اخبار آبفا





۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰:۲۴

رشد 87 درصدی
بازسازی شبکه آبرسانی در استان کرمان
طی سال گذشته بیش از 296 کیلومتر شبکه آبرسانی در استان کرمان بازسازی شد که در مقایسه با میزان بازسازی سال 93، بیش از 87 درصد رشد داشت. محمد طاهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: بازسازی شبکه فرسوده آبرسانی یکی از اقداماتی است که به منظور جلوگیری از هدرروی آب و رساندن آب شرب سالم و بهداشتی به مشترکین در اولویت فعالیت های جاری شرکت آب و فاضلاب استان کرمان قرار دارد. وی افزود: در همین راستا،طی سال گذشته بیش از 296 کیلومتر شبکه آبرسانی استان در شهرستان های بافت (7696)، بردسیر (16020)، بم (35365)، جیرفت (12850)، راور (10362)، رفسنجان (38020)، زرند (7914 )، سیرجان (62969) ،شهربابک (12410) ،عنبرآباد (9585) ،کرمان (46225) و کهنوج (36990) متر بازسازی شد. مدیرعامل شرکت آبفای کرمان در ادامه بیان داشت: با توجه به پراکندگی جمعیت و وسعت استان کرمان،به منظور خدمت رسانی به مشترکین جدید، 121 کیلومتر و 103 شبکه آبرسانی و 38 کیلومتر و 786 متر خطوط انتقال در سراسر استان طی سال گذشته توسعه یافت.

بازدید فرماندار شهربابک از روند اجرای خطوط انتقال آب خورسند، دهج و جوزم
محمدرضا شریفی فرماندار شهربابک به اتفاق علی ابراهیمی مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهربابک و عزت آبادی رئیس اداره راه، مسکن و شهرسازی از روند اجرای خطوط انتقال آب خورسند، دهج و جوزم بازدید کرد. در این بازدید مدیر امور آبفای شهرستان شهربابک در رابطه با اقدامات انجام شده توسط این امور جهت آبرسانی به شهرهای خورسند، دهج و جوزم توضیحاتی ارائه نمود. در ادامه فرماندار شهربابک نیز طی سخنانی اظهار داشت: آب رسانی به مناطقی که از این نعمت برخوردار نیستند، در اولویت ما قرار دارد. وی همچنین بر فرهنگ سازی جهت استفاده بهینه از آب های موجود تاکید کرد و افزود: باید با بهسازی شبکه های فرسوده و جداسازی آب شرب از آب مورد نیاز فضای سبز، در مصرف آب صرفه جویی کنیم، چرا که ارزش آب با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.

راه اندازی سیستم تصویری حفاظت از مخازن و تاسیسات آب شهر سیرجان
این سیستم حفاظتی ، طی دو ماه به بهره برداری رسید. مجید میرشاهی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب شهرستان سیرجان گفت: به منظور حفاظت از مخازن و تاسیسات آب شهر سیرجان، سیستم حفاظت از مخازن و تاسیسات آب شهر سیرجان به صورت تصویری راه اندازی شد. مدیرعامل شرکت آبفای سیرجان در ادامه بیان داشت: عملیات نصب این سیستم حفاظتی از ابتدای اسفند سال گذشته آغاز شد و پایان فروردین ماه سال جاری به پایان رسید. میرشاهی افزود: سیستم حفاظتی ذکر شده با اعتبار 200 میلیون تومان توسط پیمانکار بخش خصوصی ذیصلاح نصب گردید.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

، ،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

محدوده تاریخی شهر کرمان در آستانه ای ثبت جهانی شدن

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

سوگ مکرر

نگاهی به نمایش «عزادار» و گفت‌وگو با کارگردان اثر

سوگ مکرر

مردم پای کار آمدند، آهوان زاده شدند

«پیام ما» هشت سال فعالیت رسمی قرق علی‌آباد چهل‌گزی را بررسی می‌کند

مردم پای کار آمدند، آهوان زاده شدند

بیشترین نظر کاربران