رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به آلودگی رودخانه ارس

دادستانی به آلودگی‌های محیط‌زیستی کشورهای همسایه ورود کند





دادستانی به آلودگی‌های محیط‌زیستی کشورهای همسایه ورود کند

۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در دیدار با دادستان‌کل کشور با اشاره به آلودگی‌های محیط‌زیستی کشورهای همسایه گفت: در بعد آلودگی رودخانه ارس، گردوغبار و استفاده بی‌رویه از آب‌شیرین‌کن‌ها توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس، سازمان حفاظت محیط زیست ورود کرده است و از شما تقاضا دارم که دادستانی نیز در سطح بین‌المللی به این مسائل ورود کند.

به گزارش پیام ما به نقل از تسنیم علی سلاجقه؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد؛ دادستان‌کل کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست علی سلاجقه؛ معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: ما به‌دست خودمان این آسیب به طبیعت را ایجاد کردیم و خداوند متعال برای اینکه آثار کارمان را به ما گوشزد کند، شرایط رو به افول امروز محیط زیست جهان را به ما نشان داد. او ادامه داد: امروز مطالبه مردم درخصوص محیط زیست بسیار بالاست و مردم محیط زیست سالم را از ما طلب می‌کنند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به آلودگی‌های محیط‌زیستی که توسط کشورهای همسایه ایجاد می‌شود، گفت: در بعد آلودگی رودخانه ارس، گردوغبار و استفاده بی‌رویه از آب‌شیرین‌کن‌ها توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس، سازمان حفاظت محیط زیست ورود کرده است و از شما تقاضا دارم که دادستانی نیز در سطح بین‌المللی به این مسائل ورود کند.

ردیابی مسمومیت «ارس»

معاون رییس جمهور تأکید کرد: ما در بدترین شرایط اقلیمی، اقتصادی و سیاسی دنیا مدیریت محیط زیست کشور را به‌عهده گرفته اما در همین حال مدیریت را به‌خوبی انجام داده‌ایم. سلاجقه خاطرنشان کرد: امیدوارم نشست امروز کمک کند تا گره‌های ذهنی مدیران ما در بخش حقوقی رفع شود و تعامل دو دستگاه‌ بیشتر از قبل اتفاق بیفتد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *