پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۳ بهمن ۱۳۹۵، ۰:۵۴

سوپر ماریو ران ماه مارس برای اندروید
عرضه می شود
نینتندو در اکانت تویتر خود عرضه‌ی نسخه‌ی اندروید این بازی را تأیید و زمان عرضه‌ی آن را مارس ۲۰۱۷ اعلام کرده است.
سوپر ماریو ران اولین جست‌و‌خیز نینتندو توسط شخصیت محبوب و نوستالژیک ماریو، روی پلتفرم موبایل است که هم‌اکنون نسخه‌ی IOS آن عرضه شده و نسخه‌ی اندروید این بازی نیز ماه مارس (اواخر اسفند و اوایل فروردین) در اختیار دوستداران ماریو قرار می‌گیرد؛ چراکه کمپانی این خبر را از طریق تویتر خود تأیید کرده است. در بررسی نسخه‌ی IOS این بازی دریافتیم که گیم‌پلی ماریو ران بسیار اعتیادآور است؛ اما وجود تنها یک کنترل ساده و آن هم پرش روی موانع می‌تواند مقداری خسته‌کننده باشد. همچنین نیاز به اتصال دائم اینترنت در آن، جای بسی تأمل دارد. تویت نینتندو به این شکل است: نسخه‌ی اندروید بازی سوپر ماریو ران ماه مارس عرضه خواهد شد، برای پیش ثبت‌نام اقدام کنید و به‌محض انتشار بازی از آن باخبر شوید. سؤالی که اینجا مطرح می‌شود این است: آیا این کار برای نینتندو مفید واقع می‌شود؟ این کمپانی برای سال‌ها در خصوص ورود به عرصه‌ی دستگاه‌های موبایل وسواس داشت و اکنون خبرها حاکی از آن هستند که ۲ عنوان دیگر نیز برای پلت‌فرم موبایل (Animal Crossing و Fire Emblem) از طرف نینتندو عرضه می‌شود و موارد بیشتری نیز در راه خواهند بود. درحالی که تب و تاب ابتدایی بازی سوپر ماریو ران بسیار بالا بود، تخمین‌ها حاکی از این هستند که تنها حدود ۳ درصد افراد هزینه‌ی نسخه‌ی کامل این بازی را پرداخت کرده‌اند. با اینکه ماریو ذهن قدرتمندی دارد، اما هنوز پیچ و خم دستگاه‌های موبایل را پیدا نکرده است و برای این کار باید بیشتر تقلا کند.

بیل گیتس:
آسیب بیوتروریسم در صورت وقوع بسیار بزرگ خواهد بود
بیل گیتس پنجشنبه‌ی گذشته طی سخنان خود در مجمع جهانی اقتصاد داووس، از دولت‌ها و مؤسسات خصوصی خواست برای مقابله با حملات بیولوژیک سرمایه‌گذاری کنند.
بیل گیتس پنجشنبه‌ی هفته‌ی گذشته در سخنان خود از لزوم سرمایه‌گذاری گسترده‌ی دولت‌ها و سازمان‌های خصوصی برای مقابله با حملات تروریستی بیولوژیک سخن گفت. مؤسس مایکروسافت و ثروتمندترین انسان روی کره‌ی زمین، به این نکته اشاره کرد که سازمان‌ها و کمپانی‌های مسئول برای مقابله با چنین حملاتی باید مباحثی در مورد توانایی‌های خود به‌منظور جلوگیری از این حملات داشته باشند. بیل گیتس در این خصوص طی مجمع اقتصاد جهانی در داووس، چنین اظهار نظر کرد: بسیار سخت است که بتوان احتمال وقوع حملات بیوتروریستی را پیش‌بینی کرد؛ اما احتمال اینکه آسیب این نوع حملات بسیار بالا باشد، زیاد است. امیدوارم در سال‌های آینده سرمایه‌گذاری‌های بزرگی برای مقابله با حملات بیولوژیک انجام شود. گیتس در سال‌های اخیر کمک بسیاری برای شکل‌گیری سازمان CEPI یا سازمان آمادگی خلاقانه برای مبارزه با بیماری‌های واگیردار کرده است. CEPI در ابتدا شاهد سرمایه‌گذاری اولیه‌ی ۴۶۰ میلیون دلاری از سوی دولت‌های آلمان، ژاپن، نروژ و بنیاد بیل و ملیندا گیتس در کنار Wellcome Trust بود. گیتس پیش از این نیز از نگرانی‌های خود در مورد استفاده از سلاح‌های بیولوژیکی سخن گفته است: من در مورد ابزار‌های بیولوژیکی که می‌تواند توسط تروریست‌ها برای انجام حملات بیولوژیک مورد استفاده قرار گیرد، بسیار نگران هستم. البته باید به این نکته اشاره کرد که این ابزار‌ها را می‌توان در موارد کاربردی نیز مورد استفاده قرار داد. بنیاد گیتس‌ در سال‌های اخیر به مبارزه با بیماری‌های واگیردار پرداخته است. گیتس هشدار داده که جهان در برابر شیوع گسترده بیماری‌ آنفولانزا آسیب‌پذیر است.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *