استرداد تعدادی از آثار باستانی ایران از اتریش
۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵
استرداد تعدادی از آثار باستانی ایران از اتریش
رئیس پلیس بین الملل ناجا از تحویل تعدادی از اشیای باستانی به نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور اتریش خبر داد.
سردار «هادی شیرزاد» در تشریح این خبر اظهار داشت: براساس پیگیریهای پلیس بین الملل ناجا و همکاری اینترپل «وین»، تعدادی از اشیای باستانی متعلق به جمهوری اسلامی ایران که توسط افراد سودجو به طور غیرقانونی به کشور اتریش قاچاق شده بود، برابر توافق قضائی پلیسی میان دو کشور طی تشریفات قانونی به نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش تحویل داده شد.
وی افزود: اشیاء متعلق به دوران هخامنشی، اشکانی و ساسانی است که پس از اطلاع اینترپل تهران از این موضوع با استعلامات صورت گرفته از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشخص شد، اشیای مورد نظر متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده است.
رئیس پلیس بین الملل ناجا ادامه داد: با تلاش پلیس بین الملل ناجا و اقدامات فنی پلیسی، حدود چند ماه پیش، متهم اصلی این پرونده، با هماهنگی مرجع قضائی و اعزام تیمی از پلیس دستگیر شد.
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک
- حضور فعال شرکت کرچنر سولار گروپ ایرانیان در نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید