خبر





۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۰۸

مدیر راهداری اداره کل راه وشهرسازی کرمان عنوان کرد:
آماده سازی گروه های راهداری و امدادی در 61محور استان
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان از آمادگی کامل این اداره کل در تامین ایمنی سفرهای نوروزی با ایجاد اکیپ‌های فعال راهداری و گشت‌های برنامه‌ریزی شده خبر داد. به گزارش روابط عمومی راه وشهرسازی کرمان،مهندس عطالله منوچهری در حاشیه نشست ستاد خدمات سفر استان که با حضور استاندار کرمان برگزار شد، بابیان اینکه براساس مصوبه کارگروه اموراجتماعی، آموزش و فرهنگ کمیسیون ایمنی راهها، شعارمحوری ایام سفرهای نوروزی ۹۵ (نوروزی شاد باسفری ایمن) نامگذاری شده افزود: در راستای تحقق شعار نوروز ۹۵ این اداره کل نسبت به تدارک و آماده نمودن 59 اکیپ راهداری و55گروه امدادی با استفاده از 427دستگاه از ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین جهت خدمت رسانی به مسافرین نوروزی در 61محور اصلی و فرعی درسطح استان اقدام نموده است. وی به آماده‌سازی و تجهیز 29 راهدارخانه در سطح محورهای استان اشاره نمود و افزود: علاوه بر این تکمیل علائم اطلاعاتی، انتظامی و اخباری و لکه گیری، درزگیری و اجرای روکش موضعی راهها، نظافت و شستشوی علائم و مرمت آنها، نصب و رفع عیب چراغ های روشنایی، پاکسازی سطح راهها و حاشیه آنها قبل از شروع تعطیلات و آغاز سفرهای نوروزی را از دیگر اقدامات موثر اداره کل اعلام نمود. وی با اشاره به اینکه تعداد نقاط پرحادثه جاده‌های استان کاهش پیدا کرده است، گفت: اصلاح این نقاط با انجام عملیات زودبازده ایمنی اعم از لکه‌گیری، اصلاح شانه، خاکریزی، خاکبرداری، نصب علائم و چراغ‌های راهنمایی، نصب روشنایی و آشکارسازی درحال انجام است. منوچهری با اشاره به اینکه هماهنگی و تعامل بسیار خوبی با سایر سازمانها و ارگان‌های مسئول به منظور خدمات‌دهی هرچه بهتر به مسافرین نوروزی حاصل شده، رعایت مسائل ایمنی و قوانین جاده‌ای را جهت نوروزی شاد و ایمن از سوی مسافرین نوروزی ،خواستار شد. وی در پایان افزود: برای آسایش بیشتر مسافران و آمادگی برای مقابله با مشکلات احتمالی مسئولان اداره راه و شهرسازی به صورت کشیک در این اداره حضور پیدا می‌کنند و شماره گویای ۱۴۱ و تلفن 03432520919 به طور شبانه‌روز آماده پاسخگویی در رابطه با وضعیت راه‌های استان است.

بارش باران به فاریاب خسارت وارد کرد
ابراهیم تاجیک- پیام ما: خسارت بارش باران همراه با طغیان رودخانه فصلی به مزارع کشت گوجه، هندوانه، پیاز، خیار و گندم بین 80 تا 100 درصد وارد نمود. بگفته امیری فرماندار فاریاب طغیان سیل و بارش سنگ تگرگ بیش از200 راس گوسفند را تلف نمود. وی افزود: خسارت ریالی در حال برسی می باشد. وی همچنین اذعان نمود: بیشترین خسارت در روستاهای اسلام اباد تلمبه مسافری-چاه زیارت-هور زنجیری و قسمتی از بخش مرکزی وارد نمود بطورییکه 5 روستا در محاصره اب قرار داشت. وی گفت: تمامی ادارات بصورت اماد باش در منطقه در حال کارشناسی می باشند. وی از نحوه امدادرسانی هلال احمرانتقاد ورزید و خواستار توجه جدی هلال احمر استان به شهرستان فاریاب شد. لازم بذکراست 24 ساعت برق واب اسلام اباد قطع بوده و اهالی در رنج گرفتاری می باشند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران