وایتکس در شیر و خمیرمرغ در سوسیس و کالباس؛ شایعه یا واقعیت؟
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷
وایتکس در شیر و خمیرمرغ در سوسیس و کالباس؛ شایعه یا واقعیت؟
هراز گاهی در فضای مجازی خبرهایی مبنی بر وجود یک ماده خطرناک در برخی مواد خوراکی به گوش می خورد. از وایتکس در شیر تا خمیر مرغ در سوسیس و کالباس. چند وقت پیش هم گفته شد در گوشت برخی مرغ ها جیوه وجود دارد که شماره 392 پیام ما به این موضوع پرداختیم و مشخص شد وجود جیوه در غذای مرغ ها شایعه بوده است. حالا رئیس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با ایسنا درباره علت بروز این شایعات صحبت کرده است. رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران نبود هماهنگی بین سازمانهای تصمیمگیرنده و نبود ارتباط دانشگاه و صنعت را دلیل مطرح شدن مباحث غیر کارشناسی و به وجود آمدن شایعههایی از قبیل استفاده وایتکس در شیر یا خمیرمرغ در فرآوردههای گوشتی دانست. دبیریان، افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه را لازمه ارتقای صنعت کشور عنوان و اظهار کرد: در راستای تولید باکیفیت باید تعامل بین سازمانهای نظارتی و همچنین ارتباط صنعت و دانشگاه افزایش یابد. وی با بیان اینکه باید هر یک از سازمانها در حوزه تخصص و مسئولیت محوله تخصصی خود اظهار نظر کنند، گفت: به نظر میرسد با توجه به اینکه مصرف فرآورده های غذایی با منشأ دامی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است، اظهار نظر این سازمان در خصوص مصرف خمیر مرغ کارشناسی است. دبیریان ادامه داد: این در حالی است که وزارت بهداشت بهطور کل مصرف خمیر مرغ را ممنوع اعلام کرده است. البته باید این مساله را در نظر گرفت که تمام سازمانهای نظارتی دغدغهشان حفظ سلامت مردم است و اگر وزارت بهداشت چنین عقیدهای دارد هدفش تکثیر نشدن واحدهای زیرپلهای و ورود خمیرمرغ غیربهداشتی به فرآوردههای گوشتی است .رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران با بیان اینکه باید تعامل بیشتری بین سازمانهای دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو ایجاد شود، گفت: از این طریق مردم میتوانند به درستی انتخاب کنند و دغدغهای درباره سلامت یک محصول ندارند. وی با بیان اینکه نباید اجازه اظهارنظر به افراد غیرتخصصی داده شود، اظهار کرد: چند وقت پیش موضوع وجود وایتکس در شیر مطرح شد که باید گفت این مباحث تنها موجب تشویش اذهان عمومی میشود. دبیریان با بیان اینکه مسئول سلامتی مردم وزارت بهداشت است، گفت: وزارت بهداشت در زمینه سلامت مواد غذایی فعالیت خوبی داشته است اما این مسئله را باید مد نظر قرار داد که تعداد واحدهای غذایی در کشور زیاد است و کنترل این واحدها کار راحتی نیست. رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران با بیان اینکه باید با کارخانههایی که تخلف میکنند به شدت برخورد شود، اظهار کرد: زمانی که یک کارخانه پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو و همچنین نشان سازمان استاندارد را دارد نباید هیچگونه نگرانی در مورد مصرف آن کالا وجود داشته باشد.
مطالب مرتبط
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
تبلیغات
وب گردی
- چاپ ترافارد؛ هر آنچه که باید درباره این نوع چاپ دستی بدانید
- اقدامات لازم برای اسباب کشی و جابجایی منزل
- بسته بندی مواد پودری با دستگاه ساشه: شغل پردرآمد این روزها
- طبع روغن زیتون در طب سنتی چیست؟ معرفی 4 خواص روغن زیتون
- خرید ساک دستی تبلیغاتی چه مزایایی برای هر برند دارد؟
- تعریف درست هوش مصنوعی (AI) چیست؟
- 10 ایده شغل دوم با سرمایه اولیه کم برای کارمندان
- مقایسه تعرفه پنلهای پیامکی و تبلیغاتی
- مقاصد جذاب و معروف برای کمپ زدن در طبیعت
- 8 نمایندگی تعمیر پکیج ایران رادیاتور در تهران + اطلاعات تماس بیشتر
بیشترین نظر کاربران
معمای ریاست محیط زیست در کابینه رئیسی
بیشترین بازنشر
ستاندن حیات از غزه
پربازدیدها
1
به نام حیوانات به کام باغوحشداران
2
«بمو» را تکهتکه کردند
3
سوداگران گنج پل تاریخی ۳۰۰ ساله در بابل را تخریب کردند
4
محیطبانها با رد زنی چرخهای موتورسیکلت به شکارچیان رسیدند
5
کبوتر نماد مناسبی برای صلح است؟
دیدگاهتان را بنویسید