خبر





۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۵۰

هلاکت عوامل شهادت دو مامور پلیس درکرمان
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: دو شرور مسلح که عامل شهادت دو تن از نیروهای انتظامی بوده اند، به هلاکت رسیدند.
سرهنگ علیرضا پریور افزود: ماموران قرارگاه عملیاتی ابوذر در جنوب استان کرمان موفق شدند طی یک درگیری مسلحانه دو ساعته 2 شرور مسلح را به هلاکت برسانند. وی گفت: درگیری با ماموران انتظامی و به شهادت رساندن دو تن از کارکنان پلیس از مهمترین سوابق این دو شرور بود که طی این درگیری چهار قبضه سلاح جنگی به همراه مقادیری مهمات نیز کشف شد. وی ادامه داد:در 24 ساعت گذشته ماموران انتظامی طی پنج عملیات انتظامی اطلاعاتی موفق شدند بیش از یک و نیم تن انواع مواد مخدر را کشف کنند. وی گفت: در این عملیات پلیس های سیرجان، بردسیر، کهنوج، ایست و بازرسی مرصاد و قرارگاه عملیاتی ابوذر موفق شدند یکهزار و 248 کیلوگرم تریاک، 265 کیلوگرم هروئین و 68 کیلوگرم حشیش را کشف، 11 قاچاقچی را دستگیر و هفت وسیله نقلیه حامل مواد را توقیف کنند.

دو طایفه در جنوب کرمان پس از هشت سال صلح کردند
فرماندار قلعه گنج در جنوب استان کرمان گفت: دو طایفه احمدی و کرمی پس از هشت سال نزاع و درگیری با هم صلح و سازش کردند.
دو طایفه در جنوب کرمان پس از هشت سال صلح کردند
وحدت عیدی افزود: طایفه های احمدی و کرمی پس از هشت سال نزاع و درگیری و کشته شدن دو نفر از طایفه ها و مجروح شدن یک تن دیگر با میانجی گری سران طوایف و امام جمعه قلعه گنج صلح کردند. وی گفت: قبایل، مذاهب و ادیان بسیاری در کشور وجود دارند و همه مردم با هر دین و مذهب و از هر قوم و قبیله باید گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب برای پیشرفت و آبادانی کشور و منطقه خود تلاش کنند. فرماندار قلعه گنج ادامه داد: همانگونه که ایشان شعار سال را دولت و ملت، همدلی و همزبانی نامیدند لذا ما باید به این شعار جامه عمل بپوشانیم و همه با اتحاد و همدلی مسوولان را در مسیر توسعه و پیشرفت یاری کنیم. وی با قدردانی از سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیروهای انتظامی و نظامی گفت: امروز اگر امنیت پایدار وجود دارد به برکت خون شهدا و زحمات شبانه روزی نیروهای امنیتی، انتظامی و نظامی است. عیدی افزود: مردم و مسوولان باید به کمک نیروی انتظامی بشتابند و منطقه را برای کسانی که به دنبال نابود کردن جوانان از طریق مواد مخدر هستند ناامن کنند.

کشف یک و نیم تن مواد مخدر
نیروهای انتظامی استان کرمان در 24 ساعت گذشته، طی 5 عملیات، موفق به کشف یک و نیم تن مواد مخدر از سوداگران مرگ شدند.
سرهنگ پریور معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: این 5 عملیات را پلیس شهرستانهای سیرجان، بردسیر و کهنوج ، نیروهای ایستگاه بازرسی مرصاد و نیروهای قرارگاه عملیاتی ابوذر انجام دادند و موفق شدند هزارو 248 کیلو گرم تریاک، 265 کیلوگرم هروئین و 68 کیلو گرم حشیش را کشف کنند. وی افزود: دراین 5 عملیات دو قاچاقچی مسلح به هلاکت رسیدند ، 11 قاچاقچی دیگر دستگیر شده و 7 وسیله نقلیه حامل مواد مخدر توقیف شد. معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان خاطرنشان کرد: دو قاچاقچی مسلحی که پس از درگیری دو ساعته با ماموران قرارگاه عملیاتی ابوذر در جنوب استان به هلاکت رسیدند، سوابق متعددی درحمل مواد مخدر، ایجاد ناامنی و درگیری با مأموران انتظامی داشتند و سال گذشته 2 تن از کارکنان پلیس را به شهادت رسانده بودند. سرهنگ پریور خاطرنشان کرد: از این دو قاچاقچی 4 قبضه سلاح جنگی به همراه مقادیری مهمات کشف شد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران