اخبار آبفا





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۰:۳۴

استان کرمان در میان سه استان رکورددار بحران آب
یک مقام مسئول در وزارت نیرو با اعلام اینکه ۳۵۰ دشت از مجموع ۶۰۹ دشت آبی کشور ممنوعه شده است، گفت: خراسان رضوی، کرمان و اصفهان بالاترین میزان کسری ذخایر آب را دارند.
به گزارش مشرق، جهانگیر حبیبی مقام مسئول در وزارت نیرو، گفت: در جلسه شورای عالی آب تصمیم گرفته شد با توجه به وضع بحرانی دشت‌های کشور از نظر منابع آبی زیرزمینی، طرح یا راهکاری برای نجات دشت‌ها تدوین شود که در این پیوند سال گذشته طرحی به نام طرح احیا و تعادل بخشی منابع آبی زیرزمینی تصویب شد. این مقام مسئول در وزارت نیرو با بیان اینکه طرح تعادل بخشی برای نجات ۹۱ دشت کشور اجرا می شود، اظهارداشت: مشابه چنین طرحی از سال ۸۴ نیز مطرح بود، با این وجود به آن طرح توجه چندانی نشد و اعتبار و برنامه مشخصی نیز نداشت.
وی با بیان اینکه احکام و تکلیف‌هایی برای دستگاه های مختلف اجرایی در این طرح پیش بینی شده است، افزود: علاوه بر این احکام، ۱۵ پروژه در آن تعریف شده که ۱۱ پروژه مربوط به وزارت نیرو، سه پروژه مربوط به جهاد کشاورزی و یک پروژه مربوط به سازمان زمین شناسی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است. حبیبی گفت: هدف از اجرای این پروژه ها این است که تا پایان برنامه ششم توسعه یعنی سال ۹۹، اُفت سطح آب‌های زیرزمینی کنترل و ۵۸ میلیارد متر مکعب کسری مخزن سالانه مهار شود، همچنین مقرر است پس از برنامه ششم در برنامه ای ۱۵ تا ۲۰ ساله، کسری تجمعی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته یعنی یکصد میلیارد مترمکعب آب را به حالت اول برگردانیم. وی با اشاره به اعتبار پیش بینی شده برای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آبی زیرزمینی، اظهارداشت: اعتبار این طرح پارسال ۲۳۰ میلیارد ریال بود که امسال به ۳ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال رسیده و تاکنون حدود ۴۳ درصد آن جذب شده است.

انتصاب مدیر دفتر بهداشت ایمنی و محیط زیست شرکت آبفای استان کرمان
طی حکمی از سوی محمد طاهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان کرمان، محسن حسامی برای مدت 2 سال به سمت مدیر دفتر بهداشت ایمنی و محیط زیست شرکت آبفای استان کرمان منصوب شد.
انتصاب مدیر دفتر برنامه ریزی،کنترل و ارزیابی طرح ها شرکت آبفای استان کرمان
طی حکمی از سوی محمد طاهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان کرمان، حکیمه هادی مقدم برای مدت 2 سال به سمت مدیر دفتر برنامه ریزی،کنترل و ارزیابی طرح ها شرکت آبفای استان کرمان منصوب شد.

تعویض بیش از 13 هزار و 600 دستگاه کنتور خراب در استان
محمد طاهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان کرمان اعلام کرد : یکی از اقداماتی که به منظور جلوگیری از پرت بیش از اندازه آب و اثرات منفی آن بر شبکه و همچنین فراهم آوردن شرایط لازم جهت کنترل مصرف و خرمات رسانی شایسته تر به مشترکین انجام می شود، تعویض کنتورهای خراب شهروندان می باشد. وی افزود: در همین راستا از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه 13652 دستگاه کنتور خراب در شهرستان ها تعویض گردید. وی در ادامه نیز بیان داشت: این میزان تعویض کنتور خراب در سطح استان در مقایسه با میزان تعویضی در مدت زمان مشابه سال قبل که 11200 دستگاه می باشد رشد 22 درصدی را نشان می دهد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

سوگ مکرر

نگاهی به نمایش «عزادار» و گفت‌وگو با کارگردان اثر

سوگ مکرر

دانش‌آموزان با تهدید سوار ارابه مرگ شدند

فاجعه اتوبوس‌های فرسوده

دانش‌آموزان با تهدید سوار ارابه مرگ شدند

بیشترین نظر کاربران