حاشیه نگاری بازی مس و شهرداری اردبیل





۲۶ دی ۱۳۹۴، ۲۱:۰۲

حاشیه نگاری بازی مس و شهرداری اردبیل

بازی تیم‌های مس کرمان و شهرداری اردبیل علی‌رغم برتری مطلق تیم فوتبال مس در زمین در نهایت با تساوی یک بر یک خاتمه یافت تا دو تیم به تقسیم امتیازات رضایت دهند با این حال مس همچنان در رتبه سوم باقی ماند اما فاصله اش با نزدیک ترین تعقیب کننده اش به کمترین حد رسید .این بازی حواشی جالبی هم در خود داشت.
دو بازیکن جوان تیم مس برای اولین بار در این فصل با پیراهن مس به میدان رفتند. میلاد محمدی در این بازی در ترکیب ثابت تیم مس قرار گرفت و مهران سیدی نیز در دقایق پایانی در ترکیب تیم مس بازی کرد تا دو مس اولی در این فصل شوند. همچنین در این بازی حضور تماشاگران نسبت به بازی های قبل افزایش چشمگیری داشت و نزدیک به هزار هوادار از نزدیک بازی مس را در استادیوم باهنر تماشا کردندکه بیشترین حد تماشاگر در این فصل می باشد.
مطابق انتظار صدا و سیمای کرمان از حضور در ورزشگاه برای پوشش مستقیم این بازی اجتناب کرد تا علاقه‌مندان به فوتبال در کرمان از دیدن این بازی محروم شوند. باید دید این کج سلیقگی صدا و سیما و اختلافاتش با تربیت بدنی تا کی ادامه خواهد داشت؟
بعد از اینکه فشار حملات تیم مس در این بازی برروی دروازه‌ی تیم اردبیلی زیاد شد، بازیکنان این تیم به تناوب دست به اتلاف وقت می‌زدند و این مسئله روی اعصاب همگان قرار گرفته بود. جالب اینکه در نیمه دوم به دلیل برخورد توپ با تابلوی داور چهارم و شکستن آن، کسی متوجه اعلام وقت تلف شده‌ی بازی نشد!
کادر تیم فوتبال مس کرمان در این بازی به قرار دادن یک داور شیرازی برای این مسابقه به شدت شاکی بودند و هر زمان داور مسابقه به ضرر تیم مس اشتباهی مرتکب می‌شد، مربیان مس به این موضوع اشاره می‌کردند.
بازیکنان جدید تیم فوتبال مس که با این تیم قرارداد امضا کرده بودند ولی کارت بازی آن‌ها به این مسابقه نرسید، در ورزشگاه حاضر بودند و بازی این تیم را از نزدیک مشاهده کردند.
موسوی مدیر عامل باشگاه مس کرمان که پیش از بازی هم در رختکن تیم حضور پیدا کرده بود، بعد از مسابقه به رختکن بازیکنان تیم خود رفت و بابت بازی خوب تیم مس به آن‌ها خسته نباشید گفت و اعلام کرد که با دقت در بازی‌های بعدی و به ثمر نشاندن موقعیت‌های گل، انشا ا… سه امتیاز به حساب مس واریز ‌شود.
بعد از این مسابقه هواداران حاضر در ورزشگاه از بازی تهاجمی و خوب تیم مس کرمان در این بازی تمجید کردند و همه به این نکته اشاره می‌کردند که تیم مس در این بازی چهره‌ای کاملا متفاوت برابر تیم خوب شهرداری اردبیل داشت.
تمارض بیش از حد بازیکنان شهرداری اردبیل در این بازی حتی متصدیان برانکارد ورزشگاه را نیز عصبانی کرده بود و در حالی که پزشک حریف هنوز در زمین بود، برانکارد با سرعت تمام از زمین خارج می‌شد که غیرت این امدادگران در نوع خود بسیار جالب بود.
در پایان بازی مربی تیم شهرداری اردبیل اذعان کرد که تیم او به واسطه‌ی بازی خوب تیم مس مجبور شد به نوعی بازی را از ریتم بی اندازد تا تیم او حداقل امتیاز را در این بازی کسب کند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

تردد گورخرهای آسیایی در سه استان فارس، یزد و کرمان، تشکیل کارگروهی برای حفاظت از این گونه را ضروری کرده است

«بهرام گــــــور» برای گورها کافــی نیست

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

تلاش برای احیای اکوسیستم‌های آبی جنوب شرق

برنامه احیای تالاب جازموریان و مهار گرد و غبار کلید خورد

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

بیشترین نظر کاربران