همدلی جایگاه‌داران و ثبت رکورد توزیع ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در یک روز

عرضه رایگان گاز در ۶۰۰ جایگاه سوخت در جنگ دوازده‌روزه





عرضه رایگان گاز در ۶۰۰ جایگاه سوخت در جنگ دوازده‌روزه

۴ مرداد ۱۴۰۴، ۹:۴۵

در جنگ دوازده‌روزه، بیش از ۶۰۰ جایگاه CNG در سراسر کشور به‌صورت داوطلبانه گاز را به‌رایگان عرضه کردند. صنعت نفت با وجود حملات به انبارهای نفت و افزایش شدید مصرف، رکورد توزیع ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در یک روز را ثبت کرد.

 

جنگ دوازده‌روزه، آزمونی سخت برای صنعت نفت کشور بود. افزایش بیش از پنجاه‌درصد مصرف بنزین می‌توانست اختلالات جدی در سیستم عرضه سوخت ایجاد کند؛ اما مدیریت بحران، هماهنگی صنوف و زیرساخت‌های فنی مانع از بروز این مشکل شد.

علی‌اصغر عباسی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، از عرضه رایگان گاز در بیش از ۶۰۰ جایگاه CNG به‌صورت داوطلبانه خبر داد و گفت: «این حرکت انسانی، نمونه‌ای بارز از همدلی صنفی و مسئولیت‌پذیری جایگاه‌داران بود.» وی افزود: «این پویش صنفی، عرضه روزانه گاز طبیعی را تا سقف دو میلیون مترمکعب افزایش داد.»

معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین به ثبت رکورد تاریخی توزیع دویست میلیون لیتر فرآورده نفتی در روز نخست بحران اشاره کرد و گفت: «با وجود حمله به انبارهای نفت ری و شهران، عملیات بارگیری و عرضه فرآورده‌ها بدون وقفه ادامه یافت.»

وی نقش جایگاه‌های سیار سوخت را در مدیریت بحران مهم دانست و گفت: «چهل‌ودو دستگاه جایگاه سیار در تهران و کلان‌شهرها بخشی از تقاضای سوخت را تأمین کردند.»

عملکرد صنعت پخش فرآورده‌های نفتی در این بحران، تاب‌آوری بالای این صنعت و هم‌افزایی صنفی در بخش انرژی را نشان می‌دهد. برای استمرار این روند، تقویت ساختارهای حمایتی، توسعه تجهیزات جایگاه‌های سیار و استفاده بیشتر از سامانه‌های هوشمند ضروری است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین نظر کاربران

بـــــــدلِ آتش به ارزش

بـــــــدلِ آتش به ارزش