزش





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۲۳:۳۶

یادواره شهدای ورزشکار کرمان برگزار می‌شود
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: برگزاری یادواره شهدای ورزشکار استان کرمان شاخص‌ترین برنامه‌ هفته تربیت بدنی است. به گزارش فارس، گردهمایی ‌رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های استان کرمان با موضوع برنامه‌های هفته تربیت بدنی و ورزش ظهر دیروز برگزار شد. محور برگزاری این نشست‌ برنامه‌های هفته تربیت بدنی و ورزش بود و در بخش ویژه این گردهمایی برنامه‌های برگزاری نخستین یادواره شهدای ورزشکار استان کرمان عنوان شد.
برگزاری یادواره شهدای ورزشکار
در سالن فجر
محمود محمودی‌نیا مدیر‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در این نشست اظهار داشت: برنامه‌های گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش در سال جاری به دلیل همزمانی هفته تربیت بدنی با ایام محرم و عزاداری حضرت سید‌الشهداء(ع) حال و هوای متفاوتی دارد. وی افزود: ‌گرامیداشت هفته تربیت بدنی مطابق برنامه‌ریزی انجام شد از 20 مهرماه آغاز می‌شود و جدای از برنامه‌های این هفته برگزاری یادواره شهدای ورزشکار استان کرمان یکی از اصلی‌ترین و شاخص‌ترین برنامه‌های اداره کل در این ایام است‌.
محمودی‌نیا خاطرنشان کرد: نخستین یادواره شهدای ورزشکار استان 27 کرمان مهرماه از ساعت 9 صبح در سالن فجر شهر کرمان برگزار می‌شود. وی به ناامنی‌های به وجود آمده در منطقه خاورمیانه در چند ساله اخیر اشاره کرد و گفت: به برکت جان‌فشانی‌ها و رشادت‌های شهدا ایران اسلامی در منطقه از ثبات و امنیت بسیار خوبی برخوردار است و برگزاری چنین یادواره‌هایی در واقع معرفی شخصیت و ابعاد زندگی شهدا را دنبال می‌کند‌. این مسئول ادامه داد: شهدا هیچ نیازی به ما ندارند و این ما هستیم که باید با برگزاری یادواره‌هایی این‌چنینی شخصیت بزرگ شهدا را به جامعه و به خصوص جوانان کشور معرفی کنیم‌.
شناسایی 466 شهید ورزشکار کرمان
علی رویگر دبیر یادواره شهدای ورزشکار استان کرمان در ادامه این نشست اظهار داشت: یادواره 466 شهید ورزشکار استان کرمان 27 مهرماه در سالن فجر کرمان برگزار می‌شود. وی افزود: از چند ماه قبل با جمع‌آوری‌ اطلاعات و آمار مربوط به شهدای ورزشکار استان و به استناد مدارک و شواهدی تاکنون این تعداد شهید ورزشکار در شهرستان‌های مختلف استان شناسایی شده‌اند‌.
رویگر خاطرنشان کرد: امیدواریم پس از برگزاری این یادواره بتوانیم بانک جامعی از اطلاعات شهدای ورزش استان را ایجاد کنیم و با برگزاری برنامه‌های دیگری در سال‌های آتی بتوانیم در زمینه معرفی هرچه بیشتر این شهدا اقدام کنیم. دبیر یادواره شهدای ورزش استان کرمان اظهار داشت: در همین راستا با اعضای شوراهای اسلامی شهر در شهرستان‌ها استان گفت‌و‌گوهایی انجام شده تا برنامه‌ریزی‌های لازم‌ برای نامگذاری میدان‌ها و خیابان‌های شهر‌ها به نام شهدا انجام شود. وی بیان داشت‌: بر اساس آمار به دست آماده تاکنون در شهرستان ارزوئیه 3 شهید ورزشکار، انار 3 شهید ورزشکار، بافت 38 شهید ورزشکار، شهربابک 25 و کرمان بیش از 37 شهید ورزشکار شناسایی شده‌اند‌. رویگر خاطرنشان کرد: در بردسیر 13 شهید، بم 9 شهید، جیرفت 3‌ شهید، رابر 19 شهید، راور 31 شهید، رفسنجان 69 شهید‌، فاریاب 12 و کوهبنان 8 شهید ورزشکار شناسایی شده‌اند‌. دبیر یادواره شهدای ورزشکار استان کرمان ابراز داشت: در ریگان 5 شهید، زرند 60 شهید، سیرجان 37 شهید، قلعه‌گنج 16 شهید و منوجان 13 شهید شناسایی و به دبیر خانه یادواره معرفی شده‌اند‌.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

، ،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران