«عبور از کویر»؛ نقاشی‌های انتزاعی از آلودگی‌ها





«عبور از کویر»؛ نقاشی‌های انتزاعی از آلودگی‌ها

۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۸

نمایشگاه نقاشی‌های علیرضا ناصرالمعمار با عنوان «عبور از کویر»، عصر جمعه ۱۳ مهر با حضور هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر در نگارخانه لاله افتتاح شد.

به گزارش مهر، ناصرالمعمار هنرمند نقاش نیز درباره آثار نمایشگاهش توضیح داد: «آثار نمایشگاه «عبور از کویر» بیشتر شامل چشم‌انداز خیالی است که مشخصاً متعلق به جایی نیستند و فضاهایی هستند که در ذهن من شکل گرفتند که مربوط به افق و دوردست‌هایی است که از جاده قابل مشاهده است و به همین دلیل، عنوان «عبور از کویر» انتخاب شد.»
او در پاسخ به اینکه آیا در خلق آثارش نگاه محیط‌زیستی و دغدغه‌های مشابه دارد، گفت: «در پیش‌زمینه چشم‌اندازهای مربوط به مجموعه «کویر» که مخاطب قرار می‌گیرد، همیشه آلودگی دیده می‌شود؛ یعنی آن‌قدر در نوار آلودگی‌ها قرار گرفته‌ایم که این خیلی ملموس است. حال اگر بخواهیم واقع‌بینانه به آن بنگریم، در چشم‌اندازهای جاده‌ای این آلودگی وجود دارد. مورد دیگری که در ذهن داشتم «سفر زندگی» بود که به گرفتاری‌های زندگی اشاره دارد و شما وقتی از آلودگی صحبت می‌کنید منظور این است که از تاریکی به روشنی و افق روشن برسیم که آلودگی ذهنی را در بر می‌گیرد.»
ناصرالمعمار کارشناسی ارشد معماری و دکترای معماری اسلامی دارد که دغدغه او در نقاشی از معماری و میراث فرهنگی را مشخص می‌کند. او تحصیلات آکادمیک نقاشی ندارد اما در آثارش میل به عبور از واقعیت و به تصویرکشیدن جهان خواب‌ها و خیال‌ها با تاکید بر محیط‌زیست، میراث فرهنگی و مرمت و احیا بافت و بناهای تاریخی به چشم می‌خورد.
نمایشگاه «عبور از کویر» همه روزه از ۱۴ تا ۲۲ مهر، شنبه تا چهارشنبه‌ ساعت ۹ تا ۱۷ و پنجشنبه‌ ۹ تا ۱۳ به غیر از ایام تعطیل در نگارخانه لاله دایر است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *