درخشش نام کرمان در جشنواره اختراعات آمریکا
۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱:۵۲
درخشش نام کرمان در جشنواره
اختراعات آمریکا
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: «یکی از موفقیت های این دانشگاه درخشش نام کرمان در جشنواره اختراعات آمریکا به نام (inpex ) است. این جشنواره جایزه ویژه دارد که به محققین از کشورهای مختلف تعلق می گیرد.» دکتر پرداختی ادامه داد: »در همایش 2016 که چند ماه پیش برگزار شد محققانی از آمریکا، ایران، چین، کرواسی، کره جنوبی، لهستان، مالزی و مصر توانستند جایزه inpex را دریافت کنند.» به گفته وی نزدیک به 135 کشور در این همایش شرکت کردند که از میان هزاران اختراعی که وجود داشت حدود 40 اختراع برگزیده شد که از این تعداد هفت اختراع مربوط به ایران بود. پرداختی با بیان اینکه «عارفی» دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اختراع دستگاهی با عنوان جداسازی مواد فعال در شیر موفق شد جایزه ویژه این جشنواره را از آن خود کند، اظهار کرد: «این دستگاه را با یک هزینه نه چندان سنگین می توان به یک پروژه صنعتی تبدیل کرد و ما می توانیم شیرخشک های خاص با کیفیت بالا را در کشور تولید کنیم.»
ثبت ژن باکتریایی جدید توسط یکی از اساتید دانشگاه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به ثبت ژن باکتریایی جدید توسط دکتر کلانتر یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: «خوشحال هستیم دانشگاه علوم پزشکی کرمان به این سمت پیش می رود که از قالب دانشگاه های نسل دو به سمت دانشگاه های نسل سوم درحال حرکت است. »
تایید مجوز تولید محصول
نانو موضعی
پرداختی از دیگر خبرهای خوب این معاونت را تولید اولین محصول نانو که در کشور کاربرد موضعی دارد عنوان کرد و گفت: «در کشور 58 نوع محصول نانو تولید می شود که حدود 10 نوع آن کاربرد انسانی دارد، محصول دانشگاه کرمان یکی از فراوده هایی است که کابرد انسانی دارد و از ریشه شیرین بیان گرفته می شود.» وی اضافه کرد: «دکتر انصاری و خاتم دکتر شریفی فر از دانشکده داروسازی علوم پزشکی کرمان این محصول را تبدیل به نانو کردند.» وی ادامه داد: «در ریشه شیرین بیان ماده ای به نام گلیسیرین زین است که پوست را روشن می کند اما مشکلی که دارد از پوست به سختی عبور می کند به دلیل اینکه نفوذ آن به پوست ضعیف است اساتید دانشکده داروسازی کرمان این محصول را تبدیل به ساختار نانو کردند که جذب پوستی آن چند برابر شده و وزارت بهداشت نیز مجوز تولید انبوه این محصول را صادر کرده است و در حال مذاکره برای تولید انبوه و ورود به بازار کشور هستیم.»
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- جنس سیم چه تأثیری در کیفیت برق رسانی دارد؟
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید