روزنامهٔ هم‌میهن توقیف شد/ سایت هم‌میهن هم از دسترس خارج شد





روزنامهٔ هم‌میهن توقیف شد/ سایت هم‌میهن هم از دسترس خارج شد

۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۵۳

روزنامه هم‌میهن از سوی هیات نظارت بر مطبوعات توقیف شد.

به گزارش پیام ما محمدجواد روح سردبیر این روزنامه با اعلام این خبر اظهارداشت: از سوی هیات نظارت بر مطبوعات، دو مطلب اخیر این روزنامه دلیل توقیف اعلام شده است.

دو مطلب اعلام شده به قرار زیر است:

یادداشت سردبیر با عنوان «از دی ۱۳۵۷ تا دی ۱۴۰۴» در شماره ۹۸۳ پنجشنبه  ۲۵ دی‌ماه.

مطلبی با عنوان «وقتی حریم درمان شکست» به قلم الهه محمدی در شماره ۹۷۶ (چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه) که روی جلد با تیتر «ماجرای بیمارستان‌ها از ایلام تا سینا».

سردبیر هم‌میهن در گفت‌وگو با ایسنا درباره دلایل توقیف این روزنامه با بیان اینکه هنوز ابلاغیه کتبی مبنی بر توقیف به دست ما نرسیده است گفت:  به صورت شفاهی و تلفنی به مدیرمسئول اعلام شد که روزنامه توفیف می‌شود اما تا زمانی که ابلاغیه رسما اعلام نشود به کارمان ادامه می‌دهیم.این توقیف توسط هیات نظارت بر مطبوعات صورت گرفته و نماینده روزنامه باید به دادگاه برود اما تا ابلاغیه رسمی نیاید ما انتشار روزنامه را ادامه می‌دهیم.

گفتنی است این روزنامه ماه‌های گذشته هم به دلیل انتشار مطلبی درباره پرونده پژمان جمشیدی با عکسی نامناسب تذکر گرفته بود.

به روز رسانی:
تا ساعاتی پس از انتشار خبر توقیف روزنامه هم‌میهن، وب‌سایت این رسانه هم‌چنان در دسترس بود اما اکنون این سایت از دسترس خارج شده و باز نمی‌شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *