پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | لهستان مشتری نفت و LNG ایران شد

لهستان مشتری نفت و LNG ایران شد





۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۴۶

لهستان مشتری نفت و LNG ایران شد

روز گذشته یانوش خوچینسکی، معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان، راهی اتاق بازرگانی ایران شد و در دیدار با محسن جلال پور، رئیس اتاق ایران، خواستار تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و لهستان تا پایان سال ۲۰۱۵ شد.
معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان در این دیدار ضمن اشاره به اعلام آمادگی شرکت‌های لهستانی به منظور توسعه روابط همه جانبه با ایران، از برقراری پرواز مستقیم ورشو- تهران تا اواسط سال ۲۰۱۶ نیز خبر داده‌اند. این مقام عالی رتبه لهستانی همچنین با اشاره به اراده مقامات این کشور در توسعه روابط اقتصادی و انجام سرمایه گذاری های مشترک با ایران گفت: ما آماده‌ایم تا سال آینده حجم روابط اقتصادی ایران و لهستان را به سه برابر افزایش دهیم. وزیر اقتصاد لهستان درعین‌ حال از آمادگی هزارو ۵۰۰ شرکت لهستانی برای سفر به ایران خبر داده و متذکر شده است: در این سفر فقط صد نفر از تجار و فعالان اقتصادی طراز اول لهستان حضور دارند و در ماه های آینده هیأت های دیگری نیز برای دیدار و مذاکره به ایران سفر خواهند کرد.
در ادامه «آندره پیلات»، نایب رئیس اتاق بازرگانی لهستان، به امضای تفاهم نامه همکاری بین اتاق های دو کشور در سال ۲۰۰۰ اشاره کرد و گفت: در ۱۵ سال گذشته مذاکرات و همکاری های خوبی بین دو اتاق انجام گرفته است.
نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی لهستان گفت: در نظر داریم با تبادل اطلاعات و هیأت های تخصصی بین دو کشور از طریق اتاق های مشترک، نقش بسزایی در اقتصاد دو کشور ایفا کنیم. او همچنین در این دیدار در محل اتاق ایران مراتب همدردی دولت و ملت لهستان را در ارتباط با کشته شدن بیش از ۱۳۰ نفر از حجاج ایرانی در واقعه منا عربستان ابراز کرد.
محسن جلال‌پور، رئیس اتاق ایران، هم در این دیدار بر ضرورت برقراری روابط اقتصادی و تجاری پایدار و درازمدت با لهستان تأکید کرد و گفت: انتظار می ‌رود تا پایان سال میلادی جاری شورای مشترک بازرگانی بین دو کشور فعالیت خود را آغاز کند. وی اظهار کرد: تهران – ورشو سابقه دیپلماسی چند صد ساله دارند و اکنون به منظور ارتقای سطح مبادلات تجاری باید برای تأسیس شرکت‌ ها و برند مشترک اقدام کنند. لهستانی ها در ادامه سراغ وزیر نفت ایران رفتند. این طور که بیژن زنگنه می گوید: لهستان در بخش‌های مختلف انرژی برای همکاری با ایران اعلام آمادگی کرده است. او تصریح کرد: با توجه به اینکه پالایشگاه های لهستان نوسازی شده‌اند، می توانند از نفت خام ایران استفاده کنند و برهمین‌ اساس، ایران پیشنهاد داده است این کشور در نخستین مرحله اقدام به خرید نفت خام از ایران کند. وی همچنین محور دیگر مذاکرات را فروش ال.ان.جی عنوان کرد و با بیان اینکه در این زمینه در گذشته نیز مذاکراتی انجام شده است، افزود: در لهستان ترمینال هایی برای واردات ال.‌ان.‌جی ساخته و قرار شد ایران به این کشور ال.‌ان.‌جی صادر کند.
زنگنه با یادآوری اینکه با تکمیل پروژه‌های ال.‌ان.‌جی در کشور، ایران اقدام به صادرات آن خواهد کرد، به علاقه مندی لهستان برای حضور در بخش پتروشیمی اشاره کرد و یادآور شد: در این زمینه آنها می توانند با بخش پتروشیمی ایران مذاکره کنند.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

رگبار و رعدوبرق در استان‌های مختلف کشور

رگبار و رعدوبرق در استان‌های مختلف کشور

افتتاح دو نیروگاه خورشیدی در هفته زمین پاک

مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران خبر داد

افتتاح دو نیروگاه خورشیدی در هفته زمین پاک

کیفیت قابل قبول هوای تهران

کیفیت قابل قبول هوای تهران

سکوت مرگبار طبیعت

دانشمندان هشدار می‌دهند

سکوت مرگبار طبیعت

تانکرهای عراقی متهم تخلیهٔ ضایعات نفتی

بعد از گذشت چند هفته از تخلیهٔ ضایعات نفتی در محدودهٔ دیلم و گناوه، هنوز عاملان آن معرفی نشده‌اند

تانکرهای عراقی متهم تخلیهٔ ضایعات نفتی

رکوردشکنی اقلیمی

بارش‌های برق‌آسا و وقوع سیلاب در ایران و کشورهای حاشیه دریای عمان خسارت‌بار بوده است

رکوردشکنی اقلیمی

حفاظت از یوزپلنگ و زیستگاهش امکانپذیر است

گفت‌وگو با مهدی تیموری رئیس سابق پارک ملی گلستان پس از ۲۶ سال تجربهٔ حفاظت در زیستگاه‌ها

حفاظت از یوزپلنگ و زیستگاهش امکانپذیر است

آفت به گندمزار زد

هشدار شیوع «زنگ زرد» گندم برای استان‌های پربارش صادر شد

آفت به گندمزار زد

ادامۀ نگرانی از  کاشت حرا در سواحل گِلی

کارشناسان دربارهٔ پیامدهای حراکاری بر زیستگاه‌های جنوب کشور هشدار می‌دهند

ادامۀ نگرانی از کاشت حرا در سواحل گِلی

تسویه‌حساب شخصی جان درختان جنگل را گرفت؟

بعد از قطع بیش از ۷۰ درخت در بهشهر، مردم محلی نگران تکرار این اتفاق هستند

تسویه‌حساب شخصی جان درختان جنگل را گرفت؟

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *