دستگیری شکارچی شرور و سابقه‌دار در پارک ملی گلستان پیش از ارتکاب جرم

دستگیری شکارچی سابقه‌دار در پارک ملی گلستان





دستگیری شکارچی سابقه‌دار در پارک ملی گلستان

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۱۲:۲۵

مأموران اجرایی پارک ملی گلستان، یکی از شکارچیان سابقه‌دار و شرور این منطقه را که در درگیری با محیط‌بان شهید تاج محمد باشقره نیز حضور داشته، سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ پیش از ارتکاب جرم دستگیر کردند

به گزارش پیام ما،احمد رادمان رئیس پارک ملی و ذخیره گاه زیست کره گلستان اظهار داشت: در نخستین ساعات بامداد سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴، مأموران واحد محیط بانی سولگرد پارک ملی گلستان، در حین گشت شبانه خود به یک دستگاه موتور سیکلت برخورد کردند. راکب موتور پس از شنیدن فرمان ایست، اقدام به فرار نمود که پس از تعقیب و گریز، دستگیر شد.

رادمان افزود: این متخلف، از شکارچیان بسیار شرور و سابقه‌دار پارک ملی گلستان است که در درگیری منجر به شهادت محیط‌بان شهید تاج محمد باشقره حضور داشته است.

از این متخلف، یک دستگاه موتور سیکلت فاقد پلاک و قاچاق، یک قبضه سلاح شکاری دولول روی هم چیفسان قاچاق، تعداد ۱۳ عدد فشنگ غیر مجاز چهار پاره و سایر ادوات شکار کشف و ضبط گردید. وی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

رئیس پارک ملی گلستان از کلیه هموطنان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی از جمله شکار و صید غیرمجاز، خرید و فروش حیوانات وحشی، قطع درختان، افروختن آتش در جنگل‌ها و مناطق تحت حفاظت، مراتب را به تلفن گویای ۱۵۴۰ سازمان حفاظت محیط زیست و یا ادارات و محیط‌بانان حاضر در مناطق گزارش دهند.

منبع: سازمان حفاظت محیط زیست

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *