پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | كدام غذا براي كدام عضو؟

کدام غذا برای کدام عضو؟





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۴۲

کدام غذا برای کدام عضو؟

گردو، بادام، جو دوسر، روغن زیتون، آووکادو و ماهی سالمون از جمله مواد غذایی مفید برای قلب هستند. در ادامه مطلب لیستی از مواد غذایی مفید برای هر یک از اعضای بدن را برای شما آورده‌ایم.
مغز
کلم بروکلی، گردو، بادام زمینی، بادام، شکلات تلخ، بذر کتان، آلبالو، ماهی سالمون، قهوه، آووکادو، غلات.
چشم
ماهی ساردین، ماهی سالمون، هویج، فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی، کلم بروکسل، اسفناج.
ریه
کلم بروکلی، ماهی سالمون، ماهی های پرچرب (ساردین، ماهی تن)، گردو، تمشک، لوبیا قرمز و چیتی و سیاه، سیب و آب سیب، آب، قیصی.
گوش
ماهی سالمون، سیر، زردچوبه، زنجبیل.
کلیه
گل کلم، تمشک، آلبالو، توت فرنگی، قره‌قروت، گیلاس، انگور قرمز، روغن زیتون، سیر، پیاز، سیب، فلفل دلمه ای قرمز، اسفناج، آب، جعفری، ماهی سالمون، کلم بروکلی.
کبد
کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، بادام، لوبیا، جو دوسر، آلبالو، چای، سویا، اسفناج، کدو، ماست، لیموترش، سرکه، آرتیشو، سیر، پیاز، لبو، آلو، کشمش، تمشک، شاه توت، پرتقال، گریپ فروت قرمز، طالبی، گلابی، سیب، نعناء کوهی، ماهی سالمون.
کاهش دهنده قند خون
نان جو و جوی دو سر، برنج قهوه ای، کلم بروکلی، پیاز، سیر، دارچین، زردچوبه، شنبلیله، لوبیا چیتی، لوبیا سیاه، لوبیا چشم بلبلی، نخود، عدس، اسفناج، کاهو، انواع بادام‌ (به میزان کم)، ماهی سالمون، تخم کدو، بذر کتان، شکلات، چای سبز، مرکبات، آواکادو، آلبالو، گیلاس، سرکه سیب، 7تا 8 لیوان آب در روز، لبنیات کم چرب قهوه، توت‌فرنگی، سینه مرغ، گوشت قرمز بدون چربی (توضیح: در بیماری قند از خوردن نان سفید، برنج سفید، سیب زمینی، نوشابه، قند، شکر، مربا، آب نبات و به‌طور کلی شیرینی‌جات باید جدا خودداری شود) .
کاهش‌دهنده کلسترول بد یا LDL
ماهی سالمون، ماهی های پرچرب، گردو، بادام، آلو بخارا، جو دوسر، لوبیا چیتی، سیب، گلابی، تمشک، موز، سیر
افزایش‌دهنده کلسترول خوب یا HDL
ماهی سالمون، ماهی های پرچرب، غلات کامل (جو دوسر و جو)، شکلات تلخ، میوه و سبزیجات با برگ سبز، سیر، گردو، بادام، کره بادام زمینی، دانه بذر کتان، لوبیا سویا، آب پرتقال، لوبیا.
پوکی استخوان
ماهی سالمون، شیر و محصولات لبنی، کلم بروکلی و سبزیجات با برگ سبز، ساردین، بادام، غلات و آب میوه غنی شده با کلسیم.
آنتی اکسیدان‌ها
ماهی سالمون، کلم بروکلی، کلم، گردو، بادام، بادام زمینی، بادام هندی، پسته، فندق، تمشک، شاه توت، قره‌قروت، آلبالو، توت فرنگی، سیب‌زمینی، اسفناج، میوه خشک، چغندر، موز، طالبی، مارچوبه، آرتیشو، آلو، چای سبز، لوبیا چیتی و قرمز، کشمش، آب سیب، آب گوجه فرنگی، آب انار، آب گریپ فروت، هویج.
کاهش فشار خون
کلم بروکلی، سبزیجات با برگ سبز (خصوصا اسفناج)، ماهی سالمون، ماهی آزاد، ماهی تون، موز، سیر، پیاز، مرکبات (خصوصا گریپ فروت)، لوبیا (خصوصا سیاه، سفید، قرمز وچیتی)، سیب زمینی تنوری، انجیر، غلات کامل، سینه یا فیله مرغ، شکلات تلخ 70درصد، آووکادو، کشمش، آلبالو، تمشک، شاتوت، اخته، خرما، آلو بخارا، هلو، قیصی، پودر کاکائو، لوبیا سویا، تخم آفتابگردان بدون نمک، لبنیات کم چرب، حبوبات، نخود فرنگی، قارچ، سیب، انگور، آب، آب انار.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *