بارش پراکنده و وزش باد شدید تا شنبه





بارش پراکنده و وزش باد شدید تا شنبه

۱۹ فروردین ۱۴۰۴، ۱۰:۳۴

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به عبور موج بارشی از غرب و شمال غرب طی فردا (۲۰ فروردین‌ماه)، از بارش پراکنده تا شنبه (۲۳ فروردین‌ماه) همچنین وزش باد شدید و احتمال ورود گرد و خاک از مرزهای غربی خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان گفت:‌ امروز(۱۹ فروردین‌ماه) در برخی نقاط استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، شرق سمنان، شمال خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، اردبیل و غرب کردستان رگبار و رعد و برق گاهی وزش باد رخ می‌دهد.وی ادامه داد: چهارشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) با عبور موج بارشی از غرب و شمال غرب، در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان و پنج شنبه (۲۱ فروردین‌ماه) در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب ارتفاعات و دامنه‌های البرز و در استان‌های قزوین، البرز، تهران، غرب، مازندران و گیلان بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود: جمعه (۲۲ فروردین‌ماه) در برخی نقاط واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، استان‌های واقع در دامنه‌های مرکزی زاگرس و برخی نقاط در استان یزد و شمال کرمان، خراسان رضوی و شنبه (۲۳ فروردین‌ماه) در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، برخی نقاط در استان‌های اصفهان، یزد، خراسان شمالی و خراسان رضوی در برخی ساعات بارش پراکنده رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: سه شنبه و چهارشنبه برخی نقاط در غرب، شمال غرب، شرق و جنوب و پنج شنبه تا شنبه در نیمه غربی، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد پدیده گردوخاک دور از انتظار نیست.

به گفته ضیاییان طی دو روز آینده (۲۰ و ۲۱ فروردین ماه) خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.

به گفته وی همچنین در این مدت احتمال انتقال گردوخاک از عراق به استان‌های غربی نیز وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۰ فروردین ماه) صاف و وزش باد، گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و طی ‌ پنجشنبه (۲۱ فروردین ماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد از بعد از ظهر وزش باد شدید، به‌تدریج رگبار و رعد و برق و افزایش ابر و با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۰ و ۲۱ فروردین ماه) اهواز با دمای ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ هستند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *