از گوشت گربه در سوسیس و کالباس استفاده نمی‌شود

منتشر شده در صفحه کاغذ اخبار | شماره شماره ۴۶۲

از گوشت گربه در سوسیس و کالباس استفاده نمی‌شود
ایسنا نوشت: رییس جامعه دامپزشکان ضمن تکذیب استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی گفت: تنها دلیل این‌که مرغ‌های پایان‌دوره تخم‌گذار به صنایع تبدیلی و تکمیلی مانند تولید سوسیس و کالباس می‌روند، این است که گوشت آنها قدری سفت‌تر و به اصطلاح دیرپز است و به همین دلیل آن را به صورت مستقیم نمی‌توان مصرف کرد. پیام محبی دیروز در نشست خبری به مناسب روز ملی دامپزشکی در پاسخ به سوالی درباره‌ مسائل مرتبط با روغن پالم و استفاده از آن در شیر و لبنیات اظهار کرد: در این زمینه وزیر بهداشت اطلاعاتی را در جلسه‌ای محرمانه دریافت کردند و فردای آن روز بدون آنکه به بازار و مصرف لبنیات فکر کنند در مورد آن اظهارنظر و موضع‌گیری کردند، در صورتی که درباره مصرف پالم در شیر و لبنیات بزرگ‌نمایی شده بود. وی افزود: ۶۰ تا ۷۰ درصد روغن وارداتی به کشور پالم است که نهایتا از این میزان درصد کمی در حد یک تا دو درصد در لبنیات آن هم نه در شیر بلکه در برخی محصولات پرچرب و فرآورده‌هایی مانند بستنی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

17

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «پیام ما» بیشتر بدانید :