حسینی: هدف بهزیستی توانمندسازی جامعه و کاهش وابستگی به مستمری است؛ هفته بهزیستی با شعار "با هم برای بهزیستن" آغاز شد

افتتاح ۳۷۱ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی کرمان؛ ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان ساخته شد





افتتاح ۳۷۱ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی کرمان؛ ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان ساخته شد

۲۵ تیر ۱۴۰۴، ۲۲:۱۸

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور از افتتاح همزمان ۳۷۱ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی استان کرمان خبر داد و اعلام کرد که تاکنون ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای جامعه هدف بهزیستی در سراسر کشور ساخته شده است.

 

سید جواد حسینی در آیین واگذاری این واحدهای مسکونی گفت: ۲۰۷ هزار واحد مسکونی پس از انقلاب برای جامعه هدف بهزیستی ساخته شده است. وی با بیان اینکه ۱۴۳ هزار نفر از جامعه هدف هنوز فاقد مسکن هستند، افزود که ۴۶ هزار واحد مسکونی دیگر در حال ساخت است و تلاش می‌شود با روش‌های مشارکتی، این پروژه‌ها تکمیل شوند.

حسینی از افتتاح ۱۰ هزار و ۵۶۷ پروژه در هفته بهزیستی (۲۵ تا ۳۱ تیر ماه) خبر داد که بیش از دو هزار مورد آن واحدهای مسکونی با رویکرد مشارکتی است. سهم استان کرمان در سال ۱۴۰۳، یکهزار و ۱۷۲ واحد و در سال جاری یکهزار و ۸۱۶ واحد مسکونی خواهد بود. همچنین یکهزار و ۶۲۱ پروژه مسکونی دیگر در این استان در دست احداث است.

وی با اشاره به افزایش جمعیت سالمندان کشور به ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، بر اهمیت توجه به سالمندی و نقش بهزیستی در دبیرخانه شورای سالمندان تاکید کرد. حسینی سالمندی را یک سوم عمر انسان دانست و آن را نه فقط یک مسأله، بلکه یک چالش خواند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به شعار هفته بهزیستی امسال، «با هم برای بهزیستن؛ مشارکت امروز، توانمندسازی فردا»، هدف را توانمندسازی جامعه و کاهش وابستگی به مستمری و یارانه عنوان کرد. وی افزود: هشت میلیون نفر تحت پوشش بهزیستی هستند و هدف کاهش این تعداد به شش میلیون نفر از طریق توانمندسازی است. حسینی همچنین به ارائه خدمات متنوع بهزیستی به عموم مردم از جمله مشاوره و غربالگری اشاره کرد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه