خبر





۹ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۰۷

12 طرح صنعتی و معدنی جنوب استان کرمان آماده افتتاح در دهه فجر
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، رئیس این سازمان از افتتاح 12 طرح و کلنگ زنی دو طرح صنعتی و معدنی در جنوب استان کرمان خبر داد. دکتر محمود اسکندری نسب افزود: در میان این طرح ها، کارخانه تولید پیگمنت تیتانیوم کهنوج بعنوان یک طرح ملی و ظرفیت تولید 560 تن، 3 کارخانه معدنی با ظرفیت تولید صد هزار تن کنسانتره آهن و مس کاتد، صد هزار تن کنسانتره آهن و پنجاه هزار تن تن سنگبری و تولید بلوک سنگ قرار دارد. ایشان ادامه داد: در حوزه صنعت نیز 2 سردخانه هزار و دو هزار و 500 تنی، یک کارخانه تولید انواع شوری جات و روغن زیتون با ظرفیت سه هزار و 900 تن، کارخانه تولید قند و شکر با ظرفیت شش هزار تن، واحد درب و پنجره سازی با ظرفیت یک هزار و چهارصد تن، کارخانه تولید گاز اکسیژن با ظرفیت دو میلیون و 200 هزار مترمکعب، کارخانه تولید کیک و کلوچه با ظرفیت 400 تن، و یک کارخانه ذرت خشک کنی پانزده هزار تنی به بهره برداری خواهند رسید.

مملکت متعلق به ملت است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: همه باید تلاش کنیم تا زمینه برگزاری انتخابات پرشور و بانشاط در کشور فراهم شود. به گزارش ایرنا آیت الله سید یحیی جعفری در آیین این هفته نماز جمعه کرمان افزود: مملکت متعلق به ملت است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این زمینه فرموده اند حتی آنهایی که نظام را قبول ندارند باید در انتخابات شرکت کنند. وی تصریح کرد: قشرهای مختلف مردم باید در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفند ماه حضور پرشور و گسترده داشته باشند. نماینده ولی فقیه در استان کرمان همچنین گفت: استکبار جهانی دشمنی خود را نسبت به اسلام و جامعه اسلامی مستقل، مخفی نکرده است. وی یادآور شد: برخی کشورها فقط عنوان کشور اسلامی را دارند اما نوکر آمریکا هستند و در راس آنها رژیم آل سعود است که جنایت های این رژیم بر کسی پوشیده نیست. امام جمعه کرمان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به لزوم جهاد فرهنگی و اقتصادی، گفت: امروز هر فرد یا مسئولی که بتواند اقتصاد بیمار کشور را اصلاح کند در راه خداوند جهاد کرده است.

شایعه وقوع ابرزلزله در کرمان صحت ندارد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: برخی افراد ذهن‌های بسیار خلاقانه‌ای دارند که باعث ساخت شایعه زلزله در فضای مجازی شده‌اند ولی خواهشمندم مردم به به شایعات منتشره در فضاهای مجازی توجه نکنند. به گزارش گفتارنو محسن صالحی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان اینکه هرکسی نمی‌تواند در مورد تصویر ماهواره‌ای نظر دهد، افزود: مرکز پیش نشانگرهای زلزله مرتبا در حال رصد اوضاع می‌باشد که زیر نظر موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران فعالیت می‌کند که اگر زمانی پیش نشانگرهایی نظیر ابر زلزله را ببیند سریعا ما را در جریان قرار خواهد داد و گزارشی ارائه خواهد کرد و هشدارهای لازم خواهد داد. وی با طرح این موضوع که نمی‌دانم در فضای مجازی عده‌ای با چه هدفی چنین چیزهایی را منتشر می‌کنند، ابراز کرد: این شایعات غیر از آن که جو روانی جامعه را به هم بزند هدف دیگری ندارد و گاهی اوقات باعث می‌شوند جامعه به بیراهه رود و دچار اشتباره شود.

وضعیت کرمان به لحاظ جذب بی سوادان نامناسب است
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان وضعیت کرمان به لحاظ جذب افراد بازمانده از تحصیل را مناسب ندانست و گفت: این در حالیست که امسال تعداد زیادی از این افراد در این استان شناسایی شده اند. به گزارش مهر، محمد محسن بیگی صبح پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: طرح انسداد بی سوادی در جنوب استان کرمان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و هرمزگان اجرا و در این مناطق به بازماندگان از تحصیل کمک می شود. وی رتبه کرمان در زمینه جذب اعتبارات استانی ساخت و ساز و نوسازی مدارس را آخر دانست و افزود: مجموع عوارضی که در استان به آموزش و پرورش اختصاص پیدا می کند کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان است. محسن بیگی خواستار نگاه ویژه به سهم اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات استانی شد و یادآور شد: آموزش و پرورش در دنیا محور توسعه پایدار است و این در حالیست که ما با این معیار فاصله داریم. وی وضعیت کرمان به لحاظ جذب بی سوادان و افراد بازمانده از تحصیل را مناسب ندانست و افزود: این در حالیست که امسال تعداد زیادی از این افراد در استان کرمان شناسایی شده اند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

سوگ مکرر

نگاهی به نمایش «عزادار» و گفت‌وگو با کارگردان اثر

سوگ مکرر

بیشترین نظر کاربران