اولویت‌بندی امنیت ورزشکاران و هوشمندی در مدیریت

ساماندهی حیوانات بلاصاحب در مجموعه‌های ورزشی کشور





ساماندهی حیوانات بلاصاحب در مجموعه‌های ورزشی کشور

29 تیر 1405، 12:40

نشست تخصصی همفکری و ساماندهی حیوانات بلاصاحب در اماکن ورزشی با هدف برقراری امنیت ورزشکاران و ایجاد فضایی آرام در مجموعه‌های ورزشی کشور برگزار شد. در این جلسه که با حضور مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، کارشناسان محیط‌زیست و نمایندگان حامیان حیوانات تشکیل شد، تدوین یک پروتکل اجرایی مشخص برای مدیریت اصولی این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

حضور حیوانات بلاصاحب در فضاهای عمومی، از جمله مجموعه‌های ورزشی، همواره با چالش‌های متنوعی همراه بوده است. روز دوشنبه، نشستی با محوریت این موضوع به میزبانی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور برگزار شد تا ضمن بررسی وضعیت موجود، راهکارهای علمی و عملیاتی برای کنترل این شرایط تدوین گردد. سیدمحمدعلی ثابت‌قدم، مدیرعامل این شرکت، به همراه جمعی از کارشناسان برجسته محیط‌زیست و نمایندگان جمعیت‌های حامی حیوانات، با هدف یافتن راهبردی منطقی، به تبادل نظر پرداختند.

بر اساس گزارش‌های واصله از سوی ورزشکاران و مراجعین مجموعه‌های ورزشی، حضور برخی حیوانات در این اماکن در مواردی باعث ایجاد مزاحمت برای تمرینات و فعالیت‌های روزانه شده است. از سوی دیگر، تحقیقات کارشناسی نشان می‌دهد که یکی از دلایل اصلی افزایش جمعیت حیوانات بلاصاحب در مجاورت این اماکن، رفتارهای انسانی نظیر غذادهیِ غیرمدیریت‌شده توسط برخی مراجعین است که ناخواسته منجر به تراکم بیش از حد این حیوانات در مناطق ورزشی شده است.

در این نشست مقرر شد تا به جای برخوردهای مقطعی، یک نظام کاری و پروتکل مشخص تدوین شود. هدف اصلی این پروتکل، برقراری تعادل میان دو مؤلفه مهم «امنیت و سلامت ورزشکاران» و «رعایت ملاحظات اخلاقی و محیط‌زیستی در قبال حیوانات» است. شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بر این باور است که مدیریت این چالش باید با حفظ منافع تمامی ذینفعان و در چارچوب اصول علمی صورت گیرد.

این نشست همچنین بر اهمیت نقش‌آفرینی کارشناسان محیط‌زیست و همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد تأکید داشت تا با هم‌افزایی، فضای اماکن ورزشی از هرگونه تهدید احتمالی برای ورزشکاران مصون بماند. پیش‌بینی می‌شود با اجرای این پروتکل جدید، شاهد کاهش گزارش‌های مبنی بر ایجاد مزاحمت در مجموعه‌های ورزشی باشیم و در عین حال، با نگاهی مسئولانه، به وضعیت حیوانات در این محیط‌ها رسیدگی شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

چرا خودروی شخصی همچنان محبوب است؟

چرا خودروی شخصی همچنان محبوب است؟

زلزله؛ برگ تازه بازار مسکن

«پیام ما» از ورود حسگرهای ویژه به بازار برج‌های لوکس تهران گزارش می‌دهد

زلزله؛ برگ تازه بازار مسکن

ناوگان فرسوده اورژانس در کهگیلویه‌وبویراحمد

وعده‌های بر زمین‌مانده وزارت بهداشت در بن‌بست جاده‌های کوهستانی

ناوگان فرسوده اورژانس در کهگیلویه‌وبویراحمد

فرار از انزوای تجاری روی کاغذ ممکن نیست

انتقاد از حبس ظرفیت‌های تولیدی در بازارهای سنتی و عقب‌ماندگی در اشتغال‌زایی

فرار از انزوای تجاری روی کاغذ ممکن نیست

تشدید نظارت بر مدیریت پسماند و ساماندهی نخاله‌های ساختمانی در طالقان

تشدید نظارت بر مدیریت پسماند و ساماندهی نخاله‌های ساختمانی در طالقان

زنانی که روی دیوارهای تهران نیستند

زنانی که روی دیوارهای تهران نیستند

شهری که برای خودرو جا ندارد

«سنگاپور» چطور توانست ترافیک را مدیریت کند؟

شهری که برای خودرو جا ندارد

انعقاد ۹۰۶ هزار قرارداد ساخت و تحویل ۱۳۰ هزار واحد

گزارش عملکرد مسکن حمایتی

انعقاد ۹۰۶ هزار قرارداد ساخت و تحویل ۱۳۰ هزار واحد

یک اسکلت فلزی، سهم «دالاهو» از بیمارستان

بیمارستانی که در زلزله سال ۹۶ تخریب شد، هنوز ساخته نشده است

یک اسکلت فلزی، سهم «دالاهو» از بیمارستان

در انتظار استفاده قانونی از موتورسیکلت

«پیام ما» از آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان گزارش می‌دهد

در انتظار استفاده قانونی از موتورسیکلت

بیشترین نظر کاربران

وام به مزرعــــه‌ بدون برق

وام به مزرعــــه‌ بدون برق