سومین مرحله از حق‌آبه به زودی وارد تالاب هامون می‌شود





۲۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵

سومین مرحله از حق‌آبه به زودی وارد تالاب هامون می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: ‍بر اساس جدول زمان‌بندی شده در برنامه احیای تالاب بین‌المللی هامون و با پیگیری‌های انجام شده سومین مرحله حق‌آبه آن از محل چاه‌نیمه‌های سیستان بزودی وارد این تالاب می‌شود.

وحید پورمردان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در برنامه احیای تالاب هامون و پس از انبوه مطالعات و بازدیدهای میدانی و مشاوره با متخصصان و جوامع محلی، پروژه های محیط زیست در فازهای لایروبی، حفر کانال، کشف کانون های بحرانی (گرد و غبار)، ایجاد پوشش گیاهی، انتقال و هدایت آب به مکان های مورد انتظار در تالاب بین المللی هامون از سوی این اداره کل کلید خورد که حفظ شرایط ایده آل آن با افزایش دمای هوا و تبخیر امری مهم است.

وی گفت: مکمل همه برنامه های انجام شده پس از ورود آب به بستر تالاب هامون، حفظ پوشش گیاهی و احیای گام به گام تالاب در یک برنامه زمان بندی شده است که حق آبه تالاب هامون از محل ذخایر چاه نیمه های سیستان نقش بسزایی در اجرایی شدن و به ثمر رسیدن این برنامه ها در شرایط فصل گرما و بادهای ۱۲۰ روزه سیستان دارد.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بیشترین نظر کاربران