پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | 6 راه برای آرامش

6 راه برای آرامش





۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۲۳:۵۹

6 راه برای آرامش
1- مهمترین زمان اکنون است بسیاری از ما زمان زیادی را در نگرانی آینده به سر می بریم. اگر درکل عمر خود این زمان ها را محاسبه نماییم متوجه می شویم از یک سال هم بیشتر شده است.
محققان متوجه شده اند که نگرانی و تشویش برای آینده قسمت زیادی از فعالیت ذهنی فرد را اشغال می کند. در حالیکه این نگرانی هیچ کمکی به شما نمی کند .اگر بیشتر وقت خود را به فکر کردن درباره گذشته و نگرانی درباره آینده بگذرانید هیچگاه نخواهید توانست به اندازه کافی آرامش داشته باشید. برای رسیدن به آرامش روحی و فکری واقعی باید فقط در زمان حال از زندگی خود لذت ببرید نه افسوس گذشته را بخورید و نه نگران آینده باشید.
2- محیط اطراف بسیار مهم است جایی که کار می کنید و وقت خود را می گذرانید در وضعیت فکری شما تاثیر عمیقی دارد. شاید ما آگاهانه این موضوع را درک نکنیم ولی اگر دقت کنید در بعضی اتاق هاآرامش بیشتری دارید و تمایل دارید هنگام استراحت آنجا باشید. به اتاق خود نگاه کنید اگر بسیاردرهم و برهم است ذهن شما هم درهم وبرهم میشوداگر اتاق خود را مرتب کنید ومحیطی دلچسب برای خود فراهم کنید احساس بهتری نسبت به قبل خواهید داشت . راحتتر میتوانید خود را آرام و ریلکس نمایید. برای آرام ساختن خود هدف آرام نگه داشتن مغزاست. که نتیجه آن ارامش روحی است. این بهترین نوع ریلکسیشن است چون ما را نسبت به کارهایی که خود باید انجام دهیم آسوده خاطر می کند. هر روز 10 تا 15 دقیقه وقت برای مدیتیشن مشخص کنید در طول مدیتیشن می توانیم روح و فکر خود را از دلبستگی های مادی رها کنیم.
3- سازنده بودن به جای به تعویق انداختن رسیدن به آرامش و آسودگی خیال فقط با استراحت کردن تمام وقت در ساحل دریا بدست نمی آید. بلکه باید بیاموزیم چگونه آرامش را بدست بیاوریم.
مهم نیست که در حال کار باشیم یا استراحت مهم این است که بدانیم چه بکنیم. بنابراین کار هایی را که باید انجام شود اولویت بندی کنید. اگر هر کاری را با برنامه و از راه صحیح انجام دهید احساس استرس و فشار کمتری خواهید داشت. وقتی که می خواهیم چند کار را با هم انجام دهیم خود را زیربار فشار زیادی قرار داده ایم. و در این حال ایجاد آرامش بسیار سخت و دشوار است. زندگی را برای خود سخت نکنید. برای هر کاری زمان مشخص نمایید و آنقدر به خود وقت بدهید که از انجام آن لذت ببرید. یک کار را تکمیل نمایید آنگاه پاداش شما لذتی است که از انجام کامل آن به دست آوردید
4- با تاثیر دیگران بر خود مقابله کنید-چقدر به نظر دیگران اهمیت می دهید.
وقتی که ما نگران حرف مردم هستیم در حقیقت یک بار، فکری به ذهن خود تحمیل کرده ایم. و ناخودآگاه به سمتی حرکت می کنیم که دیگران را خوشحال کنیم. مهم نیست که ما چه کار می کنیم یا چه می گوییم همیشه عده ای هستند که ایراد بگیرند. بنابراین باید در خود روحیه ای را تقویت کنیم که نه با ستایش و نه با انتقاد تحت تاثیر قرارنگیریم. به این معناست که نمیخواهیم به دیگران اجازه دهیم با عقاید خود آرامش روحی و فکری ما را به هم بریزند. البته این کارساده ای نیست اما به مرور زمان می توانیم اثر عقاید دیگران در زندگی خود را کمتر کنیم.
5- زمانی برای خود اختصاص دهید اجازه ندهید تمام وقت شما صرف دیگران شود طوری که برای خود وقت کافی نداشته باشید. اگر کار شما به گونه ای است که مدام با تلفن و ایمیل درگیر هستیدبهتر است از آنها در زمان استراحت فرار کنید. مثلا می توانید ساعات مشخصی را برای پاسخگویی به تلفن ها مشخص کنید. به این صورت به دیگران می فهمانید که شما هم به زمانی برای استراحت وآرامش نیاز دارید .
6 – یک تغییر به اندازه یک استراحت ارزش دارد زندگی نباید تکرار مکررات باشد اگر متوجه شدید که درچرخه ای نا تمام از روزمرگی گیر کرده اید کار هایی کاملا متفاوت انجام دهید. مثلا اگر هر روز بعد ازظهر وقت خود را با روزنامه خواندن و تماشای تلویزیون میگذرانید اما دیگر از آن لذت نمیبرید رهایش کنید . این تغییر رویه به شما کمک می کند احساس آرامش بیشتری داشته باشید ازروزمرگی نجات پیدا می کنید و فعالیت های روزانه خود را هم بهتر انجام خواهید داد.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *