خبر
۲۹ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۵۲
احضار وزیر علوم به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس
وزیر علوم امروز برای پاسخگویی به سؤالات چند نماینده مجلس به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میرود. به گزارش مشرق، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای پاسخگویی به سؤالات چند نماینده مجلس به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میرود. عبدالوحید فیاضی، محمود نگهبان سلامی، امیرعباس سلطانی، آریایینژاد، کاتب به نمایندگی از 5 نماینده، محمد سلیمانی به نمایندگی از 30 نماینده و عبدالله سامری از جمله نمایندگانی هستند که فرهادی امروز برای پاسخگویی به سؤالات آنها به جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خواهد رفت.
آمادگی بشار اسد برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سوریه
یکی از نمایندگان پارلمان روسیه که به دمشق سفر کرده از آمادگی رئیس جمهور سوریه برای شرکت در انتخابات زودهنگام خبر داد. به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، یک هیئت پارلمانی روسیه روز جمعه با هدف انجام ماموریت سیاسی و انسان دوستانه وارد دمشق شد. «الکساندر یوشینکو» نماینده پارلمان روسیه اظهار داشت که هیئت روسی روز گذشته با «محمد جهاد اللحام» رئیس پارلمان سوریه دیدار و سپس با «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه دیدار و گفتگو کرد. یوشینکو در این رابطه به نقل از بشار اسد اعلام کرد که وی آماده بررسی اصلاح قانون اساسی سوریه و اعلام انتخابات پارلمانی این کشور را دارد. وی گفت: بشار اسد در دیدار با هیئت روسی اعلام کرد در صورتی که ملت سوریه بخواهند، در انتخابات ریاست جمهوری شرکت خواهد کرد. گفتنی است بشار اسد هفته گذشته در نخستین سفر خارجی خود پس از آغاز بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ تاکنون به روسیه سفر و با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه دیدار کرد. در همین حال «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرده بود برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در سوریه باید بخشی از روند سیاسی این کشور باشد.
مجوز اعدام «شیخ نمر» صادر شد
وزیر کشور و ولیعهد عربستان حکمی صادر کرد که بر اساس آن اجرای حکم اعدام شیخ نمر بدون هشدار قبلی امکانپذیر شده است. به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت کشور عربستان با امضای «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور حکم اعدام شیخ «نمر باقر النمر» روحانی مبارز شیعه عربستانی را تأیید کرده که به معنای مجوز به وزارت کشور برای اجرای حکم اعدام او بدون هشدار قبلی است. «محمد النمر» برادر شیخ نمر [که از سوی رژیم آل سعود به اتهام عدم اطاعت از ولیامر به اعدام محکوم شده] اعلام کرد دادگاه تجدید نظر و دادگاه عالی عربستان به وزارت کشور مجوز اجرای حکم اعدام را داده است و این مجوز باید به دیوان پادشاهی این کشور ارجاع شود و «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان نیز آن را امضا کند.
معاون جدید وزیر نفت
پس از یک ماه منصوب شد
بیژن زنگنه پس از قبول استعفای منصور معظمی، معاون برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت، با صدور حکمی محمدمهدی رحمتی را در این سمت منصوب کرد. به گزارش فارس بیژن زنگنه پس قبول استعفای منصور معظمی معاون برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت، با صدور حکمی محمد مهدی رحمتی را به عنوان معاون جدید خود در امور برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری منصوب کرد. معظمی از یک ماه پیش استعفای خود را تقدیم زنگنه کرده بود که ظاهرا دیروز این استعفا مورد قبول زنگنه قرار گرفته است. معظمی بیشتر با وجهه کارشناسی در صنعت نفت شناخته میشد و پس از استعفا از سمت مهم معاونت برنامه ریزی به تدریس در دانشگاه ادامه خواهد داد.
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک
- حضور فعال شرکت کرچنر سولار گروپ ایرانیان در نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید