وزارت ارتباطات: ادعای فارس درباره «ابلاغ آزادسازی اینترنت بین‌الملل به وزارت ارتباطات از سوی شورای عالی امنیت ملی»، صحت ندارد





وزارت ارتباطات: ادعای فارس درباره «ابلاغ آزادسازی اینترنت بین‌الملل به وزارت ارتباطات از سوی شورای عالی امنیت ملی»، صحت ندارد

۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۲۰

وزارت ارتباطات اعلام کرد: به دنبال انتشار گزارشی از سوی خبرگزاری فارس مبنی بر «ابلاغ آزادسازی اینترنت بین‌الملل به وزارت ارتباطات از سوی شورای عالی امنیت ملی»، اعلام می دارد که این مطلب صحت ندارد.

 مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مجدانه پیگیر بهبود در وضعیت دسترسی و رفع مشکلات ارتباطی موجود کسب‌وکار‌ها و مردم عزیز ماست.

بدیهی است اطلاع‌رسانی درباره تصمیمات کلان و ملی در حوزه ارتباطات، صرفاً از مسیر مراجع رسمی انجام خواهد شد.

وزارت ارتباطات از رسانه‌ها انتظار دارد در چنین شرایطی، پیش از انتشار اخبار، نسبت به صحت‌سنجی اطلاعات از مراجع رسمی اقدام کرده و از ایجاد ابهام یا تشویش در افکارعمومی پرهیز کنند.

منبع :انتخاب

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *