انتقال آب سد لار به لتیان تا پایان ۱۴۰۴





انتقال آب سد لار به لتیان تا پایان ۱۴۰۴

۱۰ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱

مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) گفت: در صورت تأمین مالی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومانی، تا پایان سال ۱۴۰۴ پروژه مهم انتقال آب سد لار به لتیان به منظور جلوگیری از فرار آب سد لار به‌بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، محمد رستمی امروز در نشستی خبری درباره آخرین وضعیت پروژه انتقال آب لار به لتیان، اظهار کرد: این پروژه که به منظور جلوگیری از فرار آب سد لار در دست اجرا قرار دارد، معروف به انتقال آب سد لار به کلان است که تا کنون پیشرفت ۳۸ درصدی رسیده است.

او با بیان اینکه این پروژه به مدت سه سال در دولت گذشته متوقف شده بود اما از سال ۱۳۹۹ مجددا فعال شد، اظهار کرد: رینگ آب تهران پروژه مهم دیگری است که هلدینگ در دست اجرا دارد که شرق به غرب و شمال به جنوب تهران را متصل می‌کند و تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی رسیده است.

مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) افزود: با بهره برداری از این پروژه، در صورت بروز مشکل در بخشی از تهران مثل اتفاقی که امسال در کرج رخ داد، این امکان را خواهیم داشت که آب را از سامانه شرقی به غربی یا بالعکس انتقال دهیم.

رستمی با بیان اینکه در زنجیره آب سه حلقه اساسی شامل ذخیره آب، انتقال آب و مصرف آب داریم که قرارگاه در هر سه حلقه ورود کرده است‌، اظهار کرد: در دهه ۷۰ بعد از جنگ تحمیلی که کشور نیاز به توسعه و ایجاد زیرساخت داشت، در زمینه آب، قرارگاه با ساخت سد کرخه توانست تبدیل به نماد خودباوری شود.

او با تاکید بر اینکه تا امروز ۶۲ سد بزرگ کشور توسط قرارگاه ساخته شده که نیمی از ظرفیت مخازن سدهای کشور را شامل می‌شود، گفت: قرارگاه بعد از مشکلاتی که در زمینه پس‌زدگی فاضلاب اهواز در جریان سیلاب سال ۱۳۹۸ رخ داد، به پروژه فاضلاب اهواز ورود کرد و پروژه‌ای که کمتر از ۳۰ درصد پیشرفت داشت اکنون به پیشرفت ۶۰ درصدی رسیده است‌.

مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) با بیان اینکه با اشاره به بومی سازی بتن پارچه‌ای، گفت: انگلستان تولیدکننده بتن پارچه‌ای بود که تکنولوژی آن را در اختیار دیگر کشورها قرار نمی‌داد، متخصصان ایرانی در دانشگاه امام حسین(ع) با تأمین مالی و حمایت قرارگاه، دانش تولید بتن پارچه‌ای را داخلی‌سازی کردند.

به گفته رستمی این بتن پارچه‌ای به ضخامت یک‌ سانتیمتر بوده، به راحتی قابلیت اجرا توسط کشاورزان را در کانال‌های آبیاری و انتقال آب دارد و در زمینه کاهش مصرف آب بخش کشاورزی بسیار اثرگذار است‌.

او از داخلی‌سازی ۱۰۰ درصدی تجهیزات پرورش ماهی در قفس خبر داد و گفت: تا پیش این، تجهیزات مربوطه برای پرورش ماهی در قفس وارد می‌شد اما اکنون می‌توانیم تمامی آن را در داخل کشور تأمین کنیم.

مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) با بیان اینکه همچنین در بحث مهم تولید بچه ماهی ورود کرده‌ایم که تا امروز موفق به تولید ۴۰۰ هزار بچه ماهی شده‌ایم و چشم‌انداز ما تولید ۱۲ میلیون بچه ماهی در سال است، تاکید کرد: هلدینگ نیروی قرارگاه خاتم موفق به کسب گواهی‌نامه سطح ۴ مدل دلتا شده است، در واقع به عنوان اولین سازمان پروژه محور در سطح جهان و هشتمین سازمانی که موفق به دریافت این گواهی‌نامه شده، هستیم.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

چشمه‌ها خاموش شدند، دریاچه مرد

دریاچه «بزنگان» که در سال‌های اخیر بخش عمده آن بی‌آب بود، در ماه‌های اخیر به‌صورت کامل خشکید

چشمه‌ها خاموش شدند، دریاچه مرد

جلوگیری از خشک شدن هشیلان و سراب‌های استان

امید به بقای تالاب‌ها در کرمانشاه

جلوگیری از خشک شدن هشیلان و سراب‌های استان

شبکه برق خوزستان زیر فشار گرمای بی‌سابقه

دعوت از شهروندان برای مدیریت مصرف

شبکه برق خوزستان زیر فشار گرمای بی‌سابقه

صرفه‌جویی کلان در مصرف برق با طرح مشترک فراجا و ساتبا

تعویض ۱۰ هزار موتور کولر آبی

صرفه‌جویی کلان در مصرف برق با طرح مشترک فراجا و ساتبا

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

باز هم احتمال عامل انسانی

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

کشف سلاح و لاشه ۳ پرنده حمایت‌شده

توقیف خودروی شکارچی در باشت

کشف سلاح و لاشه ۳ پرنده حمایت‌شده

جمع‌آوری ۳۰۰ متر تور غیرمجاز در سد شهدای گمنام

عملیات شبانه محیط‌زیست سرپل‌ذهاب

جمع‌آوری ۳۰۰ متر تور غیرمجاز در سد شهدای گمنام

مقابله با خشکسالی با احداث آبشخورها

تأمین آب حیات‌وحش در مناطق حفاظت‌شده شمیرانات

مقابله با خشکسالی با احداث آبشخورها

آغاز مراحل نهایی رهاسازی در زیستگاه تاریخی

مارال به ارسباران بازمی‌گردد

آغاز مراحل نهایی رهاسازی در زیستگاه تاریخی

پرداخت خسارت ۱۳۸ هزار میلیاردی

دادگاه حقوقی تهران علیه نهاد ریاست‌جمهوری

پرداخت خسارت ۱۳۸ هزار میلیاردی