پیش‌بینی افزایش دمای هوا در شمال کشور





پیش‌بینی افزایش دمای هوا در شمال کشور

۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۸

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از افزایش دمای هوا تا پایان هفته در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان گفت: طی پنج روز آینده در ساعات بعد از ظهر و شب در برخی نقاط استان‌های هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه جنوبی استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد:سه شنبه و چهارشنبه (۳۰ و ۳۱ مرداد) بارش در این مناطق تشدید می‌شود.

ضیاییان افزود: طی سه روز آینده در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات رشته کوه البرز مرکزی بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

او ادامه داد: تا پایان هفته در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل افزایش دما خواهیم داشت.

ضیاییان اضافه کرد: طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور ، برخی نقاط در نواحی مرکزی ، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: تا پایان هفته تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد شد.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۳۰ مرداد) صاف تا قسمتی ابری، گاهی افزایش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۵ و ۳۶ درجه سانتیگراد و پس فردا (۳۱ مرداد) صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با کمترین و بیشترین دمای ۲۴ و ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه دمای ۱۲ و ۱۱ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۸ و ۴۶ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *