وزش باد شدید در تهران/ آغاز اسفند با آلودگی هوا





وزش باد شدید در تهران/ آغاز اسفند با آلودگی هوا

۲۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۱۲

اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد نسبتا شدید و شدید در تهران طی امروز و فردا (۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه) و کاهش کیفیت هوا در دو روز ابتدایی اسفندماه خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش‌یابی امروز (۲۹ بهمن‌ماه) با نفوذ سامانه بارشی از غرب و شمال آسمان استان تهران، ابری و به‌تدریج بارش برف و مه، گاهی کولاک برف در نواحی شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها مه رقیق، گاهی رگبار باران با احتمال رگبار برف و رعد و برق در مناطق مرکزی و جنوبی تا امشب مورد انتظار خواهد بود.

وزش باد شدید و نسبتا شدید تا فردا در استان تهران
همچنین در بعضی ساعات امروز و سه شنبه (۳۰ بهمن‌ماه) به‌ویژه بعد از ظهر تا اواخر وقت سه‌شنبه وزش باد نسبتا شدید تا شدید در گستره استان و بیشتر در مناطق غربی و جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

کاهش کیفیت هوای تهران در اوایل اسفندماه
روزهای چهارشنبه (۱ اسفندماه) و پنجشنبه (۲ اسفندماه) آسمان کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی وزش ملایم تا متوسط باد و در نواحی پرتردد شهری و صنعتی غبار رقیق و کاهش نسبی کیفیت هوا مورد انتظار خواهد بود.

بارش باران و برف در پی نفوذ سامانه بارشی جدید
از اواخر وقت پنجشنبه با نفوذ سامانه بارشی دیگری در سطح استان آسمان ابری و به‌تدریج بارش برف و مه، گاهی کولاک برف در نواحی شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها مه رقیق، گاهی رگبار باران در مناطق مرکزی و جنوبی مورد انتظار است.

کمینه دمای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۳- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

پیش‌بینی وضعیت آسمان تهران طی دو روز پیش‌رو
آسمان تهران فردا ( ۳۰ بهمن‌ماه) کمی ابری و وزش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲ و حداکثر ۱۲ دمای درجه سانتیگراد و طی ‌(۱ اسفندماه) کمی ابری تا قسمتی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *