پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۵۵

تشکیل جلسه بهبود کیفیت نهضت سوادآموزی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بم
سکینه خدیش/ پیام ما: در این جلسه جلال دهقان رئیس اداره نهضت سوادآموزی شهرستان بم ضمن عرض تبریک سال نو به همشهریان عزیز گفت: کسب علم و دانش از دیدگاه قرآن با خلقت انسان برابری می کند و همچنین باعث می شود انسان را توانا کند تا اینکه آینده را همان گونه که می خواهد برای خود رقم بزند و راه سعادت و تکامل ساختن را به انسان می آموزد .وی در ادامه با اشاره به آیه قرآن کریم {هل یستوی الذین یعلمون و الذین لایعلمون} آیا کسانی که نمی دانند با کسانی که میدانند یکسانند؟ بیان کرد: با توجه به آمار نفوس مسکن سال 90 تعداد 3118 نفر بین سن هدف 10 تا 49 سال بی سواد شناخته شده اند که تعدادی از بی سوادان اولیاء دانش اموزان و تعدادی دیگر از پایگاه روستایی می باشند که تا پایان سال 94 درصدی از آنها تحت پوشش قرار گرفته است. جلال دهقان در پایان افزود:جهت ریشه کنی بی سوادان در سال 95 نیازمند همت همه آحاد مردم خصوصاً شورای اسلامی روستا و دهیاران در خصوص شناسایی و جذب بی سواد و معرفی آموزش دهنده بومی با حداقل مدرک فوق دیپلم جهت آموزش بی سوادان تحت نظر شرکت به اداره نهضت مراجعه نمایند ضمنا علاوه بر حق الزحمه آموزش دهنده توسط شرکت به هر سوادآموز پس از اخذ قبولی مبلغ 130 هزارتومان در صورت ارائه شماره حساب واریز می گردد.

طرح نان سالم کرمان الگوی ارتقای کیفی نان کشور می‌‌شود
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: اجرای طرح نان سالم در استان کرمان طرحی مثبت و سازنده در زمینه‌ی ارتقای کیفت نان است که می‌تواند سلامت، بهداشت و کیفیت نان را در سراسر کشور ارتقا داده و نیازهای متنوع مصرف‌کنندگان را تأمین کند. به گزارش روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، علی قنبری مدیرعامل این شرکت در بازدید از روند اجرای طرح نان سالم و واحدهای نانوایی استان کرمان، اقدامات انجام شده، در زمینه‌ی ارتقای کیفیت نان در این استان را برای افزایش کیفیت این ماده غذایی موثر و مهم اعلام کرد. وی اجرای طرح نان سالم در استان کرمان را طرحی مثبت و سازنده در زمینه ی ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: این طرح می‌تواند سلامت، بهداشت و کیفیت نان را در سراسر کشور ارتقا داده و نیازهای متنوع مصرف کنندگان را تامین کند. قنبری، اجرای این طرح را از مصادیق ارزشمند کیفی سازی نان دانست و افزود: مهمترین ویژگی این طرح در محوریت قرار گرفتن سلامت مردم و پاسخگویی به سلایق متفاوت مصرف کنندگان است. مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی تصریح کرد: در طرح «نان سالم کرمان»، رتبه بندی دقیق و علمی از واحدهای نانوایی در سه درجه طلایی، نقره ای، و برنزی انجام شده که یک فضای رقابتی را در بین نانوایان ایجاد خواهد کرد تا این واحدها با تولید بهتر و با کیفیت‌تر به رتبه های مطلوب دست یابند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *